|
|
Дата и час: Пон Юли 14, 2025 9:24 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 15 мнения ] |
|
Колеги от София, Моля за помощ-Мерси на отзовалите се!Заключ
Автор |
Съобщение |
moko
|
 Колеги от София, Моля за помощ-Мерси на отзовалите се!Заключ
Добър ден на всички. Интересува ме:
1. Летището приема ли полети вече, защото разбрах, че има голяма мъгла;
2. Можите ли да разберете кога пристига на летището полет от Щатите. Не знам дали е директен или със смяна, само знам че трябва да е тръгна от Източното крайбрежие (Ню Йорк или Масачузетс) тази нощ към 24,00 или 01,0 часа наше време. Благодаря на отзовалите се.
Последна промяна moko на Чет Дек 07, 2006 10:04 am, променена общо 1 път
|
Сря Дек 06, 2006 2:07 pm |
|
 |
toko
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Апр 07, 2005 8:50 pm Мнения: 412 Местоположение: София
|
значи колега, на 144 имат телефона на аерогарата в сф, по-добре провери сам!
_________________ "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
|
Сря Дек 06, 2006 2:28 pm |
|
 |
moko
|
toko написа: значи колега, на 144 имат телефона на аерогарата в сф, по-добре провери сам!
Колега, след като въобще си нямал намерение да помогнеш, просто не е имало нужда да пишеш каквото и да било.
|
Сря Дек 06, 2006 2:35 pm |
|
 |
Vladim
|
Летището от снощи не работи заради гъстата мъгла. Според мен няма директен полет от Ню Йорк! Не намерих такъв на сайта им с разписанието на полетите.
|
Сря Дек 06, 2006 2:49 pm |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 3:48 pm Мнения: 844 Местоположение: София
|
Директни няма !! Всичко е през или Милано или Франкфурт!
_________________ Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
бръм -м
|
Сря Дек 06, 2006 2:51 pm |
|
 |
moko
|
Vladim написа: Летището от снощи не работи заради гъстата мъгла. Според мен няма директен полет от Ню Йорк! Не намерих такъв на сайта им с разписанието на полетите.
Благодаря колега за инфото.
|
Сря Дек 06, 2006 2:51 pm |
|
 |
chris
Кара кола
Регистриран на: Чет Дек 22, 2005 10:35 am Мнения: 233 Местоположение: София
|
 Re: Колеги от София, Моля за помощ
moko написа: Добър ден на всички. Интересува ме: 1. Летището приема ли полети вече, защото разбрах, че има голяма мъгла; 2. Можите ли да разберете кога пристига на летището полет от Щатите. Не знам дали е директен или със смяна, само знам че трябва да е тръгна от Източното крайбрежие (Ню Йорк или Масачузетс) тази нощ към 24,00 или 01,0 часа наше време. Благодаря на отзовалите се.
Ми кажи с коя авиокомпания е. Летището в момента работи.
Ако кажеш авиокомпанията и от къде излита ще те кажа в колко каца.
_________________ Bravo 1.6 16v
|
Сря Дек 06, 2006 2:54 pm |
|
 |
Vladim
|
chris написа: Ми кажи с коя авиокомпания е. Летището в момента работи. Ако кажеш авиокомпанията и от къде излита ще те кажа в колко каца.
В тази мъгла... едва ли ще заработи скоро! Няма все още сертефикат за кацане при намалена видимост. Минималната трябва да бъде 500 метра! А пък и не чувам самолети да летят! 
|
Сря Дек 06, 2006 2:57 pm |
|
 |
chris
Кара кола
Регистриран на: Чет Дек 22, 2005 10:35 am Мнения: 233 Местоположение: София
|
Vladim написа: chris написа: Ми кажи с коя авиокомпания е. Летището в момента работи. Ако кажеш авиокомпанията и от къде излита ще те кажа в колко каца. В тази мъгла... едва ли ще заработи скоро! Няма все още сертефикат за кацане при намалена видимост. Минималната трябва да бъде 500 метра! А пък и не чувам самолети да летят! 
Има анулирани полети, напр. австрийците, но в момента кацат самолети (самоубийци) - не е затворено.
_________________ Bravo 1.6 16v
|
Сря Дек 06, 2006 3:10 pm |
|
 |
Stoyan_68
Регистриран на: Съб Ное 04, 2006 10:31 am Мнения: 465 Местоположение: София "Изток"
|
Vladim написа: chris написа: Ми кажи с коя авиокомпания е. Летището в момента работи. Ако кажеш авиокомпанията и от къде излита ще те кажа в колко каца. В тази мъгла... едва ли ще заработи скоро! Няма все още сертефикат за кацане при намалена видимост. Минималната трябва да бъде 500 метра! А пък и не чувам самолети да летят! 
:!: Това за сертификата откъде го знаеш? На летището ли работиш? А кой издава сертификата и какво им липсва, че нямат?
_________________ Fiat Stilo 1.8 16V
|
Сря Дек 06, 2006 5:04 pm |
|
 |
Korun
|
|
Сря Дек 06, 2006 6:46 pm |
|
 |
Vladim
|
Stoyan_68 написа: :!: Това за сертификата откъде го знаеш? На летището ли работиш? А кой издава сертификата и какво им липсва, че нямат?
Не работя на летището. Който се интереува-знае!  Има някаква специална международна комисия , която издава сертефикатите, някакво административно недоразумение има за да не дойде тази комисия на новата писта и да издаде сертефиката. Единствено новата писта има система за кацане при видимост 200-250 метра, но не може да се използва докато няма сертефикат!
|
Сря Дек 06, 2006 6:57 pm |
|
 |
Fiat 127
|
Днес сутринта към 8:00 чух, че поне до 10:00 летището няма да работи нито за излитащи нито за кацащи
|
Чет Дек 07, 2006 9:28 am |
|
 |
moko
|
Благодаря на всички отзовали се. Самолета кацна благополучно с малко закъснение заради маглата. Добре че пилота е българин и се е пристрашил да каца само по уреди.
|
Чет Дек 07, 2006 9:56 am |
|
 |
toko
Регистриран на: Чет Апр 07, 2005 8:50 pm Мнения: 412 Местоположение: София
|
moko написа: toko написа: значи колега, на 144 имат телефона на аерогарата в сф, по-добре провери сам! Колега, след като въобще си нямал намерение да помогнеш, просто не е имало нужда да пишеш каквото и да било. ей киселяк, не стига че ти отварям очите как сам да се справяш сам, не да се молиш на хората, а и ми се правиш на интересен! то си е за теб в крайна сметка!
_________________ "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
|
Чет Дек 07, 2006 11:55 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 15 мнения ] |
|