Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 2:08 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 
4 от 4 :) 
Автор Съобщение
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 4 от 4 :)
Здравейте, колеги.
Да Ви разкажа за моето приключение миналата нощ. Реших да си сменям подгряващите свещи на колата. Общата процедура отне ни повече ни по-малко от 5 часа. Незнам не мога да си го обясна ама факт! 3 комплекта свещи (3 различни производители – само Бош не пробвах) Вадя старите свещи, слагам новата и върти 3 навивки на резбата и до там. Слагам старите Бош и на ръка си ги навивам. Айде пак новите 4 резби, резбата мазане с масло и всичко, което се сетите. Е накрая се успя да се навият.
Познайте другото – както се казва темичката. И 4-те свещи бяха изгорели. Добре, че бях купил 4 броя и не се занимавах да ги меря и т.н.
Така, че вече знам , до –5 градуса колата палеше без подгревни свещи – според мен това е добър знак.

И другото, което искам да споделя – ако на някой му трябва човек, на който да си остави колата за ремонт и да е сигурен, че по-добре никой друг не може да му се отнесе с колата да ми пише съобщение, а ако има интерес мисля да пусна координатите на човека. Повярвайте ми никой друг няма да се занимава така с колата Ви и да иска да стане работата перфектна – просто си е такъв (псува вика и работи докато не стане както трябва и никога няма да прекара работата, колкото да си вземе парите). :)

Х 834B2.000 - 150hp - "лошият" Капоне - Х Тема '90
Х 159A3.046 - 78hp - елегантната АЯ - Типо '92
Х 146А.000 - 45hp - Панда '85

Пет Ное 10, 2006 11:25 am
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Колега, при мен операцията по смяната на 3 свещи отне 6 часа като само за една отидоха 3 часа, защото беше яко запекла и имаше шансове да се счупи вътре, но в крайна сметка излезе цяла. В случай, че се счупи, операцията прераства в сваляне на глава :? Дано не се случва на никой!
Иначе мястото на тези свещи е много удобно и лесно достъпно за смяна :)

Пет Ное 10, 2006 11:35 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ]