Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 4:52 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Възвание за революция в съзнанието 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Възвание за революция в съзнанието
http://www.komentari.com/web/modules.ph ... le&sid=309

Нед Ное 26, 2006 11:44 pm
UNREAD_POST 
Пича е прав, който както си го направи и каквато си е надробил.

Ето например, аз съм купувал крадена нафта(20л) и съм стимулирал крадеца. Но защо съм го направил това?! Ами защото съм бил в затруднено положение и съм искал да скътал някой лев. Но има хора, които биха го направили не защото са няма ли пари за Спринт дизел, а защото просто са искали да скътат, защото тях ги влече далаверата и алъшвериша.
Сега съм спрял да си купувам такава нафта и не смятам да го правя по ред причини.

Друго, по улицата е пълно с просяци - баби, циганки с деца, циганета и т.н. По кръстовищата има съкати хора. Аз лично съм спрял да давам пари на тези хора. Но защо? Защото една вечер на кръстовището на Евлоги Георгиев и Графа(идвайки от НДК) във зверски студ и сняг едно съкато момче(той винаги стои там,можеби го знаете), на което секунди преди това дадох пари, видях как дава изпросеното на една жена(шефка ли му е каква) и пак се върна да проси. Аз това не го разбирам. Няма повече на такива хора пари, защото зад тях стоят едни изнудвачи, на който аз и други хора им пълнят гушите. Тези нагледци си играят от една страна с милостта на хора към просяка, а от друга става господари на душата на едни изстрадал съкат човек. По кръстовищата между колите той тича с патерицата за 20-50 стотинки и всеки, които му даде пари го обрича на опасност - да го блъсне някоя кола, да настине на студа и т.н.

Пон Ное 27, 2006 12:11 am
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Еми да те така са просяците у нази, а освен това да не кажа, че изкарват и повече пари от повечето от нас дето си бачкат.Има например едно бабе циганка проси на патр. евтимий, и като изкара(а тя изкарва) много често след това съм я виждал да яде в едно скъпичко заведение, при това доста добре облечена.

Пон Ное 27, 2006 10:43 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ]