|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 3:15 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
След като не пушите, други работи правите ли в колите си?
Автор |
Съобщение |
donnna
|
мчи намери си нещо младичко вместо жената 
|
Пет Яну 19, 2007 10:24 am |
|
 |
msotiroff
|
Yavor написа: msotiroff написа: Моето впечатление е следното:
Преди да направя сефтето в новата кола - много се чупеше (дал съм около 1300лв. за 1 месец). Баща ми все ми казваше, че трябва да ми направят поне св*рка, за да спре да се троши. И не щеш ли - наистина след сефтето нищо и нема на колата. Може и да си въобазявам, но фактите говорят - колата ми става все по-здрава. Вече знам какво да правя в новозакупена кола, даже преди диагностика. Послушайте ме и няма да сгрешите. Брех, аз се чудя що уното ми беше толкоз железно.... :roll: Пък Бравичката завалийката, дано да не вземе да се троши че с жената сме дъртички вече за тия работи :mrgreen:
Ето за това съветвам колегите - заздравявайте си колите, докато можете, че на к*ру времето тече... 
|
Пет Яну 19, 2007 10:27 am |
|
 |
Yavor
|
donnna написа: мчи намери си нещо младичко вместо жената 
Чшш, тя мойта още не е мноо остаряла, имам предвид за действие в колата - аз се чувствам старичък, а и имам към 20-тина килца в повечко за да мога да се тъпча така...
|
Пет Яну 19, 2007 11:32 am |
|
 |
Stoyo
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Авг 18, 2006 9:24 am Мнения: 123 Местоположение: София 04 Оборище
|
В старата кола се чувствах като у дома си!
Спал съм и съм "спал" ;) много пъти, навсякъде из България, защото си обичам родината и се радвам да откривам нови места за себе си пък не винаги на всякъде има места за спане!
Лятото в багажника имаше прибори за хапване в специално калъфче и те винаги под ръка, една палатка, спален чувал и мисля че чадъра за морето си седеше постоянно там!
Имаше всичко необходимо за внезапно заминаване  но винаги подредено!
С Бравата също видях доста места от БГ но досега не съм се събуждал в нея!
При мен е позволено всичко без пушенето, старая се да е чисто и спретнато положението!
Случва се понякога малко ме дразни и мен момента със задните стелки и окаляния мокет, ама к'во да праиш са
Много обичам като паркирам някъде и не бързам да си седя вътре и да слушам музика 
_________________ FIAT Brava 1.4 12V
|
Пет Яну 19, 2007 1:54 pm |
|
 |
Stracimir
Кара балканче
Регистриран на: Сря Сеп 14, 2005 4:51 pm Мнения: 41 Местоположение: Провадия
|
_________________ FIAT Marea 1.8 16V ELX
|
Пет Яну 19, 2007 4:55 pm |
|
 |
EVITA
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Окт 02, 2006 8:19 pm Мнения: 149 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
_________________ Fiat Brava 1.6 16V '96
|
Пет Яну 19, 2007 4:59 pm |
|
 |
Stracimir
Кара балканче
|
Но, това е само с образователна цел. 
|
Пет Яну 19, 2007 5:10 pm |
|
 |
EVITA
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Окт 02, 2006 8:19 pm Мнения: 149 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
Stracimir написа: Но, това е само с образователна цел. 
По-скоро е само ОБРАЗ "ователното" ми се губи на мен! 
_________________ Fiat Brava 1.6 16V '96
|
Пет Яну 19, 2007 5:13 pm |
|
 |
chris
Кара кола
Регистриран на: Чет Дек 22, 2005 10:35 am Мнения: 233 Местоположение: София
|
Стига бе, така само джуджета в Хамър могат да се опънат на седалките!
_________________ Bravo 1.6 16v
|
Пет Яну 19, 2007 5:19 pm |
|
 |
Stracimir
Кара балканче
|
Цитат: По-скоро е само ОБРАЗ "ователното" ми се губи на мен!
Учебният материал се усвоява най-добре с нагледни средства. :roll:
|
Пет Яну 19, 2007 5:40 pm |
|
 |
Sandeto
Кара кола
Регистриран на: Пет Ное 26, 2004 6:41 pm Мнения: 335 Местоположение: София, жк.Сухата река /жк. Захарна фабрика/
|
 Re: След като не пушите, други работи правите ли в колите си
doofiat написа: snake написа: moko написа: За мен колата е вещ която да ми служи за всичките ми нужди, а не аз на нея.
- Адски се дразня, ако някой размести постелките и не си ги оправи. И аз се побърквам като намеря задните постелки разместени и микета кален :evil:
И аз... докато един ден не ми писна и не си залепих от долната страна на стелките (всички - и предните, и задните) от онези лепките дето се зашиват по чанти и якета... по две лентички от по 10-ина сантиметра в краищата на постелката... сега няма мърдане, като "захапе" велура отдолу...
Иначе пушенето е абсолюно забранено в колата, храненето... а бе правил съм компромиси 1-2 пъти, но само като съм спрял... а за ... ако ми се наложи - няма да пропусна, ама иначе си е най-добре на широко и удобно... 
_________________ Tipo 1.4 DGT, '89, karb
|
Пет Яну 19, 2007 8:04 pm |
|
 |
Stilo
|
Stilo си натиска педалите 
|
Пет Яну 19, 2007 10:01 pm |
|
 |
trace
Кара кола
Регистриран на: Пет Сеп 16, 2005 1:39 am Мнения: 231 Местоположение: София 02 Красно Село
|
Off..
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Съб Яну 20, 2007 12:09 am |
|
|