Дата и час: Пон Май 26, 2025 7:38 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 80 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Айдееее!ЦСКА стана шампион...... 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
За съжаление си прав за последното. ЦСКА имат от време на време проблясъци в Европа, Левски проблясва срещу ЦСКА и май това остава за феновете. През останалото време разни мърди и примадони си играят на нещо си и основно късат нервите на запалянковците. Които пък често взимат прекалено насериозно нещата. В крайна сметка това е само една игра и трябва да носи забавление, а не яд и омраза :)

Вто Мар 28, 2006 5:50 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
еми последните 10 години родните отбори играят в Европа преди всичко на късмет .
Левски тая година показа някакви наченки на европейски футбол ,но това ще го потвърдя и ще ме грее ако и догодина направи нещо в Европа ,а не след 10 години .

не само на мене ми се е случвало да гледам бълг.мач и след това мач от шамп.лига или Испания .Пред тях нашите са като на забавен каданс от предаването на Сашо Диков .Само ще ви дам за пример ,кой бълг.футболист ,след като е продаден в чужбина,в началото не се е контузвал ????

p.s.само Х.Стоичков защото го наказаха за 6 месеца :mrgreen:

Вто Мар 28, 2006 6:35 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак

UNREAD_POST 
2fast написа:
Няма да ги уплашиме толкова лесно - те винаги са надъхани .....в началото. А за мача съм много ЗА. И да предложа място - СПОРТНА СОФИЯ?

Хе-хе.. ти и домакински мач ли ни предлагаш? (Да вметна за останалите които не знаят, че Спортна София се намира на 20 метра от ст. Българска Армия) :mrgreen:
Еми ако сте толкова сигурни и убедени в силите си.. да вземем да направим една контрола с отбора на форум.ЦСКА.бг? Само да не се откажете от футбола за винаги след този мач :mrgreen: ?
Както съм казвал и преди... аз и DANTE сме готови да дадем урок на всеки желаещ, дори и на тези плуващите в сините облаци :twisted:

Вто Мар 28, 2006 8:58 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
разбирам ,че вашият е готов отбор - сработен освен да организираме един мач ,с мойто отборче ( от името на фиат феновете ,ако нямат нищо против ) и да играеме 8)

Вто Мар 28, 2006 9:22 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак

UNREAD_POST 
Хе-хе, че то и ние сме с ФИАТ-ки... :mrgreen:

Вто Мар 28, 2006 9:25 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
perlsite написа:
Хе-хе, че то и ние сме с ФИАТ-ки... :mrgreen:

именно де ,защото ние не всички сме с фиатки -а не мога да ги събера целият отбор в мойта :mrgreen: ,а тъй като вие сте от името на форума на цеска ,аз предложих символично само :wink:

Вто Мар 28, 2006 11:53 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак

UNREAD_POST 
Е това е тъпо... нашия форум (cska.bg) щеше да играе няколко пъти с (levski.bg) но така и не се състоя среща, защото 95% от този (levski.bg) форум са абсолютни идиоти и всичко друго ще бъде но не и футбол.. най-вероятно накрая щяхме да се избием.
Предполагам, че сега си мислиш, че преувеличавам за това, че в "синия" форум са темеруди, тъй като съм от ЦСКА, но мога да ти кажа, че има много левскари които посещават и forum.cska.bg (вероятно в началото с идеята да се заяждат)... а вече дори не влизат в "синия" форум... И някой от въпросните левскарчета с червени акаунтчета :!: се записаха официално в отбора на forum.cska.bg :!: за мачовете от форумната лига (ако трябва да съм точен от 12-13 души имаме 3-ма левскари)... С други думи няма как да се делим на ЦСКА и Левски, но ако наистина се съберете /само/ от форума на ФИАТ, то може да измислим нещо, а аз и DANTE ще играем по 1 полувреме за ЦСКА и ФИАТ :mrgreen:

Сря Мар 29, 2006 4:26 am
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
еми така като гледам няма как да се "събереме" от форума на фиат .общо взето няма много мераклии .

Сря Мар 29, 2006 10:20 am
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Аз съм ЗА редовните мачлета. Предлагам мястото защото е близо до нас и за мене е домакинско. А иначе има Спортна София и зад хотел Родина. А за отказването от футбола е интересно - за толкова години не ми се е случило...Но все пак не подържам формата така че може и да ни е трудно, но пък идеята е да направиме мача и после да удариме по бира а не да се дразниме един на друг. А не ме кефи и намесването на други форуми в нашето мачле ама ако не можем да се съберем желаещи от нашия форум ....

Сря Мар 29, 2006 10:39 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
аз съм ЗА едно мачле и ще участвам ТВЪРДО
:P
Бройтеме и мен

И Спортна София е супер! Плюс тве е на 5 метра от националния стадион, което си е неутрален терен. Аз живея до Герена и ако искате може и на гуменото на Герена да разцъкаме, ама е тъпо
Само ЦСКА

Сря Мар 29, 2006 10:42 am
Профил
UNREAD_POST 
Колеги изместихте темата, а такава вече има в раздел "Срещи и мероприятия" под името "Футболна среща".
Моля поствайте мненията си на съответните места. Поздрави kiro_of_the_day

Сря Мар 29, 2006 11:03 am
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Я да се изцепА и аз: Киро, ай стига бе. Лафиме си тука и ти идваш да се праиш на строг, ем допреди малко участваше в лафчето. Т'ва далеч не е най-страшния офтопик дето съм виждал. Дай малко въздух, не сме в казарма. :36_2_29:

Сря Мар 29, 2006 3:58 pm
Профил
UNREAD_POST 
vesko написа:
Я да се изцепА и аз: Киро, ай стига бе. Лафиме си тука и ти идваш да се праиш на строг, ем допреди малко участваше в лафчето. Т'ва далеч не е най-страшния офтопик дето съм виждал. Дай малко въздух, не сме в казарма. :36_2_29:

О.К. Давам въздух :D :beer: В никакъв случай не се правя на строг,
нито пък се взимам на сериозно - опазил ме Йода!
Просто гледам да си върша работата добре - не ме разбирайте неправилно.
Насочих колегите към вече съществуваща тема, касаеща това, което обсъждат.
Не се сърдете толкова, хайде :beer: и да викате за ЛЕВСКИ утре. :D

Последна промяна kiro_of_the_day на Сря Мар 29, 2006 5:36 pm, променена общо 1 път

Сря Мар 29, 2006 4:02 pm
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки
Аватар

UNREAD_POST 
Аз като БЪЛГАРИН винаги, ама винаги ще се радвам на победата на БЪЛГАРСКИ отбори на международната сцена - независимо дали играе Левски или ЦСКА. :idea: :idea: :idea: :!: :!: :!: :!: :!:
И не мога да разбера такива "фенове", които се радват когато БЪЛГАРСКИ отбор загуби, само защото са фенове на друг отбор в БГ - дори стигат до там че подкрепят чуждия отбор срещу "врагът" от БГ. :evil: :evil: :evil: :evil:
Е, това не мога да го разбера как като си Левскар няма да викаш за ЦСКА когато играе с чужд отбор и да се радваш че БЪЛГАРСКИ отбор побеждава, както и обратното - да си фен на ЦСКА и да искаш БЪЛГАРСКИЯ отбор Левски да падне - само защото е "враг" - в кавички.

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Мисля, че на първо място е България, а чак после са махленските страсти. Не мога да разбера такива "фенове" - да в кавички :evil:

Сря Мар 29, 2006 4:18 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
не се ядосвай ,всеки вътрешно в себе си се раздва за европейските успехи на другия ,това че не си го признава на глас (е неписан футболен закон ) :mrgreen: ,а и се губи кадема за любимия ти отбор .и какво лошо има да се радваш когато някой отбор смаже с игра Цска в европа ??? примерно

Сря Мар 29, 2006 4:43 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 80 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща