|
|
Дата и час: Сря Юли 09, 2025 12:55 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Светлините стават задължителни през зимата.
Автор |
Съобщение |
kiro_of_the_day
|
Kuku написа: С тези твои болести, можеш ли да убиеш друг човек :?
Досега все без фарове съм карал денем (не говоря при намалена видимост от дъжд, сняг,мъгла или др.) и
да не чуе дявола - нямам почти никакви нарушения - с изключение на превишена скорост понякога.
И това е защото си спазвам стриктно правилата за движение! Ако всички го правят - резултата ще е налице!
Ама уви...
|
Чет Юни 15, 2006 3:25 pm |
|
 |
Kuku
|
kiro_of_the_day написа: Kuku написа: С тези твои болести, можеш ли да убиеш друг човек :? Досега все без фарове съм карал денем (не говоря при намалена видимост от дъжд, сняг,мъгла или др.) и да не чуе дявола - нямам почти никакви нарушения - с изключение на превишена скорост понякога. И това е защото си спазвам стриктно правилата за движение! Ако всички го правят - резултата ще е налице! Ама уви...
Точно затова превантивната мярка ще е включени фарове през зимата :idea:
А ти, в крайна сметка, за какво се бориш, та ти пречат толкова включените фарове, когато и да е :roll: пестиш ли от нещо, какво ли :?: :!: :roll:
|
Чет Юни 15, 2006 5:16 pm |
|
 |
Immortal
|
Със закон или без, аз ще продължавам да си карам на фарове. Пък който не ще - ако ще...
|
Чет Юни 15, 2006 9:39 pm |
|
 |
peho
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Вто Яну 03, 2006 8:26 pm Мнения: 384 Местоположение: Габрово
|
Да не би да мислите,че ако карате със включени фарове лятото,посред бял ден,по посока Бургас,особено в участъка след Сливен и баровците с лъскавите возила няма да изпреварват срещу вас?Като по този начин ви принуждават да се отбивате встрани,ами не просто няма да стане,пак така ще си карат,въпреки фаровете.Каквито и закони,наредби,глоби и незнам си какво още да измислят,ефект няма да има,до тогава,до като едни са по-равни пред закона от другите.То и сега си има достатъчно знаци,ограничения,маркировки и правила,но за съжаление само някои са длъжни да ги спазват.Ако срещу вас е някой пиян,който едвам си стой на краката,но е с кола с включени фарове и вие също сте на фарове и какво?Сигурноста е пълна ли,понеже той ви е видял?Не нали!!!!Обаче съм сигурен,че ако не всеки от вас,то почти всеки,знае за поне един човек който се напива и кара и го хващат и той пак си кара и няма никакво наказание.Дори и за такива които са правили тежки катастрофи с убити хора и пак след това си имат книжки и си карат.Е там е проблема-корупция,връзки,различният аршин,а не фаровете.Нищо не ми пречи да ги включа през деня,е да ама може и да ги забравя денем,защото си виждам и за това ще ме глобят,понеже и те ще ме видят лесно,че не сам ги включил.А този който е без право да управлява автомобил или е пиян няма да го видят толкова лесно и за него нищо.Ето това е което мисля аз,защото ми писна от абсурди в тази държава и продължават да се измислят и други.Както е казал народа "Всичката Мара втасала,останало само фаровете да включи".
_________________ Brava ELX 1.6 16v
|
Чет Юни 15, 2006 10:50 pm |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
промените в закона вече са факт
Пет Юли 14, 2006 9:56 am |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 12:32 am Мнения: 589 Местоположение: София 19 Люлин
|
Дайте линк да прочета кои са новите промени в закона.
|
Съб Юли 15, 2006 8:09 am |
|
|