Дата и час: Вто Сеп 23, 2025 7:44 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 55 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Да се похваля 
Автор Съобщение
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
С таблото добре ще се оправи но къде ти се губи антифриза ???Губенето му не е от таблото. :wink:

Вто Фев 14, 2006 9:57 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
jadi написа:
Вече съм 100% сигурна че проблема е в дигиталното табло и колата не загрява. Днес ми се случи следното: след като шофирах около 30 минути и всичко беше наред оставих колата за около 1 час. След като я запалих дигиталното табло сякаш полудя! Всички датчици започнаха да отчитат грешно: температурата показваше 130 градуса при положение че колата беше студена, друг датчик показваше че се включва турбото при почти спряла кола, даже датчика за горивото се вдигна, въпреки че резервоара беше почти празен! После изведнъж всички датчици спряха да работят, бутоните за парното също, то работеше но не можех да го изключа! И после всичко се оправи така изведнъж както започна. Таблото заработи и всички датчици започнаха да показват нормални стойности. А аз вече като че ли започнах да свиквам и да не се стряскам толкова. Карах си без да ми пука през цялото това време. Сега явно ще трябва да търся някой майстор който разбира от кабели и жички. :mrgreen:

За ел. проблема с таблото-100% е от лош контакт /лоша маса/, само трябва да се открие къде е?
За антифриза - не знам!

Вто Фев 14, 2006 10:18 am
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Цитат:
Сега явно ще трябва да търся някой майстор който разбира от кабели и жички.

Преди да даваш пари за майстори послушай съвета на pugsy. Един кабел от минуса на акумулатора до болта на амортисьора (или друга сигурна маса) с нищо няма да навреди, но има известен шанс да оправи нещата. Е, ако не стане винаги можеш да идеш на майстор.
И обърни внимание на проклетия антифриз...

Вто Фев 14, 2006 10:48 am
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
Антифриза го видях че изтича от някъде.. Сутринта под колата имаше цяла локва :( :evil: Сега мъжа ми отиде при някакав негов приятел механик да види от къде точно тече. Ама те и неговите приятели са едни майстори, думи нямам :(

Вто Фев 14, 2006 4:35 pm
Профил
Аватар

UNREAD_POST 
Щом изтича а не го гори е добре :D Ще се види от къде е.Но ако го гореше ставаше сложно тогава :(
Честит празник и не се ядосвай! :D

Вто Фев 14, 2006 5:15 pm
Профил ICQ
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
Поредното мнение на поредния механик е че трябвало да се купува нов радиатор! Защото иначе от където е текло, рано или късно пак ще потече. Така че, давайте идеи, разумно ли е това, колко струва, нов ли се купува или е по-разумно втора употреба?? Въобще, омръзна ми от механици :evil: :evil: :evil: Мъжа ми понеже е иракчанин и ходи все при негови сънародници майстори-разбирачи, които нищо не правят :cry: Съответно и пари не му взимат, ама какво от това. Предпочитам да си платя колкото и да е, но да знам че ще се свършат проблемите с тази кола! Това не е работа, при всяко излизане, нова неприятна изненада. Най-накрая ще почна пак да си карам Пандата, дървено вози, ама поне знам че няма да ме остави на пътя.
Между другото и с Пандата в началото не ми вървеше особено.. няколко месеца след като я купих и се скапа двигателя, и се наложи да му се прави основен ремонт. Аз обаче се амбицирах и не само че и направих основния ремонт, ами даже я пребоядисах! Ако ви кажа че тази Панда до тук вече ми е излязла над 4000 лв, сигурно няма да ми повярвате, или ще ме помислите за тралала :D :wink: Та като гледам и с Темпрата нещата потръгват по същия начин... а докъде ще стигнат, времето ще покаже.

Вто Фев 14, 2006 8:07 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
От долната страна на родиатора /от ляво по посока на движението/ има един маркуч кото влиза в радиатора проверете да не тече от там а създава впечатле,че е спукан радиатора.

Вто Фев 14, 2006 8:57 pm
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
Iwan написа:
От долната страна на родиатора /от ляво по посока на движението/ има един маркуч кото влиза в радиатора проверете да не тече от там а създава впечатле,че е спукан радиатора.

Проверихме, не е от там :( Днес я закарах в реномиран сервиз и от там също потвърдиха че трябва да и се смени радиатора. Отавих я там, цената на новия радиатор е около 280 лв и то без смяната. Решихме да смениме и маслото и всичките му филтри, и ангренажен ремък (не че знам какво значи) и още нещо дето вървяло с ангренажния ремък, и сметката стана над 650 лв. :evil: Поне казаха че до вечерта ще е готова, и най-накрая ще мога да си я карам :D

Чет Фев 16, 2006 3:11 pm
Профил
UNREAD_POST 
Моля 650 лв. ти ко ма напрай......Е не немога да се прежаля да отида на сервиз, за смяна на консумативи като ремъци и филтри, просто всички са кожодери

Пет Май 26, 2006 7:42 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
и още се чудиш защо така, защо иначе,защо се е прецакала хубавата кола?кое най-лесно се римува с фиат?

при интерес снимки и цени ;)

Съб Май 27, 2006 3:14 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 55 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4