Дата и час: Пет Юли 18, 2025 5:45 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 686 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 46  Следваща
Дъвка за мозъка :? 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

Мнение 
Eli's BRAVO написа:
Ама ок! Един голяяяяяяям жокер.....Баржата е за Индонезия.....а Индонезия е най- голяма МЮСЮЛМАНСКА държава в света!!!!!!
Та за какво служи GPS в това помещение и за какво е самото помещение???? :P :P :P

След жокер вече е лесно - мюсюлманите се молят на изток, явно за да определят посоката им трябва, а помещението е за молитви ( не знам как се казва при тях). :D

Сря Апр 30, 2008 12:53 pm
Профил
Мнение 
rumididi написа:
След жокер вече е лесно - мюсюлманите се молят на изток, явно за да определят посоката им трябва, а помещението е за молитви ( не знам как се казва при тях). :D

ПРАВИЛНО!!! :cool: GPS-a е за да определят на къде е Мека....

Сря Апр 30, 2008 2:45 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

Мнение 
Eli's BRAVO написа:
rumididi написа:

Значи моя отговор не е съвсем правилен, щото Мека се пада на запад от Индонезия. Айде не ми пишете точка, аз и без това си имам доста Yellow_Flash_Colorz_PDT_01

Сря Апр 30, 2008 3:53 pm
Профил
Мнение 
rumididi написа:
... аз и без това си имам доста Yellow_Flash_Colorz_PDT_01

па и скромна на всичкото отгоре Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Чет Май 01, 2008 7:08 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

Мнение 
CHILIEV побърка колегите бре човек с тия главоблъсканици евала! Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Чет Май 01, 2008 8:34 pm
Профил
Мнение 
ribar-imanqr написа:
CHILIEV побърка колегите бре човек с тия главоблъсканици евала! Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 ...

не бе защо ... виж че доста хора се включиха и явно им беше интересно ... а на мен най-много Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Пет Май 02, 2008 9:38 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

Мнение 
-130- Значи една амеба пълни епруветката за 60 мин. Обаче след първата минута вече са две, така че от 60 мин. вадим 1 мин. и става ясно, че две амеби ще напълнят епруветката за 59 мин.

:cool: :cool: :cool:

Пет Май 02, 2008 1:58 pm
Профил
Мнение 
rumididi написа:
-130- Значи една амеба пълни епруветката за 60 мин. Обаче след първата минута вече са две, така че от 60 мин. вадим 1 мин. и става ясно, че две амеби ще напълнят епруветката за 59 мин.

:cool: :cool: :cool:

:shock: къде е тая задача ?

Пет Май 02, 2008 11:00 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

Мнение 
:shock: къде е тая задача ?[/quote]

На 34 стр.

Нед Май 04, 2008 8:06 am
Профил
Мнение 
rumididi написа:
CHILIEV написа:

На 34 стр.

ааа ... да ... само те пробвам :P

ПРАВИЛНО !
:cool:

Нед Май 04, 2008 3:35 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

Мнение 
CHILIEV написа:
rumididi написа:
CHILIEV написа:

На 34 стр.

ааа ... да ... само те пробвам :P

ПРАВИЛНО !

Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Нед Май 04, 2008 7:42 pm
Профил
Мнение 
rumididi написа:
Eli's BRAVO написа:
rumididi написа:

Значи моя отговор не е съвсем правилен, щото Мека се пада на запад от Индонезия. Айде не ми пишете точка, аз и без това си имам доста Yellow_Flash_Colorz_PDT_01

Важно е желанието...точката си е твоя :cool: аз изобщо не обърнах внимание каква посока си написала, но това не е толкова важно :P

Сря Май 07, 2008 2:24 pm
Мнение 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- 128 - Андерсън потеглил от един хотел в Сан Ремо в 9 ч. и бил вървял един час, когато Бекстър тръгнал след него по същия път. Кучето на Бекстър потеглило в същото време, както своя господар и тичало равномерно напред и назад между него и Андерсън, докато двамата се настигнали. Скоростта на Андерсън е две, на Бекстър - четири, а на кучето - десет километра в час.
Какво разстояние е пробягало кучето до момента, в който Бекстър е настигнал Андерсън?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

- 131 -
***99***45***39***36***28***21***
72***27***18***21***??***13***7**

Кое е липсващото число?

- 132 -
В час по вероучение учителят хванал един ученик, че е без домашно. След дълги нравоучения накрая заявил, че ще прости на момчето, само ако то се сети да му каже за Бог нещо, което не знае самият преподавател. Момчето задало следния въпрос, с който поставило учителя в задънена улица:
- Какво е това, което аз и вие можем да видим, а Бог – никога?
Учителят казал, че не може да има такова нещо, което Бог да не може да види. Но когато момчето обяснило какво има предвид, учителят се наложило да признае, че това, което казва то, е истина.
Какво отговорило момчето?

Сря Май 07, 2008 2:42 pm
Мнение 
CHILIEV написа:

- 132 -
В час по вероучение учителят хванал един ученик, че е без домашно. След дълги нравоучения накрая заявил, че ще прости на момчето, само ако то се сети да му каже за Бог нещо, което не знае самият преподавател. Момчето задало следния въпрос, с който поставило учителя в задънена улица:
Учителят казал, че не може да има такова нещо, което Бог да не може да види. Но когато момчето обяснило какво има предвид, учителят се наложило да признае, че това, което казва то, е истина.

Ние можем да видим Бог, а Бог не може да види себе си?

Сря Май 07, 2008 3:37 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
CHILIEV написа:

- 132 -

Ние можем да видим Бог, а Бог не може да види себе си?

Абе не е баш тъй ама айде :P Ти къде си видяла Бог ? Ако имаш впредвид иконите - тях и Той може да ги види. Но иначе си близо :cool: Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Сря Май 07, 2008 4:11 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 686 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 46  Следваща