|
|
Дата и час: Сря Сеп 24, 2025 9:08 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 14 мнения ] |
|
Аксесоари за Fiat и за техните собственици
Автор |
Съобщение |
jujumunguru
|
 Аксесоари за Fiat и за техните собственици
Здравейте отново,
Имам още едно запитване към всички фиатаджии ;) Някой знае ли магазин за аксесоари за Фиат и на Фиат, разни дребни нещица като за подаръци - запалки, ключодържатели и разни такива дрънкулки ;)
Благодаря предварително ;)
Хубав ден на всички от мен ;)
|
Чет Дек 07, 2006 1:03 pm |
|
 |
Ferrari
|
 Re: Аксесоари за Fiat и за техните собственици
jujumunguru написа: Здравейте отново, Имам още едно запитване към всички фиатаджии ;) Някой знае ли магазин за аксесоари за Фиат и на Фиат, разни дребни нещица като за подаръци - запалки, ключодържатели и разни такива дрънкулки ;) Благодаря предварително ;) Хубав ден на всички от мен ;)
Това как ти се струва?
viewtopic.php?t=4849&postdays=0&postorder=asc&start=0
Изделията са страхотни.
|
Чет Дек 07, 2006 1:12 pm |
|
 |
jujumunguru
|
Страхотни са тези нещица! Благодаря!
Ще си взема нещо за мен по-нататък
Въпросът е, че ми трябва днес някой магазин, че искам да купя на приятел нещо фиатаджийско, ама ми трябва за вечерта
Сещам се в последния момент знам, ама.... :36_2_11:
|
Чет Дек 07, 2006 1:40 pm |
|
 |
Ferrari
|
jujumunguru написа: Страхотни са тези нещица! Благодаря! Ще си взема нещо за мен по-нататък  Въпросът е, че ми трябва днес някой магазин, че искам да купя на приятел нещо фиатаджийско, ама ми трябва за вечерта Сещам се в последния момент знам, ама.... :36_2_11:
Тичай до Лукойл. Има комплект ключодържател с емблема и 4 хромирани капачки за винтили също с емблема. Цената е около 8-9лв.
Последна промяна Ferrari на Чет Дек 07, 2006 2:47 pm, променена общо 1 път
|
Чет Дек 07, 2006 1:57 pm |
|
 |
jujumunguru
|
Благодаря много!
Тръгвам 
|
Чет Дек 07, 2006 2:32 pm |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
jujumunguru написа: Благодаря много! Тръгвам 
не във всички Лук Ойл има обаче
Чет Дек 07, 2006 2:36 pm |
|
 |
jujumunguru
|
Аз се замотах и все още съм вкъщи, ама тръгвам след малко ;)
А в кои Лукой-ли го има?
|
Чет Дек 07, 2006 2:51 pm |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
jujumunguru написа: Аз се замотах и все още съм вкъщи, ама тръгвам след малко ;) А в кои Лукой-ли го има?
бях купувал от този до София Ленд
В Младост примерно нямаше
може би има не тези, които са съсобственст с Петрол
този на София Ленд е от тях
Чет Дек 07, 2006 2:53 pm |
|
 |
zgabrovski
|
В магазина на Стамболийски и Одрин също има аксесоарчета!
|
Чет Дек 07, 2006 3:05 pm |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
fiat_love написа: jujumunguru написа: Страхотни са тези нещица! Благодаря! Ще си взема нещо за мен по-нататък  Въпросът е, че ми трябва днес някой магазин, че искам да купя на приятел нещо фиатаджийско, ама ми трябва за вечерта Сещам се в последния момент знам, ама.... :36_2_11: Тичай до Лукойл. Има комплект ключодържател с емблема и 4 хромирани капачки за винтили също с емблема. Цената е около 8-9лв.
Моля като идвам до София да ми опътиш до там ... Ако нямам възможност да мина от там а направо продължим за Благоевград - Дано успеем да уредим нещо по пощата или да ги занесете в Стантек ... Ще черпя ... Отдавна търся такива капачки ... А ако някой в Бургас знае просто няма да има равен ...
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Чет Дек 07, 2006 11:09 pm |
|
 |
spark
|
В който и магазин за авточасти в Бургас да съм влизал и питам за емблеми, рекламни материали и т.н. за ФИАТ навсякъде отговорът е НЯМАМЕ :(
|
Сря Дек 20, 2006 5:15 pm |
|
 |
Stoyan_68
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Съб Ное 04, 2006 10:31 am Мнения: 465 Местоположение: София "Изток"
|
spark написа: В който и магазин за авточасти в Бургас да съм влизал и питам за емблеми, рекламни материали и т.н. за ФИАТ навсякъде отговорът е НЯМАМЕ :(
Малко офф... Това е добра възможнст за бизнес в региона колега 
_________________ Fiat Stilo 1.8 16V
|
Сря Дек 20, 2006 6:05 pm |
|
 |
spark
|
Днес ходих в Лукойл до Метро имаше ги тея ключодържатели само на Фиат нямаше, всякакви други марки имаше включително KIA ;(
Явно са свършили. Ключодържател + 4 броя капачки за винтилите...
|
Съб Дек 23, 2006 2:46 pm |
|
 |
Abarth.
|
spark написа: Днес ходих в Лукойл до Метро имаше ги тея ключодържатели само на Фиат нямаше, всякакви други марки имаше включително KIA ;( Явно са свършили. Ключодържател + 4 броя капачки за винтилите...
Много са яки капачките за винтилите 
|
Съб Дек 23, 2006 5:33 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 14 мнения ] |
|