Дата и час: Чет Юли 17, 2025 1:28 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
фиат ме удари и отказа да спре 
Автор Съобщение
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Точно. Със сигурност нещо не му е било изрядно за да избяга :) Може и да е бил пил.

Сря Сеп 20, 2006 1:46 pm
Профил ICQ
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Не разбрах-счупил ли ти е огледалото?
Мен два пъти са ме удряли така - един път с голф и едни път с Поло. Обаче моето огледало и двата пъти оцеля-само се изкълчи напред и после ди го върнах. С леки драскотини де.
И да е от този форум-едва ли ще ти каже-"да аз бях".

Сря Сеп 20, 2006 5:41 pm
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
И мене ме удариха един път един с рено клио ама избяга не можах да го хвана, щото на огледалото му падна стъклото и слязох да си го взема.Удари ме както си бях спррял! :angry: Цял късмет е , че стъклото остана здраво, лепнах го с малко поксипол и сега маи стана по-здраво отпреди :D

Чет Сеп 21, 2006 3:13 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
"Да, аз бях!" (Шегувам се.) Добре си направил, че си записал регистрационния му номер.

Чет Сеп 21, 2006 5:05 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
първоначално въобще не знаех в какво състояние е огледалото - виждах че е само изкривено (извито) напред. Не знаех дори дали нещо друго по колата ми има. Реално накрая се оказа че само огледалото е пострадало. Стъклото беше начупено както и част от корпуса. На другия ден си взех 1 ден отпуска, ходих до кат, дадоха протокол, казаха че ще го пипнат и ще му вземат книжката за около 6 месеца + 300 лв глоба. Дали ще го направят, вече за мене е без значение, аз направих всичко каквото зависеше от мене. После при застрахователите, след това си взех направо ново цяло огледало (пълен комплект) и пак ми остава някой лев (писаха че ще ми платят 113 лв, а аз го взех за 100). После заваля. Затова първо пътувах със счупеното. Там имаме гараж и вътре на спокойствие за 3 часа (от 20 до 23) разгоблих цялата врата и сега ми е екстра :)
Даже новото стъкло на огледалото е синкаво и когато отзад ми блещат, то убива малко светлината. Сега чакам да ми праснат и дясното и него да сменям, зада са ми еднакви от двете страни :D (но е по-добре да не го правят де)

Пон Сеп 25, 2006 11:19 am
Профил ICQ
Фиат маниак
Фиат маниак

UNREAD_POST 
Браво! Значи сега ти остава да чакаш някой перничанин да ти отнесе и дясното огледало! ;)

Пон Сеп 25, 2006 2:45 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2