gogata написа:
Въпрос на вкус! :idea: Аз лично не обичам коментарите по адрес на неща с които не съм запознат :!: Незнам ти колко и какво знаеш за алфа и за това колко тя "залежава по пазарите" ,но мога да ти кажа че си в дълбока заблуда!И хора като теб се мислят за "фенове на италиански автомобили",нищо лично колега но някоя друга марка щеше да ти подхожда повече!Не се заяждам просто ме дразнят такива коментари!Ай със здраве
Изобщо незнаеш за какво става дума! Някакъв тръгна да обяснява как ФИАТ (който произвежда и Алфа) били едва ли не боклуци, а тук форума е за ФИАТ. Ако искам садо-мазо ще отида във форума да речем на БМВ и ще питам "разбирачите" там какво мислят за ФИАТ!
А що се отнася за "залежалата" Алфа.. тя се продаваше около 2 месеца когато отидох във автокъщата, а Бравата която бе продадена беше пусната в обява преди 2 дена...
Иначе и аз харесвам като цяло Алфите.. например 159-ката

..обаче се ядосвам на разни (да не кажа кретени) дето ще плюят автомобила който съм избрал със сърце!
Имах парите да си купя и хубаво А4 и от новата Астра и други автомобили до 12к.. и изобщо не ми е било проблем да си купя и Алфа.. ако съм искал. Определено не съм от тези дето са си купили ФИАТ защото не са имали пари за "истинска" марка (например VW, BMW или ALFA)!