Дата и час: Пон Юли 07, 2025 6:47 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 47 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
'Гражданска отговорност' през 2006г. ??? 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Crash73 написа:
Моя позната прави застраховки в "Български Имоти". И аз май към тях ще се насоча - 72лв.
Ако имаше някакви нередности, предполагам че щеше да ми каже (нищо че си вади хляба от това).
Ако си направиш ГО при тях, имало 20% отстъпка за Каско.

Може ли да я помолиш да ти даде да снимаш общите условия и после да ги постнеш? Да прочетем даи няма уловки...

Вто Дек 20, 2005 8:03 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Колеги и аз бях при брокера до сега....72лв на софийски имоти до 1.8 без допълнителни условия! Няма и бонуси де. Ако не броим тоя за другата застраховка щото вече съм дал за нея. Обаче над 1.8 - 230лв...

Вто Дек 20, 2005 10:27 pm
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
geshabeli написа:
Колеги и аз бях при брокера до сега....72лв на софийски имоти до 1.8 без допълнителни условия! Няма и бонуси де. Ако не броим тоя за другата застраховка щото вече съм дал за нея. Обаче над 1.8 - 230лв...

аз днеска говорих , в практикер с едни от соф.имоти и за мойто браво беше 92 лева !!!!
само не знам дали са читави тия ,или Славия ще изпада :D

Вто Дек 20, 2005 11:32 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
BRAVO написа:
http://www.vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=12501

Мерси на колегата за тоя линк.
Разгледайте го, има таблица с офертите на застрахователите.

zgabrovski, ще я попитам утре и ако е възможно ще го скенирам и постна тук.
Но днес пак се чух с нея, каза че няма никакви уловки и една от най-добрите оферти за ГО.
А и ако видиш схемата от по-горния линк, сам ще се убедиш в това. :)

Дали има уловки или не, както каза колегата Коцев - 50 лева са си 50 лева. Дано на никой не се налага да се възползва от обезщетения!!!
Карайте разумно и внимателно, и така и евтиното ще излезе евтино. :)

Офертата на "БГ Имоти" ми се вижда добра, и май ме спечелиха като клиент. Поне за 2006-а година. :)
Поправка: Отстъпката за Каско в БГ Имоти (ако си направиш и ГО при тях) е 10% , а не 20 (както написах).

tomazo написа:

Ако продадат Благой Георгиев - пари за обезщетения ще има! :mrgreen: :wink:

Вто Дек 20, 2005 11:57 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Crash73 написа:
BRAVO написа:
http://www.vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=12501

Мерси на колегата за тоя линк.
Разгледайте го, има таблица с офертите на застрахователите.

zgabrovski, ще я попитам утре и ако е възможно ще го скенирам и постна тук.
Но днес пак се чух с нея, каза че няма никакви уловки и една от най-добрите оферти за ГО.
А и ако видиш схемата от по-горния линк, сам ще се убедиш в това. :)

Дали има уловки или не, както каза колегата Коцев - 50 лева са си 50 лева. Дано на никой не се налага да се възползва от обезщетения!!!
Карайте разумно и внимателно, и така и евтиното ще излезе евтино. :)

Офертата на "БГ Имоти" ми се вижда добра, и май ме спечелиха като клиент. Поне за 2006-а година. :)
Поправка: Отстъпката за Каско в БГ Имоти (ако си направиш и ГО при тях) е 10% , а не 20 (както написах).

tomazo написа:

Ако продадат Благой Георгиев - пари за обезщетения ще има! :mrgreen: :wink:

Да споделя и аз снощи си направих ГО в Български Имоти за 72лв -- твърда цена за всички до 1.8, 92лв за всички до 2.5 и над 200лв за останалите(не помня точно).
Успех на всички и безаварийна нова година :punk:

Сря Дек 21, 2005 10:06 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
От вчера и Булинс, и ДЗИ имат интересни оферти с отстъпки при Каско. Днес във в.24ч имаше платена публикация и от Евроинс / бахти и нещастниците са тия / , че ще правят индивидуални оценки от 50 до 150 лв. Значи можело, когато има свободен пазар, да има и нормални цени. Ма трябваше от ЕС да начукат канчето на милите ни управници и да се спре вече с тези измислени наредби и задължителни минимални цени ...

Сря Дек 21, 2005 10:22 am
Профил
UNREAD_POST 
BRAVO написа:
От вчера и Булинс, и ДЗИ имат интересни оферти с отстъпки при Каско. Днес във в.24ч имаше платена публикация и от Евроинс / бахти и нещастниците са тия / , че ще правят индивидуални оценки от 50 до 150 лв. Значи можело, когато има свободен пазар, да има и нормални цени. Ма трябваше от ЕС да начукат канчето на милите ни управници и да се спре вече с тези измислени наредби и задължителни минимални цени ...

Наистина можело, а до вчера всички вкупом се вяха втурнали да плюят Алианц, че им подбива пазара!

Сря Дек 21, 2005 10:45 am
Кара велосипед
Кара велосипед

UNREAD_POST 
Не се сдържам да не пиша преди карах кола 2000к. и ГО беше някаде май 45ле. защо сега да няма ниски ГО до 1800к.
И пак с тези ниски застр. се покриваха щети...................

Сря Дек 21, 2005 11:42 am
Профил
UNREAD_POST 
Аз мисля да си направя гражданската в ДЗИ, действително 95лв е, но в това се включва безплатен годишен технически преглед в сервизите на СБА и безплатен транспорт :wink:

Сря Дек 21, 2005 5:41 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Това за "безплатното" СБА - забрави ! Хубавото при ДЗИ е 10% отстъпка при Каско после. Или поне така казаха няколко човека :wink:

Сря Дек 21, 2005 6:57 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Алианц - мошенници :ranting2: Искат ми 110 лв. (за 1,4) само защото колата е регистрирана в София и била рискова :ranting2:

Сря Дек 21, 2005 7:22 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST Re
В "Армеец" е 110лв. и има безплатен преглед, дават 10% отстъпка при Каско и 50% за следваща гражданска (каквото и да означава това - дали е за следващата година или за друга кола?). Аз ще я направя там защото каското ми е при тях.

Сря Дек 21, 2005 7:39 pm
Профил
UNREAD_POST 
BRAVO написа:
Това за "безплатното" СБА - забрави ! Хубавото при ДЗИ е 10% отстъпка при Каско после. Или поне така казаха няколко човека :wink:

Как забрави, миналата година беше така , а днес разговарях и с брокерката ми при която си правя застраховката и тя това каза :roll: Сигурен ли си :!:

Чет Дек 22, 2005 1:08 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
blondy_driver написа:
BRAVO написа:

Как забрави, миналата година беше така , а днес разговарях и с брокерката ми при която си правя застраховката и тя това каза :roll: Сигурен ли си :!:

Наистина, казват - в СБА прегледа е безплатен, но като отидеш - 2 лв. за проверка на пожарогасителя, 6-8 лв. за стикерите и други там неща и накрая за "безплатния преглед" ти взимат 10-12 лв. Иначе самия преглед е безплатен :D

Чет Дек 22, 2005 9:44 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Значи - лично на мен, преди 3г. в СБА Горубляне на първия "безплатен" преглед - хоп, фаровете били нерегулирани, 8 лв и няма не искам !
За "безплатните" 25км - пак там, проблем с колата и съм при майсторите, и им казвам, че имам талонче за 25км безплатни, да изпратят камиончето да ми докара колата - и те се спукаха от смях ! Кви 25км, кви 5лв - ти знайш ли колко работа имаме тука, кой ще ходи да ти взима колата ! И още нещо - от миналата година вървяха техни реклами за целогодишна безплатна пътна помощ в цялата страна срещу 35лв за година . Отивам в СБА Младост3 да се абонирам и една лелка - ква безплатна пътна помощ, то тва е само за София, за страната се плаща отделно. Тия в СБА не са още в социализма, тия са още в каменната ера :)

Чет Дек 22, 2005 9:52 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 47 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща