|
|
Дата и час: Вто Май 27, 2025 9:11 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Колеги, да си признаем вече-италианските коли харчат яко!
Автор |
Съобщение |
gdd55
|
Tо и на мене ми викаше авера под 4000 оборота да не пада турбина само да се чувало да свири.И сега авера кара с нова турбина и 2000лева назаде
|
Съб Мар 25, 2006 11:53 pm |
|
 |
Vladim
|
gdd55 написа: Tо и на мене ми викаше авера под 4000 оборота да не пада турбина само да се чувало да свири.И сега авера кара с нова турбина и 2000лева назаде
Тя да е е златна тази турбина? 
|
Нед Мар 26, 2006 12:15 am |
|
 |
me_to_u
|
val_mcrae написа: А? Ами моето 2,0 ми гори 10-10,5 градско, а извънградско при скорост около140 ми гори м/у 8 и 9 ? Защо твоето с по малка кубатура ще гори толкова?
Скоро бях в Пловдив, трафика във Варна няма нищо общо с този в Пловдив. Тук е ужас! Като сложим и малко по-големите джанти с малко по-широки 225мм. гуми се получава повече от перфектно за мен. А 200см3 едва ли имат значение за разхода...  Извънградско разхода е под 8л. 
|
Нед Мар 26, 2006 12:31 am |
|
 |
Nino
|
gdd55 написа: Tо и на мене ми викаше авера под 4000 оборота да не пада турбина само да се чувало да свири.И сега авера кара с нова турбина и 2000лева назаде
Ми авера ти има по-малко акъл от котката дето ми е на аватара Жорка!Поне той има 4-5 гънки в мозъка дето ако е видял или чул нещо го помни винаги, за цял живот.Пък този кьопек дето те кара да караш колата на 4000 оборота освен ЧАЛГАДЖИЙСКИ КЛИПОВЕ друго не е виждал!Кажи му,че има и понятие като "ВЪРТЯЩ МОМЕНТ",не само обороти на коляновия вал за постигане на оптимална мощност.Ама нейсе, за...би ги не се разправяй!
К'во правиш? Извинения на колегите за "OFF"-а! 
|
Нед Мар 26, 2006 1:55 am |
|
 |
toko
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Апр 07, 2005 8:50 pm Мнения: 412 Местоположение: София
|
Nino написа: gdd55 написа: Tо и на мене ми викаше авера под 4000 оборота да не пада турбина само да се чувало да свири.И сега авера кара с нова турбина и 2000лева назаде Ми авера ти има по-малко акъл от котката дето ми е на аватара Жорка!Поне той има 4-5 гънки в мозъка дето ако е видял или чул нещо го помни винаги, за цял живот.Пък този кьопек дето те кара да караш колата на 4000 оборота освен ЧАЛГАДЖИЙСКИ КЛИПОВЕ друго не е виждал!Кажи му,че има и понятие като "ВЪРТЯЩ МОМЕНТ",не само обороти на коляновия вал за постигане на оптимална мощност.Ама нейсе, за...би ги не се разправяй! К'во правиш? Извинения на колегите за "OFF"-а!  е не се излагай колега.. на някой коли червеното на оборотомера им почва от 6500, а въртящия момент го развиват при 4500!
_________________ "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
|
Нед Мар 26, 2006 2:32 pm |
|
 |
me_to_u
|
toko написа: е не се излагай колега.. на някой коли червеното на оборотомера им почва от 6500, а въртящия момент го развиват при 4500!
Е те говорят за нафтени двигатели. 
|
Нед Мар 26, 2006 5:52 pm |
|
 |
gdd55
|
Не чете народа бързат само да нареждат!Че и ми обяснява на някой коли каде им било почвало червеното :mrgreen:
me_to_you сложи си гуми 325 следващият път за да не падаш в дупките които те дебят навсякъде 
|
Нед Мар 26, 2006 6:27 pm |
|
 |
me_to_u
|
gdd55 написа: me_to_you сложи си гуми 325 следващият път за да не падаш в дупките които те дебят навсякъде 
 325 няма да ги побера аз, ама гледам един валяк беше сутринта пред блока спрян...
:roll:
|
Нед Мар 26, 2006 6:55 pm |
|
 |
Nino
|
toko написа: Nino написа: gdd55 написа: Tо и на мене ми викаше авера под 4000 оборота да не пада турбина само да се чувало да свири.И сега авера кара с нова турбина и 2000лева назаде Ми авера ти има по-малко акъл от котката дето ми е на аватара Жорка!Поне той има 4-5 гънки в мозъка дето ако е видял или чул нещо го помни винаги, за цял живот.Пък този кьопек дето те кара да караш колата на 4000 оборота освен ЧАЛГАДЖИЙСКИ КЛИПОВЕ друго не е виждал!Кажи му,че има и понятие като "ВЪРТЯЩ МОМЕНТ",не само обороти на коляновия вал за постигане на оптимална мощност.Ама нейсе, за...би ги не се разправяй! К'во правиш? Извинения на колегите за "OFF"-а!  е не се излагай колега.. на някой коли червеното на оборотомера им почва от 6500, а въртящия момент го развиват при 4500!
Токо, Токооооо,прочети 20 см по-нагоре и 20 см по-надолу от твоят пост!
|
Нед Мар 26, 2006 7:06 pm |
|
 |
toko
Регистриран на: Чет Апр 07, 2005 8:50 pm Мнения: 412 Местоположение: София
|
Nino написа: toko написа: Nino написа: gdd55 написа: Tо и на мене ми викаше авера под 4000 оборота да не пада турбина само да се чувало да свири.И сега авера кара с нова турбина и 2000лева назаде Ми авера ти има по-малко акъл от котката дето ми е на аватара Жорка!Поне той има 4-5 гънки в мозъка дето ако е видял или чул нещо го помни винаги, за цял живот.Пък този кьопек дето те кара да караш колата на 4000 оборота освен ЧАЛГАДЖИЙСКИ КЛИПОВЕ друго не е виждал!Кажи му,че има и понятие като "ВЪРТЯЩ МОМЕНТ",не само обороти на коляновия вал за постигане на оптимална мощност.Ама нейсе, за...би ги не се разправяй! К'во правиш? Извинения на колегите за "OFF"-а!  е не се излагай колега.. на някой коли червеното на оборотомера им почва от 6500, а въртящия момент го развиват при 4500! Токо, Токооооо,прочети 20 см по-нагоре и 20 см по-надолу от твоят пост! :roll: искрено се извинявам! грешката е моя 
_________________ "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
|
Нед Мар 26, 2006 8:17 pm |
|
 |
Selqatin
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Яну 24, 2005 1:14 am Мнения: 667 Местоположение: Божурище
|
_________________ _______________________________________
0885261834
Последна промяна Selqatin на Пон Мар 27, 2006 1:25 am, променена общо 1 път
|
Пон Мар 27, 2006 12:35 am |
|
 |
Ferrari
|
Укротете топката за да няма нова тема в "Премахнати".
|
Пон Мар 27, 2006 12:44 am |
|
 |
me_to_u
|
Selqatin написа: ...Днеска станах на 21 години...
Честито на патерици!! :mrgreen: Всичко най-хубаво ти пожелавам!!!
|
Пон Мар 27, 2006 12:50 am |
|
 |
Selqatin
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Яну 24, 2005 1:14 am Мнения: 667 Местоположение: Божурище
|
me_to_u написа: Selqatin написа: ...Днеска станах на 21 години... Честито на патерици!! :mrgreen: Всичко най-хубаво ти пожелавам!!!
Мерси,
То не е на патерица,днеска на 27 е просто часовника на Фиат клуба не е верен 
_________________ _______________________________________
0885261834
|
Пон Мар 27, 2006 1:25 am |
|
 |
peho
Регистриран на: Вто Яну 03, 2006 8:26 pm Мнения: 384 Местоположение: Габрово
|
Честито и от мен и много сбъднати мечти. 
_________________ Brava ELX 1.6 16v
|
Пон Мар 27, 2006 8:33 am |
|
|