Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 8:54 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 38 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Ако сега ще купувате кола каква бихте избрали? 

Каква кола бихте купили ако днес купувате?
Отново FIAT 68%  68%  [ 51 ]
Друга италианска 19%  19%  [ 14 ]
Друга не е италианска 13%  13%  [ 10 ]
Общо гласове : 75

Ако сега ще купувате кола каква бихте избрали? 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Ако тръгна да си купувам ще си избера според парите, а не според марката, според мен това няма значение. Харесвам различни модели от различни марки.

Чет Авг 17, 2006 6:30 pm
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
чесно казано точно сега ми трябва една лада за 400-500 лв че старата издаде багажа,много здрави коли излезоха ама немога да намеря

Чет Авг 17, 2006 11:07 pm
Профил
UNREAD_POST 
Todor_Gagovski написа:
чесно казано точно сега ми трябва една лада за 400-500 лв че старата издаде багажа,много здрави коли излезоха ама немога да намеря

ехх един приятел си продаде ладата (от тези с 4-те фара)за 400лв с газовата,вено са добри коли за годините си

иначе ако сега купувам кола то ще бъде сивик в-тек или някой акорд дизел,много ми лягат тези коли

Пет Авг 18, 2006 1:49 pm
UNREAD_POST 
Аз пак гласувах за ФИАТ, защото мисля (към момента) следващата кола да е "GrandePunto 1.4-16v Sport" 8)
Но по принцип не робувам на марки и няма да се поколебая да сменя марката, ако имам изгода и/или пристрастия към друга марка :wink:
Не знам, дали съм казвал, но вместо "Punto" щях да си купя "Citroen C2 VTR", обаче имаше малко недоразумения с поръчката и доставката, и затова се оказах :( за което обаче изобщо не съжалявам 8)

Пет Авг 18, 2006 3:03 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
ЯПОНСКА. Toyota Prius Hybrid Synengy Drive - на ток освен двигателя с вътрешно горене. А можеби - SUBARU Impresa - ako ги направят с метанол да вървят или в краен случай - NISSAN Z3 (ако правилно съм запомнил модела). Ноо ... и новото Fiat - Punto 1.2 Natural Power
Erdgas (CNG), 38 kW (52 PS): http://www.spritmonitor.de/en/detail/133217.html ... ще свърши работа за из града при ограничен бюджет.

Пон Авг 21, 2006 8:53 pm
Профил
UNREAD_POST 
Ако сега купувам кола бих искал да бъде нова марката не е чак толкова от значение,даже се замислям да продам фиата /понеже ми станаха много колите имам Ситроен берлинго и бус Мазда / и да си взема една дачия Логан от магазина.Не че не съм доволен от фиата ама новото си ново макар и Дачиа.

Последна промяна chuni на Пон Авг 21, 2006 9:45 pm, променена общо 2 пъти

Пон Авг 21, 2006 9:18 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Днес видях едно червено Стило на Солунска JTD беше....ехххххххх :36_4_3:

Пон Авг 21, 2006 9:24 pm
Профил
Кара велосипед
Кара велосипед
Аватар

UNREAD_POST 
Brava :)

Нед Окт 15, 2006 7:19 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 38 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3