|
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 4:51 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
Англия- българи и румънци ще докарат нова спин вълна
Автор |
Съобщение |
soulkeeper
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Апр 04, 2006 2:12 pm Мнения: 624 Местоположение: Стара Загора
|
 Англия- българи и румънци ще докарат нова спин вълна
Отново едно изказване на английски медий вестник таимс мисля че казаха казва че българите и румънците след приемането на страните ни в ЕС като емигрират ще доведат до нова спин вълна. Така казаха по новините не мислите ли че е време нашето правителство да реагира по някакъв начин.Какво е вашето мнение колеги?
_________________ FIAT - TIPO 2.0i
|
Чет Ное 16, 2006 8:38 pm |
|
 |
Sandeto
Кара кола
Регистриран на: Пет Ное 26, 2004 6:41 pm Мнения: 335 Местоположение: София, жк.Сухата река /жк. Захарна фабрика/
|
По принцип съм против продажбата на земя на чужденци... т.е. нещо като отдаване под наем за 100г например - може, но продажба ...  Но както и да е вече е факт и явно са ни натиснали за това от там дето дават парите... Та си мисля, как ли ще им се хареса и ние да решиме докато има ограничения за равноправие спрямо БГ, за съответните държави да нямат право да купуват наши земи? А? Я да ги видиме тогава... ще им се спече според мене, щото разните му там германци и др. като изкупят най-лакомите парчета, после англичаните ще си ги прекупуват с доста по-солена надценка... Ама понеже всичките ни политици са дупедавци... :evil:
Айде да се не ядосвам...
_________________ Tipo 1.4 DGT, '89, karb
|
Чет Ное 16, 2006 8:49 pm |
|
 |
Ferrari
|
Държавата с най-много педали се стресна да не хване спин от нас.
|
Чет Ное 16, 2006 11:55 pm |
|
 |
Rayo
|
аз ли съм най-циничният от тоя форум ? това с английските медийни изяви ми прилича на режисирана кампания. Забележете, че ги пуска тия писания един таблоид за широките народни маси -- "Сън" (не е Таймс, който е уважаван вестник).
Вижте, след 01.01.06 ще има хора, които ще тръгнат за натам. Въпреки забрани и пречки. А като стигнат ще им се каже, "скийте ся пичове, вие сте престъпници, носите спин, гадни сте, жестоки сте, търговци на наркотици сте" и прочие гадости каквито там се сетят. И като се кажат тия работи, следващата дума ще бъде "...а сега, ако искате да останете .. само нелегално .. и ще ви плащаме по-малко отколкото и на най-изпадналите африканци, пакистанци и тн.". Факт е, че имат нужда от еФтинка работна ръка. А хората, които ще отидат, няма задължително да са най-големите скапаняци. Все пак сме европейска, макар и бедничка страна. Ще си осигурят хора, с които ще могат да правят каквото си искат - главно да не им плащат. Четох някъде из нета за експлоатирани като роби имигранти в Италия.
|
Пет Ное 17, 2006 11:27 am |
|
 |
spoty
Кара кола
Регистриран на: Сря Окт 18, 2006 12:41 pm Мнения: 204 Местоположение: Пловдив 06 Тракия
|
ОФФФ то нащо правителство има за толкова неща да реагира и пак нищо неправи та за една клевета ли да се трогне.... :evil:
|
Пет Ное 17, 2006 3:09 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|