Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 10:26 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 76 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Я малко вицове 
Автор Съобщение
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Добре, че първо проверих във форума дали да ъпгрейдвам ГАДЖЕ XX.06 с пълната му версия - СЪПРУГА 1.06 защото демото беше започнало да ми харесва. А сега май се разколебах и ще изчакам други версии за сравнение. Например Оупън Сорс Фрий Уеър ЖЕНСКА Линукс някоя си версия, без лиценз и регистрация в брачното или доставчик "църква-софт" еоод.

Съб Сеп 30, 2006 8:54 am
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Петнадесетгодишен отива в аптека и иска презерватив. Аптекарят хвърля към младока възмутен поглед.
- Ще вечерям в дома на приятелката ми - оправдава се момчето - и никога не се знае, току виж, стане заварката.
Аптекарят връчва презерватива на подрастващия, той плаща и тръгва. След пет минути отново е там и иска още един презерватив.
- Сетих се, че братовчедката на приятелката ми ще бъде там... а е много красива! Може да се заинтересува от мене... мисля, че е по-добре да съм запасен!
Младият човек туря в джоба втория презерватив и тръгва. Връща се начаса.
- Знаете ли, господине! Обмислих и реших, че ще е по-хубаво да взема още един. Чух, че майка й харесвала млади момчета и кой знае дали няма да се заинтересува от мене.
На вечцерята у приятелката край масата е събрано цялото семейство, момчето зъб не обелва. По някое време девойката подшушва на госта:
- Ама, мили! Ти дума не продума! Не знаех, че си толкова срамежлив!
- Аз пък не знаех, че баща ти е аптекар!

Съпруг се прибира вкъщи.
- Днес купих евтино автомобилни гуми.
- Но ти нямаш кола - отбелязва жена му.
- Миналата седмица казах ли ти нещо, като си купи сутиен?

Първи училищен ден в едно средно училище в САЩ. Учителката представя нов ученик - Такиро Сузуки от Япония.
Часът почва и тя казва:
- Сега ще видим дали познавате историята. Кой е казал “свобода или смърт”?
Никой не знае, но Сузуки вдига ръка:
- Патрик Хенри, Филаделфия, 1775 г.
- Много добре, Сузуки. А кой е казал “Държавата е народът и като такъв никога не може да умре”?
Сузуки става:
- Ейбръхам Линкълн, Вашингтон, 1863 г.
Учителката поглежда другите деца и им казва:
- Засрамете се, деца! Сузуки е японец, а знае по-добре от вас американската история.
Тих глас от последните чинове:
- Да им го натаковаме на японците!
- Кой каза това? - изкрещява учителката.
Сузуки вдига ръка:
- Генерал Макартър, Пърл Харбър, 1941 г. и Ли Якока на събранието на акционерите в Крайслер, Детройт, 1982 г.
Учениците стоят в пълна тишина, когато пак някой се обажда:
- Да го духаш!
Учителката, извън кожата си:
- Стига вече! Кой беше това?
Сузуки:
- Бил Клинтън на Моника Люински, Белия дом, 1997 г.
Някой друг извиква:
- Сузуки е лайно!
Сузуки веднага отвръща:
- Валентино Роси, мото-състезанието Гран-При в Рио де Жанейро, Бразилия, 2002 г.
Всички изпадата в истерия, учителката припада, а на вратата се появява разсилният:
- Да го ...! Никога не съм виждал такъв хаос.
Сузуки е готов:
- Българският премиер към министъра на финансите, за разпределението на бюджетния излишък, София, 2004 г.

Вто Окт 03, 2006 2:07 pm
Профил WWW
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Диалог между програмист и жена му, вечер след работа...

Прибира се той:
- Gооd еvеning dеаr, I`m nоw lоggеd in.

Жена му:
- Купи ли хляб?
- Ваd соmmаnd оr filеnаmе.

- Нали те помолих сутринта!
- Еrrоnеоus sуntах. Аbоrt?

- Какво става с новия телевизор?
- Vаriаblе nоt fоund...

- В края на краищата, дай ми кредитната си карта да отида до магазина
- Shаring Viоlаtiоn. Ассеss dеniеd...

- Ти мен обичаш ли ме, или обичаш само компютрите, или издевателстваш над мен?
- Тоо mаnу раrаmеtеrs...

- Защо ли се омъжих за теб.
- Dаtа tуре mismаtсh.

- Направо си отвратителен..
- It`s bу Dеfаult.

- Какво става със заплатата ти?
- Filе in usе... Тrу аftеr sоmе timе.

- Аз на теб каква съм ти?
- Unknоwn Virus!

Колежки - предупредени сте! :mrgreen:
Да ме прощават програмистите във форума... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Чет Окт 05, 2006 2:06 pm
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Мечо Пух в различните държави:
Дания - Мечо Пухсен
Швеция - Мечик Пухсон
Норвегия - Мечо Гунар Пухяер
Русия - Мечо Пухин
Грузия - Мечорат Пухашвили
Армения - Мечан Пуханян
Япония - Мечоши Пуханага
Италия - Мечо дел Пухини
Испания - дон Мечо-Мария Пухалес
Бразилия - Лиуш Назарио Соуса и Лима Франсиско да Мечо - Пухиньо
Според Сервантес - Дон Пухот и Санчо Праса

Чет Окт 05, 2006 3:21 pm
Профил WWW
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
не е виц ама ..... http://slackpack.net/?q=node/399

Пон Окт 09, 2006 4:35 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
stef написа:
не е виц ама ..... http://slackpack.net/?q=node/399

Много интересно!!! Ама и много неща не са ясни. Тия двамата са цигани; от начало се чува ясно, че говорят на цигански. Освен това са и поркани и то в оная фаза, в която могат да бъдат доста опасни.
Ясно е и, че оня с бялото яке съвсем преднамерено удари момичето.
Остава загатка, обаче къде е станал инцидента??? По едно време се чува гласа на някаква дърта циганка - първо, нещо като "Гошооо бегайте", след това "Бегааат" и накрая пак вика нещо, струва ми се на испански или италиански.
Според мен са български цигани, емигранти някъде в Западна Европа. И нали знаете, че като го питат мангала "ти къв си бе?", отговора е "българин" - ех майчицата им да е...., гадна, цигънска, да е.... и мършите грозни ...

Вто Окт 10, 2006 3:03 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Не питайте кой ги чете тия указания по разните му там продукти, а по-скоро кой ги пише. Ето и някой от нобеловите лауреати.

На сешоар: “Не ползвайте докато спите.” (ебаси, това ми е единственото останало време да си суша косата)

На пакетче чипс: “Спечелете много награди. Покупка не е необходима. Повече информация в пакета.” (специална оферта за чораджиите)

На луксозен сапун: “Упътване: Използвайте като обикновен сапун” (дано да не ви е първия сапун)

На кутия със замразена храна. “Указания за употреба: Размразете.” (ммммммммм, хитро)

На пакетиран десерт (напечатано на дъното): “Не обръщайте” (късно, късно)

На полуготов пудинг: “Продуктът ще бъде горещ след загряването” (не думай)

На ютия: “Не гладете дрехите върху тялото” (въпреки че спестява време)

На детски сироп против кашлица: “Не карайте кола и не работете с машини след използвенито на лекарството” (мдаа, ще можем жестоко да снижим броя на строителните инциденти ако разкараме тия 5 годишни пишлемета от багерите)

На хапчета за сън: “Внимание: Може да предизвика състояние на сънливост” (НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ)

На опаковки с коледни светлини: “За употреба само в помещения и извън тях” (а къде не може?)

На кухненски робот: “Да не се ползва за другата цел” (тука вече неам думи)

На пакет с ядки: “Внимание: съдържа ядки” (ще го има и в новините)

На пакет с ядки: “Инструкция: Отворете пакета. Яжте ядки.” (Дишайте. Издишайте.)

На детски костюм Супермен: “Носенето на този костюм не ви позволява да летите.” (върнете ни парите)

На моторна резачка: “Не се опитвайте да спрете резачката с ръце или гениталии” (значи е имало опити)

Преведено от английски

Пет Окт 13, 2006 1:27 pm
Профил WWW
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Вчера си карах по магистрала Тракия... Отляво ме задмина едно чисто ново БМВ с над 130 км/ч. Караше го жена, лицето съвсем близко до огледалото и си слагаше сенки... За момент се разсеях и когато отново и обърнах внимание тя беше вече наполовина в моето платно, все още занимавайки се с грима си.
Въпреки, че съм мъжко момче се стреснах толкова, че си изпуснах електрическата самобръсначка и тя ми изби сандвича от другата ръка... Като се опитах да върна колата на платното с коляно, ми падна Джи-Ес-Ем-а от ухото директно в горещото кафе между краката ми. Кафето се разля, изгори най-ценните ми части, прекъсна важен разговор и ми скапа Джи-Ес-Ем-а. Фаса в устата успях да задържа с последни усилия... О, как мразя жени зад волана!

Пон Окт 16, 2006 7:08 pm
Профил
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
tomazo написа:
Вчера си карах по магистрала Тракия... Отляво ме задмина едно чисто ново БМВ с над 130 км/ч. Караше го жена, лицето съвсем близко до огледалото и си слагаше сенки... За момент се разсеях и когато отново и обърнах внимание тя беше вече наполовина в моето платно, все още занимавайки се с грима си.
Въпреки, че съм мъжко момче се стреснах толкова, че си изпуснах електрическата самобръсначка и тя ми изби сандвича от другата ръка... Като се опитах да върна колата на платното с коляно, ми падна Джи-Ес-Ем-а от ухото директно в горещото кафе между краката ми. Кафето се разля, изгори най-ценните ми части, прекъсна важен разговор и ми скапа Джи-Ес-Ем-а. Фаса в устата успях да задържа с последни усилия... О, как мразя жени зад волана!

:36_2_33: :36_2_33:

Това ми звучи като:
Не пия, не пуша, по жени не ходя ... ама пу да е*** мааму, че си изтървах фаса в ракията кат се загледах по тая п***

Пон Окт 16, 2006 10:41 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 76 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща