|
|
Дата и час: Пон Юли 14, 2025 3:20 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Какъв антивирусен софтуер използвате ?
Автор |
Съобщение |
Synthy
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Дек 28, 2005 9:53 pm Мнения: 86 Местоположение: София
|
поясни тогава.
_________________ "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Lancia Dedra 1.8/16V, '96
FIAT Tempra 1.6 карбуратор, АГУ - бивша
|
Пет Авг 11, 2006 5:03 pm |
|
 |
AlBundy
|
Кво да ти пояснявам. Не сме в кръчма, в интернет сме. Всичко е на един клик разстояние. Бегай в симантек да четеш
|
Пет Авг 11, 2006 5:11 pm |
|
 |
Synthy
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Дек 28, 2005 9:53 pm Мнения: 86 Местоположение: София
|
ъъъ.. ок.
_________________ "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Lancia Dedra 1.8/16V, '96
FIAT Tempra 1.6 карбуратор, АГУ - бивша
|
Пет Авг 11, 2006 5:12 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Хм, не знам кой изрови тази тема, която пуснах преди около 3 месеца. Четейки повечето от мненията, си мисля, че по-нетолерантни един към друг от шофьорите, са може би само компютърджиите, както и тези, които се мислят за такива...
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Пет Авг 11, 2006 8:23 pm |
|
 |
gaginev
Член на клуба
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:46 am Мнения: 118 Местоположение: Бургас
|
NOD32
|
Съб Авг 12, 2006 10:32 am |
|
 |
RumenMM
|
и аз съм с NOD32
|
Съб Авг 12, 2006 3:34 pm |
|
 |
bright
Кара кола
Регистриран на: Съб Сеп 17, 2005 12:59 pm Мнения: 230 Местоположение: Варна
|
Изказвам мнение базирано само на личен опит
- за машини със слаби ресурси добра програма е e-Scan Antivirus (фирматa e Microworld- отцепили се програмисти от Касперски), използва енжина на Касперски, но е много по-лека е бърза;
- Symantec Corporate е нещо много добро - за тези които не я познават добре - да инсталират само клиента - ако са на Windows 2000/2003 ще им проверява и пощите на SMTP на всички потребители;
- Касперски - версия 4 - имаше вътрешна депеша от Майкрософт да не се инсталира на отговорни машини, защото е несъвместима с XP; следващите версии са ОК, но иска много ресурси (това може да се избегне с определени опции при конфигурирането, но това не е за обикновени потребители);
-Панда - чудесно е че интерфейса е на български - средни изисквания по отношение на ресурси;
-NOD32 - ако програмата беше като рекламата - цена нямаше да има;
-Norton Antivirus - тежък, но относително надежден - ако нямате 512МБ РАМ не се захващайте с последната версия - заема 384МБ от наличната памет!!! - може да не е за постоянно, но когато го констатирах, бях изумен;
Не забравяйте - 100% сигурност има само в самолетните лагери, но въпреки това самолетите падат - спазването на лична хигиена е най-добрата сигурност. 
_________________ Брава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
|
Съб Авг 12, 2006 9:06 pm |
|
 |
FIAT_RITMO_60L
Кара детска количка
Регистриран на: Съб Авг 12, 2006 3:13 pm Мнения: 10 Местоположение: Горна Оряховица
|
NOD32 много добра антивирусна програма.Много съм доволен от нея 
Нед Авг 13, 2006 10:05 am |
|
 |
Gugev
|
NOD32
|
Нед Авг 13, 2006 6:31 pm |
|
 |
AlBundy
|
Ето класацията на PC World. Жалко, че NOD32 не е включена в класацията иначе щеше да ги отвее всичките :mrgreen:
|
Сря Авг 16, 2006 1:10 pm |
|
 |
wwweb
|
То всяка класация различно показва, поради факта, че се прави от различни хора, както са различни предложенията за AV в тази тема ... капиш?
1. http://anti-virus-software-review.topte ... s+software
2. http://antivirus.about.com/cs/beforeyou ... pavwin.htm
3. http://www.software-antivirus.com/
Ако не ти харесва NOD32 няма проблем, но нали си наясно, че има хора, които я харесват и може би не им е приятно да им се налага нещо друго ...
П.С. Не ми пука толкова за програмата, така или иначе не я ползвам, дразнят ме детинщините в темата ...
|
Сря Авг 16, 2006 6:03 pm |
|
 |
AlBundy
|
Е да, то класации всякакви ама тея линкове никой не ги е чувал, а PCWORLD и ламенцата го знаят даже (най-вече) :mrgreen: Симпатяга си, знам че ме харесваш :mrgreen:
А що се отнася до детинщините - ами не ги пише бе детенце :mrgreen:
|
Сря Авг 16, 2006 10:43 pm |
|
|