|
|
Дата и час: Сря Юли 16, 2025 11:33 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|
kakvo shte mi kajete za Euratek?
Автор |
Съобщение |
VIPER_MAN_BG
Кара детска количка
Регистриран на: Сря Ное 01, 2006 2:13 pm Мнения: 18 Местоположение: друг
|
 kakvo shte mi kajete za Euratek?
kakvo mojete da mi kajete za Euratek i za 2007-ma kogato vlizame v Evropeiskia Sauz?Neshto otnosno
cenite na avtomobilite? Dori i da e raziskvana tema-iskam da q upgrade-vame zashtoto e vajna i znachima,bih kazal
MnoGo !!!  :arrow: chakam otgoovroi!!!
|
Вто Ное 21, 2006 8:34 pm |
|
 |
Kuku
|
 Re: kakvo shte mi kajete za Euratek?
VIPER_MAN_BG написа: kakvo mojete da mi kajete za Euratek i za 2007-ma kogato vlizame v Evropeiskia Sauz?Neshto otnosno cenite na avtomobilite? Dori i da e raziskvana tema-iskam da q upgrade-vame zashtoto e vajna i znachima,bih kazal MnoGo !!!  :arrow: chakam otgoovroi!!! Първо да те попитам, защо не пишеш на кирилица?
Второ да те попитам, това да не е Шкода-форум?
Трето да те попитам, защо не ползваш търсачката и не изчетеш старите теми, пък после да пускаш нови?
Четвърто да те попитам, к'во изобщо правиш тук?
|
Вто Ное 21, 2006 8:36 pm |
|
 |
Nino
|
VIPER_MAN_BG написа: kakvo mojete da mi kajete za Euratek i za 2007-ma kogato vlizame v Evropeiskia Sauz?Neshto otnosno cenite na avtomobilite? Dori i da e raziskvana tema-iskam da q upgrade-vame zashtoto e vajna i znachima,bih kazal MnoGo !!!  :arrow: chakam otgoovroi!!!
Ами най-много да издухат супата, както стана с един преуспяващ вносител на марката RENAULT преди година!!!!
А иначе тук ще ти отговорят със сигурност.
http://skodaclub-bg.org/forum/index.php
|
Вто Ное 21, 2006 9:24 pm |
|
 |
VIPER_MAN_BG
Кара детска количка
Регистриран на: Сря Ное 01, 2006 2:13 pm Мнения: 18 Местоположение: друг
|
Iskam da blagodarq na Nino za gotiniq otgovor,otidah tam i vidqh mn neshta naistina  10x
A otnosno Kuku-ne mi zadavay glupavi vuprosi 4uvash li?Ne mi 4eti temite kato ne ti haresva stilut mi
i na4ina mi na pisane,iasno? I ne znam shto si se napisal `Kuku`ama mai imam nqkakuv alternativen otgovor.... :!:
Колега, просто дразниш всички с това писане на шльокавица! Правилата на форума са еднакви за всички, ясно!? Имаме потребител от Турция и колкото и да му е трудно - намира начин да пише като Българин! Кредора работи - така, че оправдание няма! Освен това 100% бих задал и аз като колегата Кuku първите три въпроса... (поне)
Поздрави kiro_of_the_day
|
Съб Ное 25, 2006 2:23 pm |
|
 |
Sven
|
Незнам какъв е тоя Euratek  , но ако имаш впредвид, че не отговаря на изискванията на ЕС, това няма да е голям проблем дори и след 2007, просто колите ще се продават като втора употреба или ще измислят нещо друго и ще са по-скъпи от сега. Иначе сега всички нови коли с такива двигатели са на голяма далавера, така пишеше във вестника
П.С. Поправи си постовете на кирилица.
|
Съб Ное 25, 2006 4:29 pm |
|
 |
spoty
Кара кола
Регистриран на: Сря Окт 18, 2006 12:41 pm Мнения: 204 Местоположение: Пловдив 06 Тракия
|
Първо да те попитам, защо не пишеш на кирилица? Второ да те попитам, това да не е Шкода-форум? Трето да те попитам, защо не ползваш търсачката и не изчетеш старите теми, пък после да пускаш нови? Четвърто да те попитам, к'во изобщо правиш тук?[/quote]

|
Съб Ное 25, 2006 4:37 pm |
|
 |
Kuku
|
VIPER_MAN_BG написа: Iskam da blagodarq na Nino za gotiniq otgovor,otidah tam i vidqh mn neshta naistina  10x  Нали и аз това ти казах, само, че по по-заобиколен начин и с определено критичен тон, ама явно няма кой да мисли :idea: :!:
Ника ми се чете " Кики", и съм го избрал, защото се казвам Кирил, ама явно и за това не ти стига акъла да се сетиш :idea:
П.П.
Sven, "ЕураТек" е официалния вносител на автомобили "Шкода" в България и според колегата "Мъжка_Българска_ Пепелянка", те имат много общо с форума на ФИАТ 
|
Нед Ное 26, 2006 12:56 am |
|
 |
Sven
|
Kuku написа: П.П. Sven, "ЕураТек" е официалния вносител на автомобили "Шкода" в България и според колегата "Мъжка_Българска_ Пепелянка", те имат много общо с форума на ФИАТ 
Аз си помислих, че е някъв двигател.  Поне така ми звучи.
Абе кво стаа много съм отнесен тия дни :mrgreen:
|
Нед Ное 26, 2006 1:57 pm |
|
 |
masterkar
|
|
Нед Ное 26, 2006 4:31 pm |
|
 |
VIPER_MAN_BG