Дата и час: Вто Юли 15, 2025 7:52 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 53 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Носете си средство за защита в колата 
Автор Съобщение
Кара балканче
Кара балканче
Аватар

UNREAD_POST 
Само да ми паднат гадовете... :mrgreen:

Изображение

Пет Яну 26, 2007 6:54 pm
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
аз пък имам нож за паржоли незнам откаде ама седи там заедно с една отверка :D

Чет Фев 22, 2007 9:15 pm
Профил WWW
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Stracimir обурудването на колата е супер яко. Направо конкурираш въртолетите "Апачи" и "Команчи" :36_2_25:

Чет Фев 22, 2007 9:28 pm
Профил
UNREAD_POST 
та вижте са сички... тренирал съм 5г. джит-кун-до, 3г. бокс, 4г. съм ходил на свободните двобой и от 7г. си помпам :starwars:
абе хора за кви трепания за кви чудесии говорите.некой разправя "ще го застрелям по краката" е да стрелниго и нека те съдат за опит за убийство! др вика имам палки,тръби и прочие... та счупимо главата да земе получи човека неква травма в главата го оставиш сакат за цял живот или и по-лошо да земе да почине.. Аз несъм кротък даже съм доста своенрав и избухлив и често съм правил сбивания, но от тва нищо добро несъм видял(и аз съм бил и мен са ме били). най-хубаво е да се разбирате с приказки и после с усмивка кой от къде е.
А ако се стигне до неизбежен бой с голи ръце се разправете и то веднага ще си проличи кой по-по-най- и падналия ще разбере, че грешен човек е закачал. ако вади нож и т.н. с думи се почва и после се омайва и наказва..и за най-голямо наказание както колегата е направил звъните на 166 и т.н.
сигорно съм най-млад от всичкиви(25г.) но него приемайте като "поучавам някой" а като съвет :wink:

Пет Фев 23, 2007 12:03 am
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Абе като се замисля май най- доброто средство за самозащита в колата е боб с зеле. Бухаш яко пък после да видим кой смелчага ще отвори вратата без да припадне ...

Пет Фев 23, 2007 2:15 am
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Абе вярно сте се запасили все едно на фронта живеем!?!? То че има война по пътищата никой не отрича, но тя е от др. естество породено от малоумието на 30-40% от шофьорите...Засега не ми се е случвало да се разправям с някой грубо(дано и не ми се случва), най-много по някоя и др. псувня да си размениме и после да го оставя да ме надбяга до следващият сфетофар;) Те хората са си го казали де - "по-умният отстъпва" :wink:

Пет Фев 23, 2007 12:23 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Хахаха :) Весела тема! Нося си един ляв-прав и един десен ъперкът. И двата са с изравнени кокалчета от агресивни муцунки и винаги ги слагам на волана докато карам :D За воина не знам да има на улиците ,ама гладиаторски сблъсаци 100 на 100 :mrgreen:

Съб Фев 24, 2007 1:34 am
Профил
UNREAD_POST 
@ siniq bega4: колега, не си най-младият тука. аз съм по-млад от тебе (21) :) кефиш ме как мислиш. тука колегите са се заредили с егати арсеналите, то не бяха пушки, пищови, ножове, боксове, тръби, железа увити във вестници и прочие. по принцип считам, че тука в тоя форум има свестни пичове, ама някои колеги се поизложиха доста в тая тема :P

Съб Фев 24, 2007 5:12 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 53 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4