|
|
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 8:54 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Ако сега ще купувате кола каква бихте избрали?
Ако сега ще купувате кола каква бихте избрали?
Автор |
Съобщение |
Sven
|
Ако тръгна да си купувам ще си избера според парите, а не според марката, според мен това няма значение. Харесвам различни модели от различни марки.
|
Чет Авг 17, 2006 6:30 pm |
|
 |
Todor_Gagovski
Кара кола
Регистриран на: Сря Юли 20, 2005 11:48 am Мнения: 315 Местоположение: Пловдив
|
чесно казано точно сега ми трябва една лада за 400-500 лв че старата издаде багажа,много здрави коли излезоха ама немога да намеря
_________________ BRAVA 1,6 16V ELX-
|
Чет Авг 17, 2006 11:07 pm |
|
 |
pugsy
|
Todor_Gagovski написа: чесно казано точно сега ми трябва една лада за 400-500 лв че старата издаде багажа,много здрави коли излезоха ама немога да намеря
ехх един приятел си продаде ладата (от тези с 4-те фара)за 400лв с газовата,вено са добри коли за годините си
иначе ако сега купувам кола то ще бъде сивик в-тек или някой акорд дизел,много ми лягат тези коли
|
Пет Авг 18, 2006 1:49 pm |
|
 |
Kuku
|
Аз пак гласувах за ФИАТ, защото мисля (към момента) следващата кола да е "GrandePunto 1.4-16v Sport"
Но по принцип не робувам на марки и няма да се поколебая да сменя марката, ако имам изгода и/или пристрастия към друга марка
Не знам, дали съм казвал, но вместо "Punto" щях да си купя "Citroen C2 VTR", обаче имаше малко недоразумения с поръчката и доставката, и затова се оказах :( за което обаче изобщо не съжалявам 
|
Пет Авг 18, 2006 3:03 pm |
|
 |
niko_ymn
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 07, 2006 2:33 pm Мнения: 574 Местоположение: Русе
|
ЯПОНСКА. Toyota Prius Hybrid Synengy Drive - на ток освен двигателя с вътрешно горене. А можеби - SUBARU Impresa - ako ги направят с метанол да вървят или в краен случай - NISSAN Z3 (ако правилно съм запомнил модела). Ноо ... и новото Fiat - Punto 1.2 Natural Power
Erdgas (CNG), 38 kW (52 PS): http://www.spritmonitor.de/en/detail/133217.html ... ще свърши работа за из града при ограничен бюджет.
Пон Авг 21, 2006 8:53 pm |
|
 |
chuni
|
Ако сега купувам кола бих искал да бъде нова марката не е чак толкова от значение,даже се замислям да продам фиата /понеже ми станаха много колите имам Ситроен берлинго и бус Мазда / и да си взема една дачия Логан от магазина.Не че не съм доволен от фиата ама новото си ново макар и Дачиа.
Последна промяна chuni на Пон Авг 21, 2006 9:45 pm, променена общо 2 пъти
|
Пон Авг 21, 2006 9:18 pm |
|
 |
viktorson
Кара Фиатче 126
|
Днес видях едно червено Стило на Солунска JTD беше....ехххххххх 
|
Пон Авг 21, 2006 9:24 pm |
|