Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 6:43 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 62 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Защо слагаме зимни гуми? 
Автор Съобщение
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки

UNREAD_POST Още по темата за гумите...
Колеги, с интерес изчетох мненията ви за автомобилните гуми. Искам да споделя и моите впечатления. Карал съм така наречедния всесезонни гуми марка Нокиан. С тях изкарах около 42-43 хил км. и бях много доволен. Качвал съм се през зимата на Пампорово при прясно навалял обилен сняг и адски много закъсали автомобили със всесезонни Нокиа и зимни Клебер на задвижващите колела - невероятна комбинация и държане на пътя. Крал съм и зимни Гудиър Игъл 5 (ако не се лъжа така се водеха), също съм много доволен. Мои познати много ми захвалят в последно време зимните Корморан и Сава. Имате ли мнение по въпроса? Бих си взел от тях ако не мога да намеря на сносни цени Нокиан или Клебер. Бихте ли препоръчали и други готини зимни гуми на разумни цени...

Съб Сеп 16, 2006 11:57 pm
Профил
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
карал съм лично зимни гудрич,корморан и клебер. за мен корморана е много добра гума особенно ако е френски или английски. има разлики мужду трите марки, но това е много дълга тема. гудиъра е много скъп и препоръчвам вредещайн сноутрак, като гума със почти същите възможности, но на много по разумна цена.

Нед Сеп 17, 2006 2:24 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 62 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5