Дата и час: Пет Юли 11, 2025 2:00 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Жегата ли ни е хванала... Какво ли... 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
vesko.t написа:
zgabrovski написа:
В тая връзка - подкрепям на 100% мненията на Кирчо и Явор. Апелирам към всички моля да престанат със заяждането и глупостите!
Хайде да преспим - утрото е по мъдро от вечерта!

Колеги,подкрепям ви напълно!!
И аз призовавам за край на простотиите...Не сме Чат канал,нали?? :shock:
подкрепа й от мен ... :) не познавам лйчно нйкого от тозй форум но ако се провалй ще е в загуба поне на 2950 потребйтеля който ймат нужда от технйческа помощ й размяна на опйт... я се съвземете бе колегй :wink:в тозй смйсъл лйчно аз нямам проблемй карам фйат почтй на 0 км й занаята(професйята) мй позволява на направй сй сам :wink:

Нед Сеп 24, 2006 6:29 pm
Профил
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
bahricin написа:
vesko.t написа:
zgabrovski написа:
В тая връзка - подкрепям на 100% мненията на Кирчо и Явор. Апелирам към всички моля да престанат със заяждането и глупостите!

подкрепа й от мен ... :) не познавам лйчно нйкого от тозй форум но ако се провалй ще е в загуба поне на 2950 потребйтеля който ймат нужда от технйческа помощ й размяна на опйт... я се съвземете бе колегй :wink:в тозй смйсъл лйчно аз нямам проблемй карам фйат почтй на 0 км й занаята(професйята) мй позволява на направй сй сам :wink:

bahricin, не е станало нищо кой-знае какво!
При нас знаеш е демокрация - трима българи, пет партии правят!
Та и в нашия форум - има доволни и недоволни, и всеки узрял /пълнолетен/ потребител може да реши дали тук му е мястото или не и ако не му харесва - напуска!
Ако пък никъде не му пасва - си прави собствен форум!
Ние например в момента имаме потенциалната възможност да си направим 3000 форума!!! И сме , както винаги - за ГИНЕС!
Как беше на Ф-1 в Истанбул, ходи ли ?

Нед Сеп 24, 2006 9:43 pm
Профил WWW
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
:) :) :) здравей бате ХРЙСТО ,та тя работата запрйлйчала на *ВОЙНАТА НА ТАРАЛЕЖЙТЕ* :D :D :D тазй годйна юлй месец бях за малко време по нашйя край ,отпускйте бяха късй й даже неделя се работй...та формулата я гледах от тв,,,както знаеш нйщо особено шумй пак сй направй своето :) йначе като атмосфера Ф_1 сй е на нйво, :wink: :) всйчко хубаво...

Пон Сеп 25, 2006 11:18 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
vesko.t написа:
zgabrovski написа:

За първи път се включвам в тема, свързана със събитията от преди няколко дена и искам да попитам нещо:
1. Много е хубав този призив за край на простотиите, но за хората баннати от форума /визирам колегите от Алфа и от Ланча/, които от много време са с бан, а и тези от по-скоро по необясними причини, за тях нищо не се споменава. Някой ще им върне ли правата да пишат във форума :?:
Ако някой направи това тогава вече според мен може да се върне доверието към този форум и простотиите да престанат.
А сега какво се получава който има бан няма друг избор, освен да си пише в другия форум. Останалите ще се правим, че нищо не е станало и всичко е перфектно :?

Пон Сеп 25, 2006 11:33 am
Профил ICQ
UNREAD_POST Жегата ли, дъжда ли?...
Колеги, жена ми разправя:Не пускай нова тема, нещата са описани в други теми. Прочети, реагирай" Ама аз не можах да открия това тук и пуснах, а то било излишно. ама да повторя, че този форум си е добър и какво да се връщаме тук към туй-онуй (че в моята нова тема нино веднага ме отряза по необясним начин, заради невинни забележки) и да си продължаваме доброто приятелство не на шега. Всички детски подробности ще бъдат забравени от зрелите хора (поне би трябвало...)

Сря Сеп 27, 2006 12:36 am
UNREAD_POST Re: Жегата ли, дъжда ли?...
phoenix написа:
Колеги, жена ми разправя:Не пускай нова тема, нещата са описани в други теми. Прочети, реагирай" Ама аз не можах да открия това тук и пуснах, а то било излишно. ама да повторя, че този форум си е добър и какво да се връщаме тук към туй-онуй (че в моята нова тема нино веднага ме отряза по необясним начин, заради невинни забележки) и да си продължаваме доброто приятелство не на шега. Всички детски подробности ще бъдат забравени от зрелите хора (поне би трябвало...)

ЕЕЕЕЕ, хайде сега!!!! Къде конкретно видя "отрязването" в моя отговор?! :roll: Ето пак за справка:
viewtopic.php?t=9635

Ако така си го разбрал веднага изтривам постта си и ти се извинявам, само го потвърди!

Сря Сеп 27, 2006 8:32 am
UNREAD_POST 
няма проблеми

Сря Сеп 27, 2006 11:33 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2