Дата и час: Вто Юли 15, 2025 10:03 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 31 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Престъпление и... САМОРАЗПРАВА 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Stoyo написа:
asus написа:
Аве пичове като че ли може да се закълнете че никога не сте спирали неправилно.Сигурно сте се родили научени шофьори.Аз не казвам че трябва да се спира неправилно но да режеш гуми ееееееееееееееее.Да му м.......а сеа ние хора ли сме или некви изроди.И аз се стремя да спирам и паркирам нормално но някой път като съм за секунда ама наистина,за кво да изхабя 5 литра бензин за едно паркиране дет няма смисъл от него.И нем оже да ме убедите че никои не го е правил при това като стане както каза колега по горе дайе не е и нужно да е с лепило слагаш една бележка кото предупреждение и ве4е ако се повтори се взимат мерки. Аре мир :-)

Никой не се е родил научен, но пък за сметка на това има доста такива които са си купили книжките!
Лоша е школата, не е ясно дали всички инструктори са достатъчно квалифицирани и другото е дали ти самия си доволен от шофирането си и дали човек има желание да подобри нещо което не му се отдава особенно, а това най-често е паркирането!

Аз с 5 литра бензин мога да мина дори в най-натоварения трафик минимум 50км, и мога да ти кажа че във всяко пракиране при което може да има конфликтна ситуация трябва да има и смисъл! Ако осъзнаеш че смисъла е мързел, то тогава последствията ще бъдат само за твоя сметка!

Това че, столицата е изпълнена с невротични типове готови да те пребият защото ги гледаш е ясно, също така е тъпо да си мислиш че някакво място пред блока е твое! :starwars:

Съпричастен съм с колегата по отношение на непредвидения разход, губене на време и нерви! Това което критикувам аз тук не е само спрямо него а по принцип, безхаберието и незаинтересоваността по отношение на колегите и пешеходците в някои на пръв поглед безобидни случаи!
Спирам че нещо ми пресъха гърлото :drunk:

Колега това за 5-те литра е образно казано съгласен съм че някои хора не мислят , аз не казвам че трябва да се практикува безхаберното паркиране както един колега по долу каза много лесно и културно е като нямаш друг избор да си оставиш визитката и винаги могат да те потърсят и бързо да осовободиш мястото за другите.А относно инструкторите под жсякаква критика са .Аз съм се учил и продължавам да се уча на различните маневри сам но некато карам по работа а ми отивам на място кадето не преча на движението я на някой стар полигон я некаде другаде от сорта.Всички предполагам са съгласни че не може за 9 часа каране от които два са за изпита по листовки въобще да се научиш да потегляш кат хората да не говорим за нещо по сложно .Трябва да се върнат курсовете от преди 20 години 3 месеца всичко (градско ,полигон и тн.).
:-)

Сря Ное 22, 2006 12:32 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 31 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3