|
|
Дата и час: Пет Юли 04, 2025 3:22 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
ФОРУМЕН КАЛЕНДАР - 2 0 0 9 г.
Автор |
Съобщение |
grigor_j
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Окт 17, 2007 12:42 pm Мнения: 482 Местоположение: Бургас Медения Рудник
|
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ Bravo 1.4 12V Abarth - демек аБРАТ-чо
недвижими имоти - продва, купува, наема, отдава.......
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
www.bgestates.com www.bgimoti.com
|
Пон Авг 04, 2008 11:49 am |
|
 |
CHILIEV
|
grigor_j
още се триумя и не съм решил още
то ще трябва да я мия...
то ще си замине така трупания с дълги години цвят - сиво..
и ще проличи основния - червен...
ужас ужас...
ще помисля още малко 
|
Пон Авг 04, 2008 12:12 pm |
|
 |
grigor_j
Регистриран на: Сря Окт 17, 2007 12:42 pm Мнения: 482 Местоположение: Бургас Медения Рудник
|
аз май няма да мога да участвам с нови снимки.... освен ако не е конкурса за смляна колица на месец ..... еди си кой 
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
|
Сря Авг 06, 2008 11:38 am |
|
 |
CHILIEV
|
grigor_j написа: аз май няма да мога да участвам с нови снимки.... освен ако не е конкурса за смляна колица на месец ..... еди си кой 
веднага те вземаме за "пълна промяна"... 
|
Сря Авг 06, 2008 11:42 am |
|
 |
grigor_j
|
искам да ти споделя, че не съм сигуре за събота (може да дойда с някой от братята ми колите или на майка ми или на баща ми, ама не съм говорил още) ама каква пълна промяна ще и дръпна на мойта хубавица...... пу пу да не и е уроки ще стане за изложба..... 
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
|
Сря Авг 06, 2008 11:45 am |
|
 |
presiqn
|
grigor_j написа: искам да ти споделя, че не съм сигуре за събота (може да дойда с някой от братята ми колите или на майка ми или на баща ми, ама не съм говорил още) ама каква пълна промяна ще и дръпна на мойта хубавица...... пу пу да не и е уроки ще стане за изложба..... 
Немам търпение да я скивам .
|
Чет Авг 07, 2008 10:24 pm |
|
 |
r3p71l3
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Юни 12, 2007 5:43 pm Мнения: 169 Местоположение: Смолян
|
ето я и резачката , само че е стара снимката , сега е с разцепена задна добавка 
_________________ FIAT Bravo_GT 1,8 16V
|
Съб Авг 23, 2008 1:11 am |
|
 |
Trojaneca
|
Колеги, аз предлагам крайният срок да се удължи до ноември, декември...да може да хванем малко снежни снимки за студените месеци. Също така, ще е добре, ако броят на автомобилите бъде увеличен, да няма изказвания ала "корупция" и тн. И не на последно място - оформлението на календара. Много по-подредено ще е, да има отделен лист за всеки месец. Знам че ще излезе по-скъпо, но като ще правим нещо, нека да го правим както си му е реда. Очаквам вашите мнения и предложения.
|
Пон Сеп 01, 2008 4:46 pm |
|
 |
CHILIEV
|
Trojaneca написа: Колеги, аз предлагам крайният срок да се удължи до ноември, декември... и ако събираме снимките до декември за един месец трябва да се направи галерия, да се гласува (поне седмица-две) оттам насетне да се прави дизайна (още повече ако е на 12 листа!!!) че трябва да се празнува именни дни, коледа, нова година, почивни дни всеки гледа да ги използва за ски или отмора ... Trojaneca написа: да може да хванем малко снежни снимки за студените месеци. ти за първа зима ли имаш кола ? Trojaneca написа: Също така, ще е добре, ако броят на автомобилите бъде увеличен, да няма изказвания ала "корупция" и тн. може  Trojaneca написа: И не на последно място - оформлението на календара. Много по-подредено ще е, да има отделен лист за всеки месец. Знам че ще излезе по-скъпо, но като ще правим нещо, нека да го правим както си му е реда. ....
определено ще стане по добре така...
не е кой знае каква философия да се разпечатат и да се "защипят" с една спирала
съвсем отделен е въпроса че календара ще стъпи на 12-15лв
аз лично бях разпечатал 15-20 бр. от предния... за мен родата, няколко приятели с фиат... даже и не стигнаха ...
|
Пон Сеп 01, 2008 5:07 pm |
|
 |
Trojaneca
|
Цитат: ти за първа зима ли имаш кола ?
 Не, ама тя тая зима беше една...Та, най-добре ще е така, с удължените срокове, 12те листа на календара...а ако няма да ти е проблем, може да се спретне и basic версия на календарчето, подобна на тази от 2008ма 
|
Пон Сеп 01, 2008 5:15 pm |
|
 |
presiqn
|
Също така може и да е или в вершън CDR или PDF и който иска да си го принтира сам.Не е казано да дава без пари.Но на мен така както предлагам аз ми харесва идеиката.Какво мислите Вие?
|
Вто Сеп 09, 2008 1:17 pm |
|
 |
tuninga_16v
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Фев 02, 2008 2:47 pm Мнения: 98 Местоположение: между облегалката и волана
|
ето я и моята красавица
|
Сря Сеп 10, 2008 12:04 am |
|
 |
FiatPunto1.1
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:35 pm Мнения: 409 Местоположение: Перник
|
_________________ Fiat Punto 1.1 SPI Benzin '96 55 hP
Fiat Speed ----> http://zazz.bg/play:7377411e
|
Сря Сеп 10, 2008 11:01 am |
|
 |
nastybg
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Авг 25, 2008 6:22 pm Мнения: 99 Местоположение: София 13 Надежда
|
И аз ще направя опит да се набутам между шамарите ...
Пет Сеп 12, 2008 8:13 pm |
|
 |
CHILIEV
|
колеги... срокът за даване на снимки приключи и съвсем скоро ще има галерия и съответно гласуване за победителите, които предполагам ще са първите 12 с най-много гласове....
важно 1: ако някой не е дал все още снимки може да го направи още ден - два, седмица !!!
важно 2: трябва да решим какъв формат ще е календара:
вариант1 - еднолистен, формат А3 (като миналата година) приблизителна цена за разпечатване 1 - 1.50лв (на гланциран картон)
вариант2 - 3, 4, 6, 12-листен (форматА3,А4) като цената ще бъде следната - по около 0.50 - 1лв за лист (в зависимост от хартията) + около 1лв. за спирала...
това са ориентировъчни цени на офис1
едит: ако се реши да е 12 листен, ще можем да напляскаме по 2-3 коли на лист без проблем... обачеееее....
|
Пон Сеп 15, 2008 11:07 am |
|
|