|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 4:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
rumididi
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Фев 22, 2008 10:32 am Мнения: 174 Местоположение: Разград
|
CHILIEV написа: така ли ми се струва или останахме само двама тук 
ПРАВИЛНО ! 
_________________ FIAT UNO 45 FIRE
|
Пон Апр 28, 2008 2:10 pm |
|
 |
CHILIEV
|
rumididi написа: CHILIEV написа: така ли ми се струва или останахме само двама тук  ПРАВИЛНО ! 

|
Пон Апр 28, 2008 7:34 pm |
|
 |
Eli's BRAVO
|
|
Вто Апр 29, 2008 12:10 pm |
|
 |
CHILIEV
|
rumididi написа: -110- Шестима непознати се събрали в чест на седми, неизвестен им човек. Защо?
абе да не би да им е дал нещо анонимно .. примерно дарение за някакъв дом и шестима от дома да са се събрали да го отпразнуват в негова чест .. знам ли ...
или .... да не би това да има нещо общо с паметника на незнайния войн ... 
|
Вто Апр 29, 2008 1:41 pm |
|
 |
rumididi
Кара Фиатче 126
|
CHILIEV написа: rumididi написа: -110- Шестима непознати се събрали в чест на седми, неизвестен им човек. Защо? абе да не би да им е дал нещо анонимно .. примерно дарение за някакъв дом и шестима от дома да са се събрали да го отпразнуват в негова чест .. знам ли ... или .... да не би това да има нещо общо с паметника на незнайния войн ... 
Почти позна ! В този случай е обратното на паметника, значи те го знаят кой е, а той , даже не знае, че е дал нещо. А, бе той даже е умрял ! Егати обяснението 
|
Вто Апр 29, 2008 3:19 pm |
|
 |
CHILIEV
|
rumididi написа: Почти позна ! В този случай е обратното на паметника, значи те го знаят кой е, а той , даже не знае, че е дал нещо. А, бе той даже е умрял ! Егати обяснението 
значи им е завещал нещо ... а завещанието да гласи нещо от рода ... "нека цялото ми богатство да вземе 73-тия ми внук по лелина линия" .. той не го е познавал, щото тоя внук не е бил роден още ... а после се оказва че са се родили шестзнаци и са си поделили завещанието ...  ...
|
Вто Апр 29, 2008 3:28 pm |
|
 |
rumididi
Кара Фиатче 126
|
CHILIEV написа: rumididi написа: Почти позна ! В този случай е обратното на паметника, значи те го знаят кой е, а той , даже не знае, че е дал нещо. А, бе той даже е умрял ! Егати обяснението  значи им е завещал нещо ... а завещанието да гласи нещо от рода ... "нека цялото ми богатство да вземе 73-тия ми внук по лелина линия" .. той не го е познавал, щото тоя внук не е бил роден още ... а после се оказва че са се родили шестзнаци и са си поделили завещанието ...  ...
Не! Не са нито пари, нито някакви предмети. Има връзка с здравето.
Сега се сетих за -127- - И двамата са сътворени от Бог, значи не би трябвало да имат пъп. По това, че нямат пъп ги е познал. 
|
Вто Апр 29, 2008 3:35 pm |
|
 |
CHILIEV
|
rumididi написа: Не! Не са нито пари, нито някакви предмети. Има връзка с здравето.  да не им е дал органи ... ама на всички ли ? rumididi написа: Сега се сетих за -127- - И двамата са сътворени от Бог, значи не би трябвало да имат пъп. По това, че нямат пъп ги е познал. 
ПРАВИЛНО ! 
|
Вто Апр 29, 2008 4:10 pm |
|
 |
rumididi
Кара Фиатче 126
|
CHILIEV написа: rumididi написа: Не! Не са нито пари, нито някакви предмети. Има връзка с здравето.
 да не им е дал органи ... ама на всички ли ?
Да, това е правилния отговор ! Що не - то има доста работи вътре 
|
Вто Апр 29, 2008 4:13 pm |
|
 |
CHILIEV
|
rumididi написа: CHILIEV написа: rumididi написа: Не! Не са нито пари, нито някакви предмети. Има връзка с здравето.  да не им е дал органи ... ама на всички ли ? Да, това е правилния отговор ! Що не - то има доста работи вътре 
йее ...  точка за мен .. с хиляди мъки 
|
Вто Апр 29, 2008 4:46 pm |
|
 |
CHILIEV
|
ти кажи какво става с твоята задачка за GPS-те... 
|
Сря Апр 30, 2008 9:16 am |
|
 |
Eli's BRAVO
|
CHILIEV написа: ти кажи какво става с твоята задачка за GPS-те... 
Хахаха...ма отговора ли да кажа....? или....?

|
Сря Апр 30, 2008 10:13 am |
|
 |
CHILIEV
|
Eli's BRAVO написа: Хахаха...ма отговора ли да кажа....? или....?  .
е чак отговора .. можеш да ни оставиш още да се помъчим ... само подскажи малко .. 
|
Сря Апр 30, 2008 10:17 am |
|
 |
Eli's BRAVO
|
Ама ок! Един голяяяяяяям жокер.....Баржата е за Индонезия.....а Индонезия е най- голяма МЮСЮЛМАНСКА държава в света!!!!!!
Та за какво служи GPS в това помещение и за какво е самото помещение???? 
|
Сря Апр 30, 2008 10:29 am |
|
 |
CHILIEV
|
Eli's BRAVO написа: Ама ок! Един голяяяяяяям жокер.....Баржата е за Индонезия.....а Индонезия е най- голяма МЮСЮЛМАНСКА държава в света!!!!!! Та за какво служи GPS в това помещение и за какво е самото помещение???? 
явно много съм затъпял хич не ми идва нищо на главата
карай да върви ... някой колега ще се сети 
|
Сря Апр 30, 2008 11:14 am |
|
|