Дата и час: Сря Юли 09, 2025 7:57 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 26 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Имам си една страхотна 3 месечна приятелка 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Имам си една страхотна 3 месечна приятелка
Приятели, днес се сдобих с една сладка 3 месечна сладурана. Още мисля как да я кръстя. Ето я

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Последна промяна Ferrari на Чет Ное 02, 2006 1:02 am, променена общо 1 път

Чет Ное 02, 2006 12:38 am
UNREAD_POST 
Xaxa, cooool :punk: Да ти е жива и здрава и много да те радва, котките са най-хубавите домашни животни, мойта е на 13-14г. :wub: предлагам да я кръстиш Патриша!

Чет Ное 02, 2006 12:59 am
Член на клуба
Член на клуба

UNREAD_POST 
Наистина е много сладка ! Немога да ти предложа име - то трябва на теб да ти харесва, но моята се казва Муци :)
Дано да си изживее дълъг живот и да си те радва ... Котките наистина са най-добрия домашен любимец ...
Между другото ти друг път гледал ли си котка ?

Чет Ное 02, 2006 1:22 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
kiler_4o написа:
Наистина е много сладка ! Немога да ти предложа име - то трябва на теб да ти харесва, но моята се казва Муци :)
Дано да си изживее дълъг живот и да си те радва ... Котките наистина са най-добрия домашен любимец ...
Между другото ти друг път гледал ли си котка ?

Имах котарак, но избяга. Мисля да я кръстя Айра

Чет Ное 02, 2006 1:26 am
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
:? ако на някой друг му трябват такива малки котета да се обажда... тук пред блока ни е жив развъдник на котки.... сигурно поне 30-40 са се нароили, че има 1-2 баби ентусиастки и ги подхранват... сега гледам точно има 4-5 мънечки се мотат... ;-)

Чет Ное 02, 2006 1:42 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Кръсти я Мареа! :wink:

Чет Ное 02, 2006 1:46 am
Член на клуба
Член на клуба

UNREAD_POST 
Vladim написа:
Кръсти я Марея! :wink:

Между другото си мислех да му кажа това :)
Ами името което си избрал е хубаво... А с какво ще я храниш ? Да не е избягал котарака, понеже е недоволен от менюто ? :)
Моята си я храня с гранули и тя това си яде :) Ако щете вярвайте, но салами и такива работи не яде :) И хляб... Само деликатеси - раци, скариди (и двете трябва да са ПОЧИСТЕНИ иначе не ги яде :) ), чистена РЕЧНА риба :) Просто е много претенциозна ... яде сладки работи, като разбира се и даваме само да опита, че не е полезно ...

Чет Ное 02, 2006 1:49 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
kiler_4o написа:
Vladim написа:
Кръсти я Марея! :wink:

Между другото си мислех да му кажа това :)
Ами името което си избрал е хубаво... А с какво ще я храниш ? Да не е избягал котарака, понеже е недоволен от менюто ? :)
Моята си я храня с гранули и тя това си яде :) Ако щете вярвайте, но салами и такива работи не яде :) И хляб... Само деликатеси - раци, скариди (и двете трябва да са ПОЧИСТЕНИ иначе не ги яде :) ), чистена РЕЧНА риба :) Просто е много претенциозна ... яде сладки работи, като разбира се и даваме само да опита, че не е полезно ...

Ха-ха, капризни са си.Нашият преди две години беше паднал и го нямаше 10 дена, след като го намерихме виеше от глад но не пожела да яде обикновен салам, а предпочете шунката. :mrgreen:
Не препоръчвам котанката да се храни с гранули.Увреждат им бъбреците.Или поне да се храни със скъпите пакетирани гранули на WISKAS.Също с млякото да не се прекалява, давай в умерени количества.Храни я балансирано, между готовите котешки храни и примерно сварено пилешко.. много го обичат.Ако има нещо питай.
Иначе са странни същества, с характер... ако Ви кажа, че нашия ОТКАЧА за печена тиква и ПЪПЕШ сигурно няма да ми повярвате! :roll: :mrgreen:

Чет Ное 02, 2006 10:09 am
UNREAD_POST 
Сестичката и отиде също в много добри ръце. Ще видя кога да я заведа на доктор да я погледнат как е. Вече се отпусна и почна да щурее.

Чет Ное 02, 2006 10:16 am
UNREAD_POST 
Страхотна е! Любимата ми окраска за котка! Честито!
А относно името - винаги съм предпочитал името "МАЦ", защото както и да я кръстиш
винаги ще и викаш и мац-мац и то животинката се обърква как се казва! :mrgreen:

Чет Ное 02, 2006 10:34 am
UNREAD_POST 
kiro_of_the_day написа:
Страхотна е! Любимата ми окраска за котка! Честито!
А относно името - винаги съм предпочитал името "МАЦ", защото както и да я кръстиш
винаги ще и викаш и мац-мац и то животинката се обърква как се казва! :mrgreen:

Ха-ха-ха, това "мац-мац" действа безотказно.Нашия едва последните една-две години взе да се обръща по име.. и то по-скоро разпознава интонацията.Казва се Кото! :mrgreen:
Ето го:
http://pets.infotech.bg/index.php?displ ... 1&a_id=130

Чет Ное 02, 2006 10:59 am
UNREAD_POST 
Моята котка се казва Смешка :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Иначе гранулите, Nino, не са опасни за женските котки. Просто от време на време трябва да хапват и друга храна.

Чет Ное 02, 2006 11:07 am
UNREAD_POST 
Може да я крястиш и Мърла! :mrgreen: Ще и отива на окраската! :wink:

Чет Ное 02, 2006 11:10 am
UNREAD_POST 
Vladim написа:
Може да я крястиш и Мърла! :mrgreen: Ще и отива на окраската! :wink:

Мърла идва от мърка... нашия много мърка! :mrgreen:

Чет Ное 02, 2006 11:14 am
UNREAD_POST 
Мърка и меси с предните лапички.

Чет Ное 02, 2006 11:20 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 26 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща