|
|
Дата и час: Вто Юли 15, 2025 7:52 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Носете си средство за защита в колата
Автор |
Съобщение |
Stracimir
Кара балканче
Регистриран на: Сря Сеп 14, 2005 4:51 pm Мнения: 41 Местоположение: Провадия
|
Само да ми паднат гадовете... :mrgreen:

_________________ FIAT Marea 1.8 16V ELX
|
Пет Яну 26, 2007 6:54 pm |
|
 |
DJDOGI
Кара детска количка
Регистриран на: Нед Апр 24, 2005 7:44 pm Мнения: 6 Местоположение: Ямбол
|
аз пък имам нож за паржоли незнам откаде ама седи там заедно с една отверка 
|
Чет Фев 22, 2007 9:15 pm |
|
 |
georgiarg
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 24, 2005 11:46 am Мнения: 323 Местоположение: Пловдив
|
Stracimir обурудването на колата е супер яко. Направо конкурираш въртолетите "Апачи" и "Команчи" 
|
Чет Фев 22, 2007 9:28 pm |
|
 |
siniq-bega4
|
та вижте са сички... тренирал съм 5г. джит-кун-до, 3г. бокс, 4г. съм ходил на свободните двобой и от 7г. си помпам
абе хора за кви трепания за кви чудесии говорите.некой разправя "ще го застрелям по краката" е да стрелниго и нека те съдат за опит за убийство! др вика имам палки,тръби и прочие... та счупимо главата да земе получи човека неква травма в главата го оставиш сакат за цял живот или и по-лошо да земе да почине.. Аз несъм кротък даже съм доста своенрав и избухлив и често съм правил сбивания, но от тва нищо добро несъм видял(и аз съм бил и мен са ме били). най-хубаво е да се разбирате с приказки и после с усмивка кой от къде е.
А ако се стигне до неизбежен бой с голи ръце се разправете и то веднага ще си проличи кой по-по-най- и падналия ще разбере, че грешен човек е закачал. ако вади нож и т.н. с думи се почва и после се омайва и наказва..и за най-голямо наказание както колегата е направил звъните на 166 и т.н.
сигорно съм най-млад от всичкиви(25г.) но него приемайте като "поучавам някой" а като съвет 
|
Пет Фев 23, 2007 12:03 am |
|
 |
morg
Кара кола
|
Абе като се замисля май най- доброто средство за самозащита в колата е боб с зеле. Бухаш яко пък после да видим кой смелчага ще отвори вратата без да припадне ...
|
Пет Фев 23, 2007 2:15 am |
|
 |
Nikcho
Кара кола
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 12:24 pm Мнения: 287 Местоположение: София, жк Дървеница
|
Абе вярно сте се запасили все едно на фронта живеем!?!? То че има война по пътищата никой не отрича, но тя е от др. естество породено от малоумието на 30-40% от шофьорите...Засега не ми се е случвало да се разправям с някой грубо(дано и не ми се случва), най-много по някоя и др. псувня да си размениме и после да го оставя да ме надбяга до следващият сфетофар;) Те хората са си го казали де - "по-умният отстъпва" 
_________________ Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046
|
Пет Фев 23, 2007 12:23 pm |
|
 |
Bratchedda
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Мар 28, 2005 3:40 am Мнения: 109 Местоположение: София
|
Хахаха  Весела тема! Нося си един ляв-прав и един десен ъперкът. И двата са с изравнени кокалчета от агресивни муцунки и винаги ги слагам на волана докато карам  За воина не знам да има на улиците ,ама гладиаторски сблъсаци 100 на 100 :mrgreen:
Съб Фев 24, 2007 1:34 am |
|
 |
Punto_S
|
@ siniq bega4: колега, не си най-младият тука. аз съм по-млад от тебе (21)  кефиш ме как мислиш. тука колегите са се заредили с егати арсеналите, то не бяха пушки, пищови, ножове, боксове, тръби, железа увити във вестници и прочие. по принцип считам, че тука в тоя форум има свестни пичове, ама някои колеги се поизложиха доста в тая тема 
|
Съб Фев 24, 2007 5:12 pm |
|
|