първоначално въобще не знаех в какво състояние е огледалото - виждах че е само изкривено (извито) напред. Не знаех дори дали нещо друго по колата ми има. Реално накрая се оказа че само огледалото е пострадало. Стъклото беше начупено както и част от корпуса. На другия ден си взех 1 ден отпуска, ходих до кат, дадоха протокол, казаха че ще го пипнат и ще му вземат книжката за около 6 месеца + 300 лв глоба. Дали ще го направят, вече за мене е без значение, аз направих всичко каквото зависеше от мене. После при застрахователите, след това си взех направо ново цяло огледало (пълен комплект) и пак ми остава някой лев (писаха че ще ми платят 113 лв, а аз го взех за 100). После заваля. Затова първо пътувах със счупеното. Там имаме гараж и вътре на спокойствие за 3 часа (от 20 до 23) разгоблих цялата врата и сега ми е екстра
Даже новото стъкло на огледалото е синкаво и когато отзад ми блещат, то убива малко светлината. Сега чакам да ми праснат и дясното и него да сменям, зада са ми еднакви от двете страни

(но е по-добре да не го правят де)