|
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 9:07 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|
важно и много спешно до колегите от русе
Автор |
Съобщение |
skier
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Май 07, 2006 5:57 pm Мнения: 91 Местоположение: Самоков
|
 важно и много спешно до колегите от русе
здравейте колеги и за много години  интересува ме адреса на АНГЕЛ ТОДОРОВ КЕСИМОВ аз му имам един адрес ама не е пълен.РУСЕ-УЛ.ТУЛ 4А -ПОКРИТ ПАЗАР ама ми трябва и номера на къщата или ако е в блок кой вход и номера на апартамента.А сапругата му се казва РУМЯНА КЕСИМОВА.ТА АКО МОЖЕ НЯКОЙ ДА МИ ДАДЕ ТО 4ЕН АДРЕС  мисля 4е дори и в телефонния оказател го има, а пък тук в самоков няма от къде да го намеря за да го погледна .ТРЯБВА МИ СПЕШНО!
_________________ brava 1.4 12v.sx
drive fast or go home
|
Вто Яну 09, 2007 2:18 pm |
|
 |
doofiat
|
Не можах да се сдържа :mrgreen:
Колега, защото не пуснеш имейл на "Имаш поща", там Галка ще разнищи историята и Пейо веднага ще прелети с колелото до Русе
Сега сериозно, обади се на справки за Русе и може да ти помогнат.
П.С. Тоя раздел "Купува" стана много забавен напоследък :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
Вто Яну 09, 2007 2:38 pm |
|
 |
doofiat
|
От Купува, че Общи сте я запратили тц тц тц, а толкова весело е Купува :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Намерих я в" Консултации"-пратих я в "Общи..." Купува->Консултации-не съм аз... :roll: vesko.t :mrgreen:
|
Вто Яну 09, 2007 2:58 pm |
|
 |
EVITA
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Окт 02, 2006 8:19 pm Мнения: 149 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
Аз пък търся съученичката си от 7 ми клас, дето още не се е регистрирала в atol.bg! Кой ще ми помогне  :):):)
Хихихи! 
_________________ Fiat Brava 1.6 16V '96
|
Вто Яну 09, 2007 3:19 pm |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 3:48 pm Мнения: 844 Местоположение: София
|
doofiat написа: От Купува, че Общи сте я запратили тц тц тц, а толкова весело е Купува :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Намерих я в" Консултации"-пратих я в "Общи..." Купува->Консултации-не съм аз... :roll: vesko.t :mrgreen:
Навсякъде е весело , зависи на колкО си!! :mrgreen:
А по темата нямаше ли преди полвин година подобна тема даже ако не е същи човек да търсиха!??!
намерих я:
viewtopic.php?p=74488
май колегата още не го е намерил!!!
'Ма кат' слон помня еЙ!
_________________ Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
бръм -м
Последна промяна rustson на Вто Яну 09, 2007 3:40 pm, променена общо 1 път
|
Вто Яну 09, 2007 3:31 pm |
|
 |
doofiat
|
rustson написа: doofiat написа: От Купува, че Общи сте я запратили тц тц тц, а толкова весело е Купува :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Намерих я в" Консултации"-пратих я в "Общи..." Купува->Консултации-не съм аз... :roll: vesko.t :mrgreen: Навсякъде е весело , зависи на колкО си!! :mrgreen: А по темата нямаше ли преди полвин година подобна тема даже ако не е същи човек да търсиха!??! намерих я: viewtopic.php?p=74488май колегата още не го е намерил!!!
Еееееееееееее добре бе :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Колегааааааа, Галка е твоя човек 
|
Вто Яну 09, 2007 3:39 pm |
|
 |
pakumba
Фиат идол
Регистриран на: Пет Юни 03, 2005 3:33 pm Мнения: 1330 Местоположение: София/Добрич
|
имаше един уеб базиран указател на бтк, потърси го, може да го има там/беше доста беден, ма не съм го следал скоро/
|
Вто Яну 09, 2007 3:48 pm |
|
 |
BobyBravo
Кара детска количка
Регистриран на: Съб Дек 16, 2006 12:51 am Мнения: 18 Местоположение: Велико Търново
|
http://www.btc.bg/online/cgi-bin/wpd.cgi
Веб базирания указател на БТК е тук. Понякога като Галка помага, но за да търсиш в него ти трябва да попълниш полето адрес :mrgreen:
|
Вто Яну 09, 2007 5:16 pm |
|
 |
skier
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Май 07, 2006 5:57 pm Мнения: 91 Местоположение: Самоков
|
EVITA написа: Аз пък търся съученичката си от 7 ми клас, дето още не се е регистрирала в atol.bg! Кой ще ми помогне  :):):) Хихихи!  ами да питам ДЕДО МИ :mrgreen:
_________________ brava 1.4 12v.sx
drive fast or go home
|
Чет Яну 11, 2007 5:30 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|