Дата и час: Сря Юли 16, 2025 1:08 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
Удовлетворение... 
Автор Съобщение
Член на клуба
Член на клуба

UNREAD_POST Удовлетворение...
Може да е много СПАМ-ава темата но не се сдържах ... Нямате си на представа колко приятно ми стана когато днес видях едно закъсало типо ... не ме разбирайте погрешно - имам предвид, че отидох да му помогна на човека :) Нещо акумулатора или стартера не работеше и се мъчеше да бута и да пали с бутане ... Веднага се притекох на помощ и след 2-3 опита успя да запали ... исках да го поканя във форума, но се изстреля със скорост, все едно беше двувалка (а може и да е било) ... Но даже не му чух ДВГ, когато запали :) Добре, че клаксона му работеше и го използва, за да ми каже :) ... Оправи ми лошото настроение от 5 минути по-рано скъсаната маратонка ... Сега ми е много приятно ...

Пон Ное 27, 2006 9:34 pm
Профил ICQ
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Браво колега. И аз скочих от колата в петък да бутна един Вартбург горкия, че беше станало тъмно и както няма авариини щяха да го отнесат ако не беше запалил. Тъкмо мислех да му давам бутилка от три литрово безалкохолно да си донесе малко гориво, а то се оказа, че бил друг проблема.

Пон Ное 27, 2006 9:45 pm
Профил
Член на клуба
Член на клуба

UNREAD_POST 
niko_ymn написа:
Браво колега. И аз скочих от колата в петък да бутна един Вартбург горкия, че беше станало тъмно и както няма авариини щяха да го отнесат ако не беше запалил. Тъкмо мислех да му давам бутилка от три литрово безалкохолно да си донесе малко гориво, а то се оказа, че бил друг проблема.

Ееее, браво, само така !!! Аз съм най-големия фен на фиат и вартбург едновременно :) Уцели марката :)
2Т rulesss ... :)

Пон Ное 27, 2006 9:46 pm
Профил ICQ
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Остай са! Лятото на предната ми работа бях касиер в една Петрол. Колко сме ги тикали докато си поемат глътката. А като каза 2Тактови. Идва един ден трабант комби и глеам - Ах! - то на кашона отстрани капачка за пропан-бутанов пистолет бе! Търкам очи и пак гледам, а пича спира на колонката и почва да си налива 95. Бах! Ко стана тука? И масло не сложи. И отивам аз да любопитствам и пича вика, аз съм сложил двигател от мотор урал - ама не целия двигател ами само половината блок бил напаснал някъкси - познай! Е накфих се тотално, чесно ви казвам.

Пон Ное 27, 2006 9:56 pm
Профил
Член на клуба
Член на клуба

UNREAD_POST 
niko_ymn написа:
Остай са! Лятото на предната ми работа бях касиер в една Петрол. Колко сме ги тикали докато си поемат глътката. А като каза 2Тактови. Идва един ден трабант комби и глеам - Ах! - то на кашона отстрани капачка за пропан-бутанов пистолет бе! Търкам очи и пак гледам, а пича спира на колонката и почва да си налива 95. Бах! Ко стана тука? И масло не сложи. И отивам аз да любопитствам и пича вика, аз съм сложил двигател от мотор урал - ама не целия двигател ами само половината блок бил напаснал някъкси - познай! Е накфих се тотално, чесно ви казвам.

/offtopic: Ако го видиш пак някъде - покани го в клуба ни 2tpower.com :)
Пък нашия нямаше такива проблеми ... сипваш - той си гълта всичко :) Даже имаше 88 Ач АБ и можеше на стартер до бензиностанцията да отиде :)

Пон Ное 27, 2006 10:03 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
niko_ymn написа:

Хе, тук в Перник има един трабант с мотор от Уно.
Не знам подробности за преработката, син металик е и просто вади павета катро тръгва на светофар.
Виждал съм как дърпа, виждал съм и как падна фаса от устата на колега спрял до него :mrgreen:
Машинката е с различен заден мост, широки гуми, изобщо невероятно добре изглежда при това без никакъв кич.

:36_2_25:

Пон Ное 27, 2006 10:05 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ]