|
|
Дата и час: Нед Сеп 21, 2025 12:59 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
Ето както обещах на всички
Автор |
Съобщение |
violina
Кара Фиатче 126
|
 Ето както обещах на всички
Снимки на моето скромно заведение, ако имате въпроси аз съм насреща, дано Митковците тази вечер да празнуват без колите си  за всичко останало ще се разбереме допълнително, кръчмичката е в очакване, но все пак 30 фиата май няма къде да се съберат 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Чет Окт 26, 2006 11:19 pm |
|
 |
doofiat
|
Аз съм ЗА,
Нека направим поне една среща там!
П.С. Адреса е Света Троица ул.Русе на ъгъла с ул. Пловдив бл.388, на гърба на блока
|
Чет Окт 26, 2006 11:47 pm |
|
 |
violina
Кара Фиатче 126
|
 Съжалявам, но повече от три снимки няма как да публикувам
така че това е, което мога да покажа на този етап, но всички сте добре дошли! Ако не бях принудена да плащам това грозно оборудване щеше да е супер, но живот и здраве догодина се надявам да е много по-уютно и удобно.
|
Чет Окт 26, 2006 11:59 pm |
|
 |
pugsy
|
 Re: Съжалявам, но повече от три снимки няма как да публикува
violina написа: така че това е, което мога да покажа на този етап, но всички сте добре дошли! Ако не бях принудена да плащам това грозно оборудване щеше да е супер, но живот и здраве догодина се надявам да е много по-уютно и удобно.
била си принудена да платиш тези пласмасарий 
|
Пет Окт 27, 2006 9:59 am |
|
 |
violina
Кара Фиатче 126
|
 Бях принудена от предишната
собственичка да й платя цялото оборудване, за да го взема и не беше евтино, но ще останат за навън за догодина живот и здраве  , не съжалявам, защото клиентите, които идват редовно са много свестни и приятни, в общи линии съм много доволна, че го взех и ще търся друго подобно
|
Пет Окт 27, 2006 4:57 pm |
|
 |
tsanko
Кара велосипед
Регистриран на: Вто Мар 07, 2006 2:27 pm Мнения: 24 Местоположение: София
|
аз съм от квартала но не съм идвал в това заведение. каква ти е идеята, тип кафе или тип кръчма да го правиш?
_________________ Най обичам аз така, напред назад, на колела!!! Kicks ass!
|
Пет Окт 27, 2006 5:36 pm |
|
 |
violina
Кара Фиатче 126
|
 вече съм го направила
Цитат: аз съм от квартала но не съм идвал в това заведение. каква ти е идеята, тип кафе или тип кръчма да го правиш?
То си е тип кръчмичка, защото има мезета различни, а и клиентите си правят поръчки от днес за утре и менюто се разнообразява 
|
Пет Окт 27, 2006 6:41 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|