|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 5:01 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Искам да ми дадете съвет,за да си взема кола!
Автор |
Съобщение |
bobo_k
Регистриран на: Вто Окт 31, 2006 9:23 pm Мнения: 4 Местоположение: Асеновград
|
 Искам да ми дадете съвет,за да си взема кола!
Искам да попитам какво можете да ми кажете за:FIAT MAREA.Искам да знам какви проблеми или недостатаци има,дали има добра ходова част,как е с разхода не гориво,искали честа подръжка .Сега в момента сам си харесал eдна такава кола и искам съвет.Ако можете да помогнете пишете. :roll:
|
Вто Окт 31, 2006 9:58 pm |
|
 |
dimo4ko
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Сеп 25, 2006 1:27 pm Мнения: 128 Местоположение: Кърджали
|
 Мареа
Колега разрови се малко из форума с търсачката, ще намериш това , което ти трябва
Иначе си се ориентирал много правилно към Мареа  , за разлика от Брава е с по-висок клас обурудване и някои досадни проблеми са отстранени... 
_________________ ФИАТ УНО 1.1 '86 г.
Lz 1 DSJ
Истината е някъде там!
http://new.omegabg.net/index.php?mforum=fiatunobg
|
Сря Ное 01, 2006 11:38 am |
|
 |
violina
Кара Фиатче 126
|
 Когато видях моя фиат
Питах приятели дали да го взема и т.н., но си бях влюбена в колата и получих следния съвет, ако ти харесва я взимаш, всичко друго е въпрос на късмет, така че ти си решавай, от мен успех и късмет 
|
Чет Ное 02, 2006 12:32 pm |
|
 |
georgiarg
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 24, 2005 11:46 am Мнения: 323 Местоположение: Пловдив
|
Ако колата ти допада,карал си такава и возията, динамиката и салона ти харесват си я вземи. Както казва колегата всичко е въпрос на внимателен първоначален оглед при покупката на колата и естествено късмет. Но все пак това е кола с относително евтини части и се предполага,че текушите ремонти ще ти излизат евтино. Късмет!
|
Пет Ное 03, 2006 10:29 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|