|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 5:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
rumididi
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Фев 22, 2008 10:32 am Мнения: 174 Местоположение: Разград
|
Eli's BRAVO написа: Ама ок! Един голяяяяяяям жокер.....Баржата е за Индонезия.....а Индонезия е най- голяма МЮСЮЛМАНСКА държава в света!!!!!! Та за какво служи GPS в това помещение и за какво е самото помещение???? 
След жокер вече е лесно - мюсюлманите се молят на изток, явно за да определят посоката им трябва, а помещението е за молитви ( не знам как се казва при тях). 
_________________ FIAT UNO 45 FIRE
|
Сря Апр 30, 2008 12:53 pm |
|
 |
Eli's BRAVO
|
rumididi написа: След жокер вече е лесно - мюсюлманите се молят на изток, явно за да определят посоката им трябва, а помещението е за молитви ( не знам как се казва при тях). 
ПРАВИЛНО!!!  GPS-a е за да определят на къде е Мека....
|
Сря Апр 30, 2008 2:45 pm |
|
 |
rumididi
Кара Фиатче 126
|
Eli's BRAVO написа: rumididi написа: След жокер вече е лесно - мюсюлманите се молят на изток, явно за да определят посоката им трябва, а помещението е за молитви ( не знам как се казва при тях).  ПРАВИЛНО!!!  GPS-a е за да определят на къде е Мека....
Значи моя отговор не е съвсем правилен, щото Мека се пада на запад от Индонезия. Айде не ми пишете точка, аз и без това си имам доста 
|
Сря Апр 30, 2008 3:53 pm |
|
 |
CHILIEV
|
rumididi написа: ... аз и без това си имам доста 
па и скромна на всичкото отгоре 
|
Чет Май 01, 2008 7:08 pm |
|
 |
ribar-imanqr
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 8:03 am Мнения: 178 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
_________________ някой отиват в рая , някой в ада аз за риба,вече и ловец-абсолютен спец
Brava JTD105
|
Чет Май 01, 2008 8:34 pm |
|
 |
CHILIEV
|
ribar-imanqr написа: CHILIEV побърка колегите бре човек с тия главоблъсканици евала!  ...
не бе защо ... виж че доста хора се включиха и явно им беше интересно ... а на мен най-много 
|
Пет Май 02, 2008 9:38 am |
|
 |
rumididi
Кара Фиатче 126
|
|
Пет Май 02, 2008 1:58 pm |
|
 |
CHILIEV
|
 къде е тая задача ?
|
Пет Май 02, 2008 11:00 pm |
|
 |
rumididi
Кара Фиатче 126
|
 къде е тая задача ?[/quote]
На 34 стр.
|
Нед Май 04, 2008 8:06 am |
|
 |
CHILIEV
|
rumididi написа: CHILIEV написа: :shock: къде е тая задача ? На 34 стр.
ааа ... да ... само те пробвам
ПРАВИЛНО ! :cool:
|
Нед Май 04, 2008 3:35 pm |
|
 |
rumididi
Кара Фиатче 126
|
CHILIEV написа: rumididi написа: CHILIEV написа: :shock: къде е тая задача ? На 34 стр. ааа ... да ... само те пробвам ПРАВИЛНО ! :cool:

|
Нед Май 04, 2008 7:42 pm |
|
 |
Eli's BRAVO
|
rumididi написа: Eli's BRAVO написа: rumididi написа: След жокер вече е лесно - мюсюлманите се молят на изток, явно за да определят посоката им трябва, а помещението е за молитви ( не знам как се казва при тях).  ПРАВИЛНО!!!  GPS-a е за да определят на къде е Мека.... Значи моя отговор не е съвсем правилен, щото Мека се пада на запад от Индонезия. Айде не ми пишете точка, аз и без това си имам доста 
Важно е желанието...точката си е твоя  аз изобщо не обърнах внимание каква посока си написала, но това не е толкова важно 
|
Сря Май 07, 2008 2:24 pm |
|
 |
CHILIEV
|
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- 128 - Андерсън потеглил от един хотел в Сан Ремо в 9 ч. и бил вървял един час, когато Бекстър тръгнал след него по същия път. Кучето на Бекстър потеглило в същото време, както своя господар и тичало равномерно напред и назад между него и Андерсън, докато двамата се настигнали. Скоростта на Андерсън е две, на Бекстър - четири, а на кучето - десет километра в час.
Какво разстояние е пробягало кучето до момента, в който Бекстър е настигнал Андерсън?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- 131 -
***99***45***39***36***28***21***
72***27***18***21***??***13***7**
Кое е липсващото число?
- 132 -
В час по вероучение учителят хванал един ученик, че е без домашно. След дълги нравоучения накрая заявил, че ще прости на момчето, само ако то се сети да му каже за Бог нещо, което не знае самият преподавател. Момчето задало следния въпрос, с който поставило учителя в задънена улица:
- Какво е това, което аз и вие можем да видим, а Бог – никога?
Учителят казал, че не може да има такова нещо, което Бог да не може да види. Но когато момчето обяснило какво има предвид, учителят се наложило да признае, че това, което казва то, е истина.
Какво отговорило момчето?

|
Сря Май 07, 2008 2:42 pm |
|
 |
Tuzarka
|
CHILIEV написа: - 132 - В час по вероучение учителят хванал един ученик, че е без домашно. След дълги нравоучения накрая заявил, че ще прости на момчето, само ако то се сети да му каже за Бог нещо, което не знае самият преподавател. Момчето задало следния въпрос, с който поставило учителя в задънена улица: - Какво е това, което аз и вие можем да видим, а Бог – никога? Учителят казал, че не може да има такова нещо, което Бог да не може да види. Но когато момчето обяснило какво има предвид, учителят се наложило да признае, че това, което казва то, е истина. Какво отговорило момчето?
Ние можем да видим Бог, а Бог не може да види себе си?
|
Сря Май 07, 2008 3:37 pm |
|
 |
CHILIEV
|
Tuzarka написа: CHILIEV написа: - 132 - В час по вероучение учителят хванал един ученик, че е без домашно. След дълги нравоучения накрая заявил, че ще прости на момчето, само ако то се сети да му каже за Бог нещо, което не знае самият преподавател. Момчето задало следния въпрос, с който поставило учителя в задънена улица: - Какво е това, което аз и вие можем да видим, а Бог – никога? Учителят казал, че не може да има такова нещо, което Бог да не може да види. Но когато момчето обяснило какво има предвид, учителят се наложило да признае, че това, което казва то, е истина. Какво отговорило момчето?
Ние можем да видим Бог, а Бог не може да види себе си?
Абе не е баш тъй ама айде  Ти къде си видяла Бог ? Ако имаш впредвид иконите - тях и Той може да ги види. Но иначе си близо 
|
Сря Май 07, 2008 4:11 pm |
|
|