|
 |
 |
|
Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 3:55 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Ще се ВОЗИМ ли на ТАКСИ при 1.20 лв. за километър?
Автор |
Съобщение |
LEVSKI
|
Ludmil Mandichev написа: Имах гости от Австралия. Взели са такси от централна автогара в София до Хотел Шератон. Взели са си и бележката, която ми дадоха. Цитирам:
НАЧ. ТАКСА 0,49 Т1 ЦЕНА 4,90 КМ 2,402 - 11,76 ЦЕНА НА ПРЕСТОЙ 1,90 ПРЕСТОЙ 3:19 МИН 6,30 ******************** ОБЩА СУМА 18,55 ОБЩ ПРОБЕГ 2,438 КМ С.ДЕЧКОВ С2487 МР
Майче 1,20 на км. ще ни се струват евтинийка.... Хората казаха, че повече няма да дойдат в България!
Баси и простотията...там няма никакъв контрол, пълно е с копърки и мародерстват клиентите.
|
Вто Окт 16, 2007 5:28 pm |
|
 |
m1t3t0
|
Ами аз като тукашен ще вдигна луд скандал. Но хората като не са нормално да не се разправят.
|
Вто Окт 16, 2007 6:39 pm |
|
 |
Rokambol
|
Това нищо не е, на моята балдъза (дойде от Франция) и бяха потърсили 350евро до Благоевград.
|
Вто Окт 16, 2007 6:41 pm |
|
 |
LEVSKI
|
m1t3t0 написа: Ами аз като тукашен ще вдигна луд скандал. Но хората като не са нормално да не се разправят. На стъклата има стикери, цената я пише. Нищо неможеш да им кажеш, длъжен си преди да се качиш да гледаш. Rokambol написа: Това нищо не е, на моята балдъза (дойде от Франция) и бяха потърсили 350евро до Благоевград.
Е това вече е простотия...освен ако бакшиша не е предвиждал да остави и колата след като вземе тези 350 евро.
|
Чет Окт 18, 2007 10:36 pm |
|
|