|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:03 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
ИН КЕН БИ ДОН...И ТЕ ТАКА (тема за Краси Радков)
Автор |
Съобщение |
Ancho
Кара кола
Регистриран на: Чет Май 31, 2007 12:35 pm Мнения: 233 Местоположение: Пазарджик
|
 Направо ме разцепва тоя човек, много е добър!
Една реплика на Рънарса от понеделник:
Рънарса: Слави знаеш ли как да разбереш кога една жена носи наилонов чорапогащник?
Слави: Да, знам, не казвай!
Рънарса:Аз па ще кажа: Като пръдне и й се подуват глезените
Иначе и аз се присъединявам към клуба "Анти Слави"!
_________________ FIAT DUCATO 2.3 JTD 2003
Продава се печеливш бизнес!
|
Чет Яну 24, 2008 1:37 pm |
|
 |
Paparac
|
|
Вто Фев 05, 2008 6:44 pm |
|
 |
Ronaldinho
|
той е дебееел,той не е дебел,той е дебел, той не е дебел - абе келеши,той е умрееел  от вас тауанта,от слави суавата,ахахаххахаха
|
Чет Фев 07, 2008 2:44 pm |
|
 |
HOLY_MARTYR
Кара велосипед
Регистриран на: Сря Яну 09, 2008 12:01 pm Мнения: 23 Местоположение: Пловдив Област
|
Много добър актьор е, но скечовете са му много вулгарни!!!!
|
Чет Фев 07, 2008 6:42 pm |
|
 |
Tuzarka
|
HOLY_MARTYR написа: Много добър актьор е, но скечовете са му много вулгарни!!!!
Не е ясно дали скечовете за вулгарни или ние сме големи моралисти  На хората им е писнало от сериозност, от всякъде лоши новини. Какво по-добро разпускане от ударна доза смях
Бих казала, че от новините лъха повече вулраност 
|
Чет Фев 07, 2008 7:00 pm |
|
 |
Trojaneca
|
|
Вто Фев 12, 2008 2:35 am |
|
 |
Paparac
|
|
Сря Апр 09, 2008 1:18 am |
|
 |
Proofy
Кара велосипед
Регистриран на: Пет Апр 11, 2008 11:42 am Мнения: 21 Местоположение: Павликени
|
Слави си е Слави, ако след 50 годнии има такова предаване ще се гледа с интерес, Слави нема равен, сега се сещам за Шоуто на Азис и Нешоуто на Нед, те имат още бая да се учат от Слави
|
Пет Апр 11, 2008 12:09 pm |
|
 |
Paparac
|
Слави: Защо точно румънците ни откраднаха мартениците, които са си чисто българска работа?
Седларов: И аз това се питах, но най-вероятно се сетих, защото македонците не са се сетили преди тях
Мариан Бачев - Седларов Син 28.02.2008 High-Quality
|
Пон Апр 21, 2008 11:41 pm |
|
 |
Paparac
|
 ВДИГАМЕ ТЕМАТА
|
Вто Сеп 02, 2008 2:47 am |
|
 |
Zozo
Кара кола
|
Proofy написа: Слави си е Слави, ако след 50 годнии има такова предаване ще се гледа с интерес, Слави нема равен, сега се сещам за Шоуто на Азис и Нешоуто на Нед, те имат още бая да се учат от Слави
До някъде е така, но лошото е че взе да се изтърква Дългия - става еднооооообразен във висша форма и поради огромното си его и самолюбие не слуша никой и не може да погледне отстрани че вече е досаден. Аз лично против него нямам нищо против ако говорим за човек от екрана, но няма как да ми харесва едно и също до без край.
|
Вто Сеп 02, 2008 7:16 am |
|
|