Дата и час: Нед Юли 13, 2025 6:31 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 25 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Изненада на разсъмване 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Колега моите искрени съжаления... на мен така ми дигнаха 2002 г. януари уното, в Люлин 5... След седмица го намериха полицаите в Люлин 1, дори и детското столче си беше там... И аз така разсъждавах че няма да я бутнат тая кола, ама... Същата година но декември ми дигнаха пунтото от центъра, на Съборна... искаха откуп, но аз си имах каско и им казах да го духат, март 2003 го намериха срещу първо районно...

Дано имаш късмет!

Съб Авг 12, 2006 2:36 am
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Забелязал съм, че няма никакво значение какво караш - винаги може да ти откраднат колата.
На мен ми взеха преди 3-4 години Нисан Микра 1986г. (за щастие намерена след 2 часа, изоставена,
само с прецакан стартер)
На баща ми - Москвич 408, който служеше за зареждане на магазин - така и не се намери.
На приятел - Лада, която едва ли можеше да продаде и за 100лв (за щастие изоставена на 500м. - свършил им бензина)

Съб Авг 12, 2006 8:24 pm
Профил
UNREAD_POST 
Колега, искрено ти съчувствам, много е неприятно това, дето ти се е случило. Колата уж е предмет, но си е някак част от човека. Дано я намериш.
Р

Пон Авг 14, 2006 3:31 pm
UNREAD_POST 
trace написа:
На приятел - Лада, която едва ли можеше да продаде и за 100лв

Aaaa, за скрап минимум 200 дават за ладуните :wink: :mrgreen: .

Пон Авг 14, 2006 7:20 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Много пъти по-стари коли, особено такива без аларма, се крадат просто за да се повози някоя компания. Надявам се да е така и скоро да ти се обадят, че е намерена изоставена някъде. Все пак е задължително да подадеш жалба в полицията, ако още не си го направил.

Пон Авг 14, 2006 8:30 pm
Профил
UNREAD_POST 
Колега кофти найстина, единственото което можеш да направиш е да подадеш жалба и да се надяваш на чудо. Слагайте аларми, каско и режете бензинови помпи, пак е нещо!

Пон Авг 14, 2006 8:39 pm
Кара балканче
Кара балканче

UNREAD_POST 
Благодаря на всички за изразеното съчуствие. Иначе жалба подадох веднага и в понеделник ходих да си взема служебната бележка, която потвърждава, че колата е обявена за издирване и номера под който е заведен случая или нещо такова. Човека в полицията (7-мо РПУ в Студентски град) беше доста разбран и учтив и ми я даде казвайки "Поне за спомен да ти е за колата която си имал." :cry:

Та честно казано надежди не храня почти никакви. Най-вероярно колата е открадната и разчаркована до край още на момента. Но поне ще ми е като обица за следващата - застраховка задължително!

Вто Авг 15, 2006 11:15 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Много неприятна случка колега,но за това има застрахователни компании :idea:

Нед Дек 17, 2006 1:24 pm
Профил
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Колега преди 6 месеса откраднаха бмв то на сестра ми най обикновено бмв 316 94г и то от гаража и те така мислиха че никога няма да го намерят но се случи чудо и преди месец колата се намери без почти никакви липси.така че надежди има просто някой е искал да се повози на колата ти.

Нед Дек 17, 2006 3:59 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Те затова и дори и да ги хванат трудно ги съдят. Защото в нашия закон умните глави са сложили нещо от тях си за да личи че са прости и да може да си докарат странични парички. Писаха във вестниците за един такъв случай. Някакво дело за някакъв автоджамбазин, който бил хванат от автопатрул на полицията, в момент в който чупи стъклото на лек автомобил и влиза в него. (Очевидно не е негов). Задържат го и така се и оказва. Обаче в съда адвоката му твърди, че този е влезнал в колата защото е валяло навън. И искал да се превози до жилището си след което щял да върне автомобила !!!. И каква е разликата. В НК единия член (този по който искат да го вейнат МВР и Прокуратурата)е за ПЗО. (Противозаконно отнемане с цел да го присвои) А адвоката се опитва да го изкара по другия член (не си спомням точно как беше, обач наказанието за едно ако е 5 години за другото е 1 година) демек че целта му е била не да го открадне ами .. да се прибере. И успя. Ебаси държавата ебаси нещото.

www.mvr1866.bg

Пон Дек 18, 2006 2:08 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 25 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2