Дата и час: Сря Юли 16, 2025 1:02 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Албена Денкова: Признаха, че сме най-добрите 
Автор Съобщение
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST Албена Денкова: Признаха, че сме най-добрите
Шампионите на планетата по фигурно пързаляне Албена Денкова и Максим Ставийски се прибраха в София след спечелената титла на турнира в Париж от веригата Гран При.

Те обявиха, че се чувстват много изморени, тъй като не са успели да се аклиматизират и ще останат в столицата само два дни.

Албена Денкова е за първи път у нас като председател на Българската федерация по кънки. Веднага след летището тя отиде на спешна среща във федерацията във връзка с домакинството на България за юношеското Гран При по фигурно пързаляне през декември.

Тя разкри, че президентът на Международния кънки съюз Октавио Чинкуанта по време на церемонията по награждаване в Париж им е казал, че те са най-добрите.

"Надявам се да сме най-добрите, но не е правилно да го мислим. Чувствам се много уморена и леко болна. Имаме добри отзиви за новата си волна програма. Надявам се в бъдеще да я представим още по-добре", каза Денкова.

Максим Ставийски добави, че хората приемат добре факта, че те са се върнали на леда.

"Никой не се учудва, че отново се състезаваме. Напротив всички го очакваха от нас. Очакват да се състезаваме до следващите Олимпийски игри, но аз им казах, че няма да стане", заяви Ставийски.

Албена и Максим се надяват да бъдат в София за церемонията за спортист на България, но вече са приели предложения за участия в шоупрограми на червения площад в Москва и все още не знаят дали ще успят да съчетаят двете неща.

Утре световните шампиони ще дадат пресконференция от 11.00 часа в клуб Тифани на улица Денкоглу 12.

Вто Ное 21, 2006 3:00 am
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Време беше да ги признаят! Яд ме е само, че ще приключват с кариерата си!

Сря Ное 22, 2006 5:37 pm
Профил ICQ
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST Аз мисля
аз мисля че правят много добре хората от една страна.Защото се оттеглят на върха

Чет Ное 23, 2006 3:07 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ]