Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 12:50 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 71 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Дачия Логан - дизел или бензин. Защо не? 
Автор Съобщение
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
phoenix написа:
Изображение Изображение
не е чак толкова по красиво Гранде Пунтото, и то е вътре пластмасово, и само под секрет, като бяхме на миналогодишната национална среща, жена ми която не е 1.80, като седна и си удари коляното някъде из пластмасите в централната конзола на пунтото и много бързо го Не хареса, някак не е толкова комфортно колкото си мислех.

този удар вътре в колата ли се е случил :mrgreen:
пич, в класа си GPто е най-просторната кола, така че ако женати седне в друга от този клас сигурно ще се насини цялата....
относно Logan и всички други подобни евтини коли, нямам нищо напротив - така на пазара пробиха японските, а след тях и корейските производители, сега се опитват и китайските, но недейте ги сравнява с истинските коли (от новоизгрялите брандове на пазара, може би само шкода може да дели мегдан с утвърдените европейски и азиатски производители). все пак отчитам като положителен факта, че зад дачия стои рено, но бих вложил малко повече пари и бих си купил самото рено примерно (а най-вече фиат :36_4_1: )

Вто Мар 13, 2007 2:11 pm
Профил ICQ
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST 
Тези снимки, като че ли подвеждат. Според мен на живо таблото на Деу-то изглежда далеч по зле. Като евтина детска играчка е...
Изобщо от новите коли, на коя таблото не навява евтиния с ниско-качествена пластмаса ? Даже и на БМВ 7ца като гледам какви пластмаси са вътре...
Максимум печалба... :(

Вто Мар 13, 2007 2:23 pm
Профил
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Едва сега, като погледнах темата - разбрах, че става въпрос за Дачия - Лъган !!!
Лъган е точното и име, защото който не е стигнал 30 000 км още се ослушва, а като ги мине, започва да се чувства прекаран и си вика, а бе аз за тия пари - каква втора употреба щях да си взема!?
Та колата / няма френски аналог !!!/ въпреки франкофонската и реклама е скроена само да конкурира по цена - това е заложено в създаването, но като като и гледам крайната цена / не рекламната / и тя няма нищо конкутрнтно!
Таксиджиите, в началото много се пъчеха, но като започнаха да сменят части по окачването на по 30-35 000 км и те свиха байраците - иначе, за тези които не са техничари - фокусирайте само в дизайна / имам в предвид сандъка/
За тези пари - нова кола - колегата Имортал ме е изпреварил: Фиат Албеа и ви уверявам, че все-по често ще се споменава този модел, особенно след като и таксиджиите се чудят що не се скапва това окачване, за моторите е излишно да говорим!

Вто Мар 13, 2007 9:28 pm
Профил WWW
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
само спортния дизайн на логан малко ми хваща окото - аз съм си го снимал в румъния и като открия снимката ще я постна

Вто Мар 13, 2007 9:45 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 71 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща