|
|
Дата и час: Сря Юли 16, 2025 6:35 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Носете си средство за защита в колата
Автор |
Съобщение |
коцев
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Ное 04, 2004 8:41 pm Мнения: 447 Местоположение: Ловеч
|
За да избегна да не стане сакатлък с някой който иска да ме напада съм си купил за два лева от тия пластмасовите детски пищови с вода и е постоянно зареден само че вместо вода с веро . Отваряш леко стъклото натръскваш му очите с веро и го пращаш да върви да си ги мие и ти спокойно си продължаваш . Така му запазваш живота и му даваш урок да не посяга втори път. 
_________________ Пунто 1.2 пълен инжекцион --ГОЛЯМАТА РАБОТА !!!
|
Нед Яну 21, 2007 4:10 pm |
|
 |
Punto SX
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 16, 2005 4:14 pm Мнения: 311 Местоположение: Велико Търново
|
коцев написа: За да избегна да не стане сакатлък с някой който иска да ме напада съм си купил за два лева от тия пластмасовите детски пищови с вода и е постоянно зареден само че вместо вода с веро . Отваряш леко стъклото натръскваш му очите с веро и го пращаш да върви да си ги мие и ти спокойно си продължаваш . Така му запазваш живота и му даваш урок да не посяга втори път. 
Абе то добре това с верото и играчката ама нали знаеш от играчка плачка. Да не го насочиш само срещу някой с истински пищов и той докато разбере че твоя е играчка да те е отрепал.
_________________ Punto SX 1.1 55
|
Нед Яну 21, 2007 4:19 pm |
|
 |
Boncho
Кара Симсонка
Регистриран на: Нед Дек 24, 2006 8:32 pm Мнения: 55 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
имам под седалката една полицейска палка , в багажника - бухалка ! ....напоследък посягам за палката , ама се разминава ''милето''...и по добре :arrow:
_________________ Оne dream , one fiat .....just Punto SPI 8V SOCH 176A6000
“The best Ferrari is the one that I have still to build”
Enzo Ferrari (1898-1988)
|
Нед Яну 21, 2007 4:32 pm |
|
 |
batececo
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Чет Яну 11, 2007 11:59 am Мнения: 35 Местоположение: София 19 Люлин
|
Ами ако слушаш/гледаш/четеш новини ще видиш колко хора загиват по пътищата... Това си е един вид война... Естествено като има такива идиоти по улиците ще трябва да вземем сами някакви мерки, след като на управляващите не им пука... Не е това начина, но в сегашната ситуация не виждам друга алтернатива освен да се "наказват" отворковците...
_________________ I have counted to infinity. Twice!
|
Пон Яну 22, 2007 2:47 pm |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 3:48 pm Мнения: 844 Местоположение: София
|
ХАХАХА !!! Това е яко
В духа на темата - Снимка от седмичната среща на фиат феновете:
http://www.mnf-iraq.com/images/stories/ ... ily_hi.jpg
_________________ Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
бръм -м
|
Пон Яну 22, 2007 3:26 pm |
|
 |
asus
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:14 pm Мнения: 166 Местоположение: София, Младост 2
|
За съжаление и аз нямам такива оръжия , но тъй като съм на мнението че трябва ние да си се справяме по пътищата с нарушенията ще трябва скоро да се обурудвам с една палчица или бухалка :-)
_________________ Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC
Fiat Tempra 1.8ie DOHC
|
Вто Яну 23, 2007 11:29 am |
|
 |
zdravgo
Член на клуба
Регистриран на: Пет Фев 10, 2006 11:04 pm Мнения: 55 Местоположение: София
|
Разчитам на вида си: 130 кг. на 1.90 височина. След това на две ръчички и краченца. Оръжие не нося. Принципно мисля така: вадиш ли пистолет, трябва да стреляш. Ако е боен - отиваш на топло и то за дълго, ако е газов - риска да те застрелят е много голям. Гърмиш и какво? Нищо само дим, а онзи отсреща вади боен, гърми те и след това има оправдание: "Извади пистолет, аз от къде да знам, че е газов?"
_________________ Червената Соня: Tempra 1.9 tds продавам/заменям
|
Вто Яну 23, 2007 11:46 am |
|
 |
batececo
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Чет Яну 11, 2007 11:59 am Мнения: 35 Местоположение: София 19 Люлин
|
zdravgo, напълно си прав, че с пистолета може голяма беля да си навлече човек, но не всеки е 130кг, така че специално в моя случай едно удължение и заздравяване на ръцете с 50-60 сантиметрова бухалка би ми помогнало, лошото е ако оня отсреща извади пистолет...
_________________ I have counted to infinity. Twice!
|
Сря Яну 24, 2007 12:42 pm |
|
 |
CCB
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 7:10 pm Мнения: 137 Местоположение: София 15 Младост
|
batececo написа: zdravgo, напълно си прав, че с пистолета може голяма беля да си навлече човек, но не всеки е 130кг, така че специално в моя случай едно удължение и заздравяване на ръцете с 50-60 сантиметрова бухалка би ми помогнало, лошото е ако оня отсреща извади пистолет...
Гледаите ся ..... пистолети не се дават на всеки 2ри на улицата.... за да е изкарал разрешително за пистолет , значи има ъкъл в главата , ако случайно се случи така че да го извади и насочи срещу теб , е за да те сплаши ... , а такива реплики "ако вадиш пистолет , трее да гърмиш " не ги коментирам.
Ако извадя пистолета на някои , въобще не си мисля да го гърмя , избиите си го от главите , обаче ако ония е много надъхан и ме предизвика по някакъв начин .... :evil: безсмъртни хора няма! , пък и ако го гръмна няма да го убия , ами примерно в ходилото на крака , или в пръсеца , или в бедрото , достатъчно , за да не стане нищо лошо. И пак повтарям , това е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЕКСТРЕМНА СИТУАЦИЯ !!!  пък и първите 2 патрона са ми хаусни , 3 стоппатрона , и тогава бойни. За пояснение с стоп патроните не можеш да убиеш човек , но можеш да му направиш едно харакири :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Сря Яну 24, 2007 3:55 pm |
|
 |
Boncho
Кара Симсонка
Регистриран на: Нед Дек 24, 2006 8:32 pm Мнения: 55 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
CCB написа: batececo написа: zdravgo, напълно си прав, че с пистолета може голяма беля да си навлече човек, но не всеки е 130кг, така че специално в моя случай едно удължение и заздравяване на ръцете с 50-60 сантиметрова бухалка би ми помогнало, лошото е ако оня отсреща извади пистолет... Гледаите ся ..... пистолети не се дават на всеки 2ри на улицата.... за да е изкарал разрешително за пистолет , значи има ъкъл в главата , ако случайно се случи така че да го извади и насочи срещу теб , е за да те сплаши ... , а такива реплики "ако вадиш пистолет , трее да гърмиш " не ги коментирам. Ако извадя пистолета на някои , въобще не си мисля да го гърмя , избиите си го от главите , обаче ако ония е много надъхан и ме предизвика по някакъв начин .... :evil: безсмъртни хора няма! , пък и ако го гръмна няма да го убия , ами примерно в ходилото на крака , или в пръсеца , или в бедрото , достатъчно , за да не стане нищо лошо. И пак повтарям , това е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЕКСТРЕМНА СИТУАЦИЯ !!!  пък и първите 2 патрона са ми хаусни , 3 стоппатрона , и тогава бойни. За пояснение с стоп патроните не можеш да убиеш човек , но можеш да му направиш едно харакири :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
за пояснение с стоп патрон може да убиеш човек :idea:
употребата на огнестрелно оръжие не е шега работа , аз съм на принципа - като си мъж , слез и се бий,като си мишка -бегай си в дупката :arrow:
Enzo Ferrari (1898-1988)
|
Сря Яну 24, 2007 10:54 pm |
|
 |
Boncho
Кара Симсонка
|
CCB написа: batececo написа: zdravgo, напълно си прав, че с пистолета може голяма беля да си навлече човек, но не всеки е 130кг, така че специално в моя случай едно удължение и заздравяване на ръцете с 50-60 сантиметрова бухалка би ми помогнало, лошото е ако оня отсреща извади пистолет... Гледаите ся ..... пистолети не се дават на всеки 2ри на улицата.... за да е изкарал разрешително за пистолет , значи има ъкъл в главата , ако случайно се случи така че да го извади и насочи срещу теб , е за да те сплаши ... , а такива реплики "ако вадиш пистолет , трее да гърмиш " не ги коментирам. Ако извадя пистолета на някои , въобще не си мисля да го гърмя , избиите си го от главите , обаче ако ония е много надъхан и ме предизвика по някакъв начин .... :evil: безсмъртни хора няма! , пък и ако го гръмна няма да го убия , ами примерно в ходилото на крака , или в пръсеца , или в бедрото , достатъчно , за да не стане нищо лошо. И пак повтарям , това е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЕКСТРЕМНА СИТУАЦИЯ !!!  пък и първите 2 патрона са ми хаусни , 3 стоппатрона , и тогава бойни. За пояснение с стоп патроните не можеш да убиеш човек , но можеш да му направиш едно харакири :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
за пояснение с стоп патрон може да убиеш човек :idea:
употребата на огнестрелно оръжие не е шега работа , аз съм на принципа - като си мъж , слез и се бий,като си мишка -бегай си в дупката :arrow:
Enzo Ferrari (1898-1988)
|
Сря Яну 24, 2007 10:55 pm |
|
 |
Punto_S
|
абе всички сте играчи най-страшни :mrgreen:
|
Сря Яну 24, 2007 11:15 pm |
|
 |
viktorson
Кара Фиатче 126
|
аз също имам един газов под седалката... и една дървена непослушка в багажника (сам си я изшкурих :mrgreen: )
иначе, най - важното е да успееш да прецениш ситуацията...пистолет лесно се вади 
_________________ Кадафи, легни пред Фиата ми, манаф мръсен!!!
|
Чет Яну 25, 2007 10:25 am |
|
 |
Chukche
Кара детска количка
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 1:11 pm Мнения: 12 Местоположение: София
|
Аз имам една къса бухалчица под седалката.... направена е от плътна пластмаса и е във формата на кокал:)))))) (бедрена кост)
един единствен път съм я вадил оттам, свърши работа де:)))))
|
Чет Яну 25, 2007 7:17 pm |
|
|