Re: Крома дизел - що е то?
Fiat 127 написа:
Един приател си търси комби дизел. Обаче и той не знае кво точно иска. Не иска немско и японско. Гледахме на Жак Ширак /френски разни/ неща ама не си хареса. Има около 4000-4300 мах. Та питането ми е знам, че комби май няма на Кромата ама може и да се навие да земе някоя. Какво представлява като двигател и кои са и най-честите проблеми. Търси дизел. Аз имам Темпра ама банзин. Сигурно Кромата ще е по комфортна. Все пак е по-голяма и се води по-висок клас мой.
Мислили ли сте за вариант Ланча? Ланча Капа - комби е невероятно красив автомобил !
Все пак дизайна както при FIAT Coupe е на Пинафарина.
5 цилиндров 2,4 литров турбо-дизел, след '98г го има във вариант Comon Rail, и със фабричен ксенон.
Вътре е доста луксозно и широко.
Цените... ами между 6 и 9 хилки. Естествено има и по-евтини. За автомобил от такъв клас цената е страхотна.
Ето ти линк към тема за
КАПА във форума на Ланча.
Аз бях много навит точно за комби варианта обаче е сравнително рядък. Всичките които гледах бяха в много лош вид и моторите пушеха като оратници :cry: "Всичките" значи 4 за около месец. Нямах късмет просто.
П.С: Сори, не погледнах колко пари има за харчене... За Капа са малко. Но не се знае, апетита идва с яденето, препоръчвам ви горещо да се огледате за този вариант :mrgreen: