Дата и час: Съб Юни 21, 2025 1:21 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 302 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 21  Следваща
Кой се крие зад аватара!!!Покажете се! 
Автор Съобщение
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Малко закъснял но,ето ме :D

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Нед Яну 13, 2008 9:06 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Авторката си е върнала снимките :cool:

ЕДИТ: Обаче veroni пак е махнала снимката с кърпата на Левски, гледам...защо така? Нали идеята на темата е друга? А и във форума всеки ден идват нови потребители, спрямо тях не е много честно да се чудят какво става в темата, която виждат за първи път.

Пон Яну 14, 2008 1:55 am
Кара балканче
Кара балканче

UNREAD_POST 
Реших и аз да се покажа. Че може някоя от колежките да изяви желание да се срещнем и да си поговорим за любимата марка ... на по кафе или пък на вечеря! :D

п.п. Ако може някой от модераторите пак да ми помогне със снимката, че нещо не се появи, както ми се иска. :)

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Пон Яну 14, 2008 4:37 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Готов си, слагай я в JPEG формат или я качвай някъде, примерно data.bg и пускай от там линк. С [img]...[/img]

Пон Яну 14, 2008 5:30 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
e Paparac ако мъж ми види че съм качила тая снимка после ще има едни ...... :angry: :evil: за това за да си спестя малко главоболия по добре да сложа друга ;-)

Пон Яну 14, 2008 9:11 am
Профил
UNREAD_POST 
Gembal написа:
Реших и аз да се покажа. Че може някоя от колежките да изяви желание да се срещнем и да си поговорим за любимата марка ... на по кафе или пък на вечеря! :D

...или пък на закуска!... :D

Пон Яну 14, 2008 2:31 pm
UNREAD_POST 
sok1 написа:
Gembal написа:

...или пък на закуска!... :D

колежките като чуха за твоята сутрин, вечер ... и особенно за обед какво правиш ... като нищо са ти запалили телефона :D :D :D

Пон Яну 14, 2008 3:15 pm
UNREAD_POST 
veroni написа:
ако мъж ми види че съм качила тая снимка после ще има едни ...... :angry: :evil: за това за да си спестя малко главоболия по добре да сложа друга ;-)

Край, CHILIEV е хвърлен на вълците след това изказване. :36_2_41:

Пон Яну 14, 2008 4:15 pm
UNREAD_POST 
Arnold написа:
veroni написа:
ако мъж ми види че съм качила тая снимка после ще има едни ...... :angry: :evil: за това за да си спестя малко главоболия по добре да сложа друга ;-)

Край, CHILIEV е хвърлен на вълците след това изказване. :36_2_41:

опаааа... аз не разбрах какво направих пак .. Yellow_Flash_Colorz_PDT_10 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_24 Yellow_Flash_Colorz_PDT_30

недейте чак на вълците деееее.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_41

Пон Яну 14, 2008 4:17 pm
UNREAD_POST 
Тя те хвърли на вълците с казаното,не аз.Че и ти по едно време четях из темата се беше наточил като бръснарски нож :36_2_33:

Пон Яну 14, 2008 4:21 pm
UNREAD_POST 
Arnold написа:
Тя те хвърли на вълците с казаното,не аз.Че и ти по едно време четях из темата се беше наточил като бръснарски нож :36_2_33:

тя това го каза само за пред хората ...
не трябваше да издавам но не се сдържах ...
Veroni защити ме малко :D :D :D

Пон Яну 14, 2008 4:35 pm
UNREAD_POST 
CHILIEV написа:

Видя ли, че те е хвърлила на вълците? В другата тема е писала следобеда дълго след този твой пост, тук обаче не е писала и не те е защитила :36_2_33:

Пон Яну 14, 2008 6:52 pm
UNREAD_POST 
Arnold написа:
CHILIEV написа:

Видя ли, че те е хвърлила на вълците? В другата тема е писала следобеда дълго след този твой пост, тук обаче не е писала и не те е защитила :36_2_33:

Буахаха в момента колегата Arnold, е на положението на колегата CHILIEV до скоро. Да не сменим после автора на подобен пост, но в друга тема... по актуална за момента, определено :cool:

Пон Яну 14, 2008 10:55 pm
UNREAD_POST 
NEGATIVE!Помощ и подкрепа от баба Tuzarka аз не съм търсил :36_2_46:

Пон Яну 14, 2008 10:58 pm
UNREAD_POST 
Arnold написа:
NEGATIVE!Помощ и подкрепа от баба Tuzarka аз не съм търсил :36_2_46:

Прав си всъщност, а и съм убеден че няма да те изостави :-D най много да ти изтупа дрехите с точилката както постоянно се заканва :paddle: Но пък и колегата CHILIEV е със сериозни позиции, но явно някаква случайност наречена "офлайн" го поставя в по задни позиции за момента.

Пон Яну 14, 2008 11:02 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 302 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 21  Следваща