|
|
Дата и час: Пон Сеп 22, 2025 5:42 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
somebody написа: Аз скандала почти си го вдигнах, защото не става въпрос за никакво закъснение от моя страна,но това не промени нещо. На тези служители там до толкова си им стигат познанията - те знаят коя иконка да натиснат, къде какво трябва да напишат и това е. Но от опита си в работата с тези институции знам, че само ако се пусне жалба може да има ефект. Сега си мисля да го направя, да видим до къде ще се стигне.
ще ти приспаднат 10-те стотинки лихва догодина, като плащаш данъка за 2007 
Пет Май 19, 2006 11:36 am |
|
 |
somebody
Кара Симсонка
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:21 pm Мнения: 59 Местоположение: София 13 Надежда
|
ще ти приспаднат 10-те стотинки лихва догодина, като плащаш данъка за 2007  [/quote]
То стотинките не са проблем, въпроса е принципен, ама.............
_________________ Bravo 1.6/16V
|
Пет Май 19, 2006 12:07 pm |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
somebody написа: ще ти приспаднат 10-те стотинки лихва догодина, като плащаш данъка за 2007  Цитат: То стотинките не са проблем, въпроса е принципен, ама.............
и на мен ми взеха 3 стотинки лихва
вярно, че не е редно
но не си губи времето с тях 
Пет Май 19, 2006 12:33 pm |
|
 |
somebody
Кара Симсонка
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:21 pm Мнения: 59 Местоположение: София 13 Надежда
|
sev написа: somebody написа: ще ти приспаднат 10-те стотинки лихва догодина, като плащаш данъка за 2007  То стотинките не са проблем, въпроса е принципен, ама............. Цитат: и на мен ми взеха 3 стотинки лихва вярно, че не е редно но не си губи времето с тях 
Абсолютно си прав, че ще е загуба на време, то и без това го нямам. Но си е пародия - за десет минути, докато ми обработиха декларацията и отидох в касата да си платя данъка вече имах лихва 0,18лв. 
_________________ Bravo 1.6/16V
|
Пет Май 19, 2006 12:56 pm |
|
|