Дата и час: Пон Юли 07, 2025 11:58 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
визитки на клуба 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Иво е първопричината за всички станали скандали около Клуб FIAT България. Всичко тръгваше от него. Това, че той не беше изгонен по рано е защото бяха направени много компромиси от моя страна.

Вто Авг 01, 2006 12:06 pm
UNREAD_POST 
viewtopic.php?p=73800

Вто Авг 01, 2006 12:32 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Mitko написа:
Иво е първопричината за всички станали скандали около Клуб FIAT България. Всичко тръгваше от него. Това, че той не беше изгонен по рано е защото бяха направени много компромиси от моя страна.

Здравейте!
Нетърпимостта към някого е нещо нормално! Но защо заради нечия нетърпимост еднолично трябва да се забранява и на останалите юзъри да комуникират с Ивайло? Най-малкото е прибързано! Със сигурност ще има още коментари и остри реплики! Аз се опитах да прочета всичко, но беше изтрито! Администраторите на един форум трябва да са най-толерантните и търпеливи хора, за да бъде един форум качествен! Досега този е бил такъв. Не трябва личните пристрастия и моментни настроения на админа да влияят на форума, пък било защото се е почувствал засегнат от някой юзер, макар, че не видях защо! Към форума всеки ще намери какво да препоръча. И аз съм бил недоволен от някои неща, но съм търпелив и толерантен и не съм се оплаквал. Това че някой е казал нещо, с което е засегнал потърпевшия, и то само според него, е напълно нормално и дори задължително, по някога действа отрезвяващо за хората, които малко или много се самозабравят в дадено отношение! Тоталитарното отношение вече е истроия, или се лъжа? Какво от това, че си е правил листовки и ги е разпространявал? Какво от това, че е отправял критики и реплики към някого? И на мен ми се е искало, защото и тук има хора с трески за дялане! И не са един и двама! И мързеливи има, и непочтени има! А защо са все повече хората, които ги мързи да четат и да търсят а направо си забиват въпросите? За тях какво? Или чесането на езиците е нещо нормално? Един пример. Какво стана с comexgroup.com след като махнаха Моллов? Форума западна и потребителите избягаха от там. И сега същия човек си направи собствен форум, в пъти по качествен! И това стана заради странните неразбирания на собственика на форума! Това ли ще стане и с този?
Митко, щом така се отнасяш с Ивайло, и то без предупреждение - поне аз не съм видял до сега такова, то значи можеш да го направиш с всеки, който на теб не ти харесва? Поне можеше едно предупреждение да му отправиш официално, на което съм сигурен, че щеше да има отзиви и тогава го банни! И то ако останалите във форума са съгласни, защото юзерите правят форума а не админа!

Обръщам се и към двамата - заровете томахавките и нека всичко продължи по старому, ако може, в което лично аз се съмнявам след този случай!

Поздрави!

Вто Авг 01, 2006 3:30 pm
Профил
UNREAD_POST 
Ивайло е бил предупреждаван и на лични и във форума. Прочети последния раздел на форума и ще видиш всичко за което говоря. Погледни и темите във "Важно прочети". Ивайло знаеше че при първата лична нападка срещу администрацията на клуба вече ще бъде изгонен. Защо? Отговора е тук viewtopic.php?t=8239

PS: Да чешането на езици е нормално за един форум. Това е целта му. Аз не искам да давам примери за подобни форуми, които от гонене на качество гонят и потребителите си.

Вто Авг 01, 2006 3:55 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2