|
|
Дата и час: Нед Май 25, 2025 7:54 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
На коя автомивка си миете количките?
Автор |
Съобщение |
Sandeto
Кара кола
Регистриран на: Пет Ное 26, 2004 6:41 pm Мнения: 335 Местоположение: София, жк.Сухата река /жк. Захарна фабрика/
|
 На коя автомивка си миете количките?
Не знам за вас как е цената от 4-5лв на едно външно миене, ама мене нещо "не ме кефи" :roll: Като му оставиш и 0,50-1лв бакшиш... то си стана цифра!!! И сериозно почвам да се замислям дали пък (живея на 2-я етаж :twisted: ) да не си взема един маркуч с накрайник (~30лв)  и да си мия колата пред блока...  Ще си избия паричките за 2 месеца...
Но това са за сега просто помисли... а иначе я кажете кой къде е "надушил" нещо да минава по-тънко... например аз до преди 1г ходех на Еко-то след Орион посока Люлин на машинна автомивка и ми взимаха 2лв... ама после нещо вдигнаха цените и за зимния сезон я затвориха че им замръзвали перата и спрях да ходя там... сега се скитам "не мил  , не драг"...
_________________ Tipo 1.4 DGT, '89, karb
|
Сря Ное 15, 2006 2:40 pm |
|
 |
Ferrari
|
Автомивка "Риц" до МЕЛ София.
|
Сря Ное 15, 2006 2:41 pm |
|
 |
bscsystem
Напреднал шофьор на Фиатка
|
5лв (вънка вътре) дружба, дето правят тех. прегледи...на тия пари там секи ден мога да си позволя да ми я мият 
Сря Ное 15, 2006 2:54 pm |
|
 |
mita
|
Пловдив, зад бившия ТОХ:
4.5 лв - външно
8 лв - вътрешно&външно
18 лв - вътрешно, външно + вакса
Много съм доволен от това как мият. Не оставят едно петънце. Джантите ги оправят като нов.
|
Сря Ное 15, 2006 3:21 pm |
|
 |
spoty
Кара кола
Регистриран на: Сря Окт 18, 2006 12:41 pm Мнения: 204 Местоположение: Пловдив 06 Тракия
|
Ми зимата имаме си маркуч в блока и той идва от общото мазе който желае си мие колата та зимата като е хубаво времето я поливам и с ч шампоан да не епрашна и така а лятото на мифчица.... :mrgreen:
|
Сря Ное 15, 2006 4:49 pm |
|
 |
Sandeto
Кара кола
Регистриран на: Пет Ное 26, 2004 6:41 pm Мнения: 335 Местоположение: София, жк.Сухата река /жк. Захарна фабрика/
|
Много ме е яд, че близо до нас няма бензиностанция ОМВ като тази в Дървеница... там с жетони от 50ст ти пуска на пароструйката за ... (забравих колко време) най-разлини води - топла, студена, шампоан, вакса... Но не да си мия колата там, а за да мога зимно време преди да се прибера да я мина отдолу да махна малко лугата. :roll:
|
Сря Ное 15, 2006 5:30 pm |
|
 |
Pecho
Фиат маниак
Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 4:11 pm Мнения: 674 Местоположение: София, Илинден
|
Колега, Sandeto, гледам че в местожителството ти пише Захарна фабрика - не ги ли знаеш “четките” под моста? 1,70 лв.! (абе и те са едни четки, ама за тия пари стават) 
_________________ FIAT Brava 1.8 16V ELX
|
Сря Ное 15, 2006 10:16 pm |
|
 |
Krass
|
Четки (поне стават да ти измият стъклата) на инж Иван Иванов( Канала) и бул.Тодор Александров - левче....
|
Сря Ное 15, 2006 10:50 pm |
|
 |
Sandeto
Кара кола
|
Pecho написа: Колега, Sandeto, гледам че в местожителството ти пише Захарна фабрика - не ги ли знаеш “четките” под моста? 1,70 лв.! (абе и те са едни четки, ама за тия пари стават) 
:idea: Да беее... сетих се че веднъж минавах от там и видях че пише автомивка... ама не я видях точно къде е и съм я игнорирал... Ще я пробвам  при първа възможност... мерси!!!
|
Сря Ное 15, 2006 10:58 pm |
|
 |
kluchar
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 31, 2005 12:48 am Мнения: 2021 Местоположение: София 10
|
 Авто мивка
Мия е пред работата на Прата 1 имам един денгубар става за тая работа
и на ОМВ До обувния завод
Понякога сам
_________________ За PUNTO http://ftp.fiat-club.org.ua/ и FIAT http://fiat.comnet.bg/ Купе http://www.polak.ch/coupemanual/ http://ftp.fiat-club.org.ua/Manuals/ http://instrukcje.fiat.pl/index.php/listing/fiat
|
Сря Ное 15, 2006 11:58 pm |
|
 |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
В сервиза на СБА, дето е близо до мототехника и Хладилника - четки и външна пароструйка - 2лв.
Не ходя често до там защото са до 6 часа.
|
Чет Ное 16, 2006 12:53 am |
|
 |
blagun
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Яну 17, 2006 5:33 pm Мнения: 100 Местоположение: София
|
fiat_love написа: Автомивка "Риц" до МЕЛ София.
И аз там я мия 
_________________ Fiat Coupe 2.0 16V Plus
|
Чет Ное 16, 2006 2:23 am |
|
 |
LuckyMan
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Чет Авг 25, 2005 4:41 pm Мнения: 35 Местоположение: София
|
Krass написа: Четки (поне стават да ти измият стъклата) на инж Иван Иванов( Канала) и бул.Тодор Александров - левче....
Da и аз си миех колата там но последният път ми счупиха задната чистачка копелетата и кво ми сори пич :evil: :evil: :evil:
Повече не :idea: :idea:
_________________ Аlfa Romeo 145 1.6 BOXER 103hp
|
Чет Ное 16, 2006 1:16 pm |
|
 |
Sven
|
Аз мойта почти не я мия, иначе на автоивката на "Шабан" в Люлин.
Как я мият е много относително навсякъде, защото по автомивките персонала се сменя през седимца и на който пич как му дойде. Имаше един случай един пич се постара за мойта и дойде утрепания му шеф и го изюрка да приключва с мойта, защото чакаха "важните" клиенти и мойта беше пулоизмита, ама си му дадох на човека бакшип, той кво е виновен 
|
Чет Ное 16, 2006 1:37 pm |
|
 |
Crash73
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 3:06 pm Мнения: 670 Местоположение: Добрич
|
Аз не си я мия в София... :roll:
Сложете в заглавието на темата едно "София", форума не е само за столичани, нали?
Чет Ное 16, 2006 9:20 pm |
|
|