|
 |
 |
|
Дата и час: Вто Юли 15, 2025 11:10 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Оригинални тасове за ФИАТ
Автор |
Съобщение |
infineon
|
 Оригинални тасове за ФИАТ
Откаде мога да си намеря тасове като оригиналните дето се хващат с болтовете на джантите? Че мойте са доста почупени, а навсякаде ми предлагат само от тия дет трябва да ги връзвам с свински опашки да не падат :-)
|
Чет Дек 06, 2007 6:14 pm |
|
 |
grigor_j
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Окт 17, 2007 12:42 pm Мнения: 482 Местоположение: Бургас Медения Рудник
|
какъв е фиата колега?
_________________ Bravo 1.4 12V Abarth - демек аБРАТ-чо
недвижими имоти - продва, купува, наема, отдава.......
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
www.bgestates.com www.bgimoti.com
|
Чет Дек 06, 2007 6:15 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
 Re: Оригинални тасове за ФИАТ
infineon написа: Откаде мога да си намеря тасове като оригиналните дето се хващат с болтовете на джантите? Че мойте са доста почупени, а навсякаде ми предлагат само от тия дет трябва да ги връзвам с свински опашки да не падат :-)
От официалния вносител по цени над 45лв. на тас. Не знам дали си струва.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пет Дек 07, 2007 9:49 am |
|
 |
VooDoo
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Сеп 10, 2007 9:02 pm Мнения: 115 Местоположение: Варна
|
 Re: Оригинални тасове за ФИАТ
Ferrari написа: infineon написа: Откаде мога да си намеря тасове като оригиналните дето се хващат с болтовете на джантите? Че мойте са доста почупени, а навсякаде ми предлагат само от тия дет трябва да ги връзвам с свински опашки да не падат :-) От официалния вносител по цени над 45лв. на тас. Не знам дали си струва.
И ако някой идиот ти ги открадне... 
_________________ FIAT BRAVO 100/16V
|
Пет Дек 07, 2007 8:03 pm |
|
 |
Rokambol
|
Нали се закрепват с болтовете на джантите? Ако ги развие, няма да вземе само тасовете 
|
Пет Дек 07, 2007 8:20 pm |
|
 |
infineon
|
Колата е Фиат Пунтоо МК1
|
Съб Дек 08, 2007 11:44 pm |
|
|
|