|
 |
 |
|
Дата и час: Пон Май 26, 2025 7:53 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Айдееее!ЦСКА стана шампион......
Автор |
Съобщение |
perlsite
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 5:19 am Мнения: 712 Местоположение: София
|
коцев написа: Мъка .Голяма мъка момчета. ! Левски взе купата на България а тази вечер взе и купата на Европа и остава в неделя да вземе и шампионската титла . Каква стана тя ...Синджира си идва пък козата я няма... :evil:
Еее това беше гадно... мислих си го.. но реших да ги пожаля левскарите и да не ги поздравявам за 2-та купа дето я взеха днес :roll:
_________________ FIAT Marea
|
Чет Мар 30, 2006 11:19 pm |
|
 |
Nino
|
ABARTH написа: Може и да сме ****** може и да сме ***** но никой от наште фотболисти няма да ни подведе. и в тоя дух на рими 3 пъти УРА УРА УРА за ЛЕВСКИ :!: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Думичките Митко
Егати!!!!Запалянко да не знае как на български език се пише думичката "футбол" и "футболисти"....ФУТБОЛ се пише приятелю, не "фОтбол".То бива, ама ти "изби рибата" и "изкърти миФката"....."ЛеФски оле"!!!! :mrgreen:
ПП... не го приемай като заяждане!
|
Чет Мар 30, 2006 11:38 pm |
|
 |
BatVas
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Пет Авг 26, 2005 1:55 pm Мнения: 36 Местоположение: София
|
Я някой да смени името на темата "ЦСКА можеше да стане шампион" 
_________________ Alfa Romeo 145 1.8 Twin Spark
|
Вто Апр 04, 2006 10:32 am |
|
 |
perlsite
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 5:19 am Мнения: 712 Местоположение: София
|
:twisted: То заглавието е с ироничен подтекст :roll: Но на мен не ми пречи да си стои така, най-малкото защото има цели 9 кръга :twisted:
_________________ FIAT Marea
|
Вто Апр 04, 2006 3:59 pm |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
perlsite написа: :twisted: То заглавието е с ироничен подтекст :roll: Но на мен не ми пречи да си стои така, най-малкото защото има цели 9 кръга :twisted:
хаха правилно ,надеждата умира последна ,няма да се предавате я ,армейски отбор е все пак това :mrgreen:
_________________ фиатче Браво 2.0
|
Вто Апр 04, 2006 5:06 pm |
|
|