|
 |
 |
|
Дата и час: Пон Сеп 22, 2025 11:51 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|
Михаел Шумахер ще е пилот изпитател във Ферари
Автор |
Съобщение |
soulkeeper
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Апр 04, 2006 2:12 pm Мнения: 624 Местоположение: Стара Загора
|
 Михаел Шумахер ще е пилот изпитател във Ферари
Късно снощи по време на празнествата на пистата “Монца” в Италия тимът на Ферари обяви новата роля на Михаел Шумахер в екипа.
Пилето ще е асистент на Жан Тод, който вече е изпълнителен директор на отбора от Маранело. Главната роля на Михаел е да намира млади талантливи пилоти, които един ден да карат за Ферари. Така сам Шумахер е посъветвал Ферари да изберат Кими Райконен за пилот догодина.
Освен за младите таланти, седемкратният световен шампион ще участва също в разработките и изпитанията на серийните автомобили на марката Ферари.
Шумахер е много доволен, че ще бъде обвързан с Ферари и за в бъдеще. “Щастлив съм, че от Ферари ми дават тази възможност”, коментира Шуми. “Отборът ми даде свободата да избера какво точно да правя. Добре е, че от Ферари не очакват да стоя в някой офис през цялото време. Това е една уникална възможност за мен, но сега ми трябват няколко месеца почивка и едва тогава ще се върна на работа”, завърши германецът.
_________________ FIAT - TIPO 2.0i
|
Пон Окт 30, 2006 1:53 pm |
|
 |
TRE GAZELE
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Ное 08, 2005 7:54 pm Мнения: 197 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
Шумахер си я заслужава напълно тази длъжност и тази свобода,която Ферари са му предоставили....можем само да му стискаме палци в новото предизвикателство 
_________________ forza forever
|
Пон Окт 30, 2006 6:21 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|