|
 |
 |
|
Дата и час: Пон Юли 14, 2025 1:44 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
Интернет доставчик за жк Света Троица в София
Автор |
Съобщение |
Fiat 127
|
 Интернет доставчик за жк Света Троица в София
Някой има ли представа какви доставчици има в жк Света Троица и някакви сайтове или цени. Тези от кабелните телевизии не ме вълнуват / Евроком и други такива/. Намерих само Надежда нет. Ако има някой колега ще съм благодарен да разбера кой е добър. Няма да се използва са сваляне на филми. Само за сайтове да се разглеждат и някоя друга поща. И дали има някаква разлика, защото ще се ползва на лаптоп.
|
Пет Ное 03, 2006 6:20 pm |
|
 |
doofiat
|
 Re: Интернет доставчик за жк Света Троица в София
Fiat 127 написа: Някой има ли представа какви доставчици има в жк Света Троица и някакви сайтове или цени. Тези от кабелните телевизии не ме вълнуват / Евроком и други такива/. Намерих само Надежда нет. Ако има някой колега ще съм благодарен да разбера кой е добър. Няма да се използва са сваляне на филми. Само за сайтове да се разглеждат и някоя друга поща. И дали има някаква разлика, защото ще се ползва на лаптоп.
Колега, избирай си от тези http://www.laninternet.net
Това е сайт за всички доставчици.
|
Пет Ное 03, 2006 7:43 pm |
|
 |
Fiat 127
|
 Re: Интернет доставчик за жк Света Троица в София
doofiat написа: Fiat 127 написа: Някой има ли представа какви доставчици има в жк Света Троица и някакви сайтове или цени. Тези от кабелните телевизии не ме вълнуват / Евроком и други такива/. Намерих само Надежда нет. Ако има някой колега ще съм благодарен да разбера кой е добър. Няма да се използва са сваляне на филми. Само за сайтове да се разглеждат и някоя друга поща. И дали има някаква разлика, защото ще се ползва на лаптоп. Колега, избирай си от тези http://www.laninternet.netТова е сайт за всички доставчици.
Мерси колега ще ми свърши идеална работа
|
Пет Ное 03, 2006 7:51 pm |
|
 |
Pecho
Фиат маниак
Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 4:11 pm Мнения: 674 Местоположение: София, Илинден
|
Препоръчвам ти Линкос ( http://www.linkos.bg). Добри скорости (е зависи коя тарифа ще си избереш), сравнително редки прекъсвания (а и когато се случи, момчетата тичат и за 20-30 минути обикновено отстраняват проблема). Ти си написал, че не те интересуват филми и др. подобни, ама все пак да ти спомена, че при тях е един от големите български тракери. Та ако речеш да дърпаш, да не се учудиш на скорости от порядъка на 1,5 MB/s (12 Mbit/s)! :mrgreen:
_________________ FIAT Brava 1.8 16V ELX
|
Пет Ное 03, 2006 10:14 pm |
|
 |
Abarth.
|
И аз подкрепям линкос 
|
Съб Ное 04, 2006 2:16 am |
|
 |
Fiat 127
|
Abarth. написа: И аз подкрепям линкос 
И аз така мисля. Тарифата от 18лв ми се струва добра. Гледах и надежда нет там е 25. Не е за мен, а за чичо ми ама той много не разбира от тия работи та за това да го насоча кое е най-доброто. Мерси много
|
Съб Ное 04, 2006 5:46 pm |
|
 |
sehnsucht
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Дек 03, 2005 4:08 pm Мнения: 73 Местоположение: София 20 Връбница
|
бегай от надежда нет далече!!!
от опит знам ;)
Съб Ное 04, 2006 5:59 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|