|
|
Дата и час: Съб Юни 21, 2025 1:21 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Кой се крие зад аватара!!!Покажете се!
Автор |
Съобщение |
D_boy
Кара кола
Регистриран на: Чет Юни 23, 2005 8:32 am Мнения: 211 Местоположение: София 05 Сердика
|
Малко закъснял но,ето ме 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ FIAT COUPE 1.8 16V
|
Нед Яну 13, 2008 9:06 pm |
|
 |
Paparac
|
Авторката си е върнала снимките
ЕДИТ: Обаче veroni пак е махнала снимката с кърпата на Левски, гледам...защо така? Нали идеята на темата е друга? А и във форума всеки ден идват нови потребители, спрямо тях не е много честно да се чудят какво става в темата, която виждат за първи път.
|
Пон Яну 14, 2008 1:55 am |
|
 |
Gembal
Кара балканче
Регистриран на: Вто Дек 18, 2007 5:34 pm Мнения: 48 Местоположение: България
|
Реших и аз да се покажа. Че може някоя от колежките да изяви желание да се срещнем и да си поговорим за любимата марка ... на по кафе или пък на вечеря!
п.п. Ако може някой от модераторите пак да ми помогне със снимката, че нещо не се появи, както ми се иска. 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Пон Яну 14, 2008 4:37 am |
|
 |
Paparac
|
Готов си, слагай я в JPEG формат или я качвай някъде, примерно data.bg и пускай от там линк. С [img]...[/img]
|
Пон Яну 14, 2008 5:30 am |
|
 |
veroni
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Сеп 24, 2007 1:06 pm Мнения: 130 Местоположение: София 18 Овча Купел
|
e Paparac ако мъж ми види че съм качила тая снимка после ще има едни ...... :evil: за това за да си спестя малко главоболия по добре да сложа друга
_________________ Bravo 1.6 16V
|
Пон Яну 14, 2008 9:11 am |
|
 |
sok1
|
Gembal написа: Реших и аз да се покажа. Че може някоя от колежките да изяви желание да се срещнем и да си поговорим за любимата марка ... на по кафе или пък на вечеря!
...или пък на закуска!... 
|
Пон Яну 14, 2008 2:31 pm |
|
 |
CHILIEV
|
sok1 написа: Gembal написа: Реших и аз да се покажа. Че може някоя от колежките да изяви желание да се срещнем и да си поговорим за любимата марка ... на по кафе или пък на вечеря! ...или пък на закуска!... 
колежките като чуха за твоята сутрин, вечер ... и особенно за обед какво правиш ... като нищо са ти запалили телефона 
|
Пон Яну 14, 2008 3:15 pm |
|
 |
Arnold
|
veroni написа: ако мъж ми види че съм качила тая снимка после ще има едни ...... :evil: за това за да си спестя малко главоболия по добре да сложа друга
Край, CHILIEV е хвърлен на вълците след това изказване. 
|
Пон Яну 14, 2008 4:15 pm |
|
 |
CHILIEV
|
|
Пон Яну 14, 2008 4:17 pm |
|
 |
Arnold
|
Тя те хвърли на вълците с казаното,не аз.Че и ти по едно време четях из темата се беше наточил като бръснарски нож 
|
Пон Яну 14, 2008 4:21 pm |
|
 |
CHILIEV
|
Arnold написа: Тя те хвърли на вълците с казаното,не аз.Че и ти по едно време четях из темата се беше наточил като бръснарски нож 
тя това го каза само за пред хората ...
не трябваше да издавам но не се сдържах ...
Veroni защити ме малко 
|
Пон Яну 14, 2008 4:35 pm |
|
 |
Arnold
|
Видя ли, че те е хвърлила на вълците? В другата тема е писала следобеда дълго след този твой пост, тук обаче не е писала и не те е защитила 
|
Пон Яну 14, 2008 6:52 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Arnold написа: Видя ли, че те е хвърлила на вълците? В другата тема е писала следобеда дълго след този твой пост, тук обаче не е писала и не те е защитила 
Буахаха в момента колегата Arnold, е на положението на колегата CHILIEV до скоро. Да не сменим после автора на подобен пост, но в друга тема... по актуална за момента, определено 
|
Пон Яну 14, 2008 10:55 pm |
|
 |
Arnold
|
NEGATIVE!Помощ и подкрепа от баба Tuzarka аз не съм търсил 
|
Пон Яну 14, 2008 10:58 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Arnold написа: NEGATIVE!Помощ и подкрепа от баба Tuzarka аз не съм търсил 
Прав си всъщност, а и съм убеден че няма да те изостави  най много да ти изтупа дрехите с точилката както постоянно се заканва  Но пък и колегата CHILIEV е със сериозни позиции, но явно някаква случайност наречена "офлайн" го поставя в по задни позиции за момента.
|
Пон Яну 14, 2008 11:02 pm |
|
|