|
 |
 |
|
Дата и час: Чет Сеп 18, 2025 1:32 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
TAIF написа: kiler_4o написа: divaka написа: kiler_4o написа: /offtopic: Няма ли кой да ме запознае с някое готино 14-16 годишно момиче от софия ? Писна ми да не познавам никой .. а доста дълго ще остана тук ... Ако можете да ме уредите съм съгласен да се запозная не само с някое момиче, но нямам нищо против да се запозная и с някое момче ... все пак не само приятелки му трябват на човек, но и приятели ... Благодаря предварително ...  Ти сериозно ли ????  да, сериозно ... на стаж съм в една фирма и не познавам никой ... pugsy написа: ми ше те запознаем с някоя и друга "тръба" За мен ли става въпрос ? Ако е така - погледни ми профила и виж колко годишен съм аз ... и ако е за мен - запознай ме с тръба а аз ще те запозная със закона за тормоз върху непълнолетни ... Абе покрай КАТ и вие полудяхте това да не ви е SLADUR.COM  всъщност ето ти една добра идея за запознанство после да няма само  щото не е никак приятно
не си мисли, че не съм пробвал ...
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Нед Юли 30, 2006 6:35 pm |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 12:32 am Мнения: 589 Местоположение: София 19 Люлин
|
все си мисля че темата беше друга ...
ИМЕННО!
kiro_of_the_day
|
Нед Юли 30, 2006 11:21 pm |
|
|