|
|
Дата и час: Сря Юли 09, 2025 6:07 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
*Punto*PowerDriving
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Апр 06, 2006 9:09 pm Мнения: 143 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
 Към колеги с Фиат Типо !
Заделил съм малко пари и искам бърза фиатка ...мислих, търсих, разпитвах и разбрах, че без да продавам пунтото ,може само фиат типо 93-94 някъде ..сега искам да кажете честно какъв двигател/не е лошо да споделите и лично мнение / , какъв модел да търся - пари 4500 лъва..относно мощността - не по малко от 130к.с. 
Пет Окт 13, 2006 9:57 am |
|
 |
Ferrari
|
 Re: Към колеги с Фиат Типо !
*Punto*PowerDriving написа: Заделил съм малко пари и искам бърза фиатка ...мислих, търсих, разпитвах и разбрах, че без да продавам пунтото ,може само фиат типо 93-94 някъде ..сега искам да кажете честно какъв двигател/не е лошо да споделите и лично мнение / , какъв модел да търся - пари 4500 лъва..относно мощността - не по малко от 130к.с. 
Ето я твоята кола
http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details
|
Пет Окт 13, 2006 10:00 am |
|
 |
*Punto*PowerDriving
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Апр 06, 2006 9:09 pm Мнения: 143 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
красива е , не вярвам в мобиле.бг , но ще се обадя довечера да разбера дали се продава още
тук в форума също видях в раздел продава но не ми допадат..
Пет Окт 13, 2006 10:06 am |
|
 |
Ferrari
|
*Punto*PowerDriving написа: красива е , не вярвам в мобиле.бг , но ще се обадя довечера да разбера дали се продава още тук в форума също видях в раздел продава но не ми допадат..
За мощността която искаш трябва да търсиш 16 клапановите мотори, а 1.8 16V е много рядък.
|
Пет Окт 13, 2006 10:17 am |
|
 |
Sven
|
Мога да ти кажа за 1.8 16V . Самия мотор е по-скъп за попдръжка, всичко останало си е като другите типо. Не съм сигурен колко тежи колата, но наказва голф 3 2.0 16V ,който е 150к.с. май. Спора е абсурден защото неведнъж съм го правил. А 2.0 16V типо се очаква да е още по-добър. Трудно ще намериш такава кола запазена, виж в продава има едно двуврато червено изглежда лачено ,останалото трябва сам да провериш.
|
Пет Окт 13, 2006 12:33 pm |
|
 |
DiStefano
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Яну 21, 2005 3:59 pm Мнения: 116 Местоположение: Пазарджик
|
онова горепосоченото Типо от мобиле-то го знам
и е голяма екзотика според мен ... струва си и последния лев
даже цената му е малка де ... като се знае възможностите му ....
|
Съб Окт 14, 2006 11:41 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|