Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 12:12 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
Крома дизел - що е то? 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Крома дизел - що е то?
Един приател си търси комби дизел. Обаче и той не знае кво точно иска. Не иска немско и японско. Гледахме на Жак Ширак /френски разни/ неща ама не си хареса. Има около 4000-4300 мах. Та питането ми е знам, че комби май няма на Кромата ама може и да се навие да земе някоя. Какво представлява като двигател и кои са и най-честите проблеми. Търси дизел. Аз имам Темпра ама банзин. Сигурно Кромата ще е по комфортна. Все пак е по-голяма и се води по-висок клас мой.

Вто Ное 07, 2006 5:03 pm
UNREAD_POST Re: Крома дизел - що е то?
Fiat 127 написа:
Един приател си търси комби дизел. Обаче и той не знае кво точно иска. Не иска немско и японско. Гледахме на Жак Ширак /френски разни/ неща ама не си хареса. Има около 4000-4300 мах. Та питането ми е знам, че комби май няма на Кромата ама може и да се навие да земе някоя. Какво представлява като двигател и кои са и най-честите проблеми. Търси дизел. Аз имам Темпра ама банзин. Сигурно Кромата ще е по комфортна. Все пак е по-голяма и се води по-висок клас мой.

Много комфортна и надеждна кола. 2.5 турбо мотора е първия двигател с директно впръскване на дизела и дефакто поставя основите на common-rail. Ако държи на комби варианта е Lancia Thema

http://croma.hit.bg/

Вто Ное 07, 2006 5:11 pm
Fiat 127 написа:

Мислили ли сте за вариант Ланча? Ланча Капа - комби е невероятно красив автомобил !
Все пак дизайна както при FIAT Coupe е на Пинафарина.
5 цилиндров 2,4 литров турбо-дизел, след '98г го има във вариант Comon Rail, и със фабричен ксенон.
Вътре е доста луксозно и широко.
Цените... ами между 6 и 9 хилки. Естествено има и по-евтини. За автомобил от такъв клас цената е страхотна.
Ето ти линк към тема за КАПА във форума на Ланча.
Аз бях много навит точно за комби варианта обаче е сравнително рядък. Всичките които гледах бяха в много лош вид и моторите пушеха като оратници :cry: "Всичките" значи 4 за около месец. Нямах късмет просто.

П.С: Сори, не погледнах колко пари има за харчене... За Капа са малко. Но не се знае, апетита идва с яденето, препоръчвам ви горещо да се огледате за този вариант :mrgreen:

Вто Ное 07, 2006 11:30 pm
Сега се е отказал от комби. Гледа некви миниванове и баничарки. Решил е да продава едно Клио и да си купи ван. А клиото е супер. Няма никви проблеми има климатик и е 1,4 16в върви си прилично ама му се схващал врата докато го кара. Не моеш го разбереш този тип

Пет Ное 10, 2006 4:53 pm
fiat_love написа:
Fiat 127 написа:

Много комфортна и надеждна кола. 2.5 турбо мотора е първия двигател с директно впръскване на дизела и дефакто поставя основите на common-rail. Ако държи на комби варианта е Lancia Thema

http://croma.hit.bg/

2.5ТД на кромата си е най-обикновен дизел никви комън рейли няма...

Пет Ное 10, 2006 11:49 pm
Abarth. написа:
2.5ТД на кромата си е най-обикновен дизел никви комън рейли няма...

Ти какво разбираш под "обикновен дизел"? И това което човека ти пише "двигател с директно впръскване на дизела"? Намираш ли някаква разлика
между тях? Щото точно в неговите изречения се крие много...., едно голямо развитие на дизела и то от Фиат.Ако не усещащ тези моменти, по-добре си затрай... ако ги усещаш обясни ги и на нас!

Съб Ное 11, 2006 12:02 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ]