Дата и час: Съб Авг 16, 2025 8:36 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Яката секта 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
да но не виждам тука някой да си мисли че кара ферари

Чет Юли 27, 2006 12:14 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
perlsite написа:
Незнам дали е секта.. но когато ми предлагаха в една автокъща Алфа вместо ФИАТ... просто му се изсмях на собственика и му казах, че не търся Алфа, а ФИАТ Брава/Мареа и си тръгнах.
Продал готината Брава и тръгнал да ми пробутва залежалата Алфа... Странно е, че изобщо коментираме Алфите, нищо, че са собственост на ФИАТ. Поне на мен ми е неприятно някой да ми обяснява колко смотани коли са ФИАТ, как били най-ниския сегмент автомобили и как не били автомобили ами били каручки... :evil:

Въпрос на вкус! :idea: Аз лично не обичам коментарите по адрес на неща с които не съм запознат :!: Незнам ти колко и какво знаеш за алфа и за това колко тя "залежава по пазарите" ,но мога да ти кажа че си в дълбока заблуда!И хора като теб се мислят за "фенове на италиански автомобили",нищо лично колега но някоя друга марка щеше да ти подхожда повече!Не се заяждам просто ме дразнят такива коментари!Ай със здраве

Пет Юли 28, 2006 12:45 am
Профил
UNREAD_POST 
@gogata

Спора тръгна от това, че в едни определни модели на Алфа 80% от частите са напълно еднакви с тези на Типо и Браво/Брава. Обаче някои хора казаха, че дори и да е така Алфата е мноого кола, а ФИАТ-а не става за нищо. За мен няма лоша италианка, просто споменах факти.

Пет Юли 28, 2006 12:58 am
Фиат маниак
Фиат маниак

UNREAD_POST 
gogata написа:
Въпрос на вкус! :idea: Аз лично не обичам коментарите по адрес на неща с които не съм запознат :!: Незнам ти колко и какво знаеш за алфа и за това колко тя "залежава по пазарите" ,но мога да ти кажа че си в дълбока заблуда!И хора като теб се мислят за "фенове на италиански автомобили",нищо лично колега но някоя друга марка щеше да ти подхожда повече!Не се заяждам просто ме дразнят такива коментари!Ай със здраве

Изобщо незнаеш за какво става дума! Някакъв тръгна да обяснява как ФИАТ (който произвежда и Алфа) били едва ли не боклуци, а тук форума е за ФИАТ. Ако искам садо-мазо ще отида във форума да речем на БМВ и ще питам "разбирачите" там какво мислят за ФИАТ!
А що се отнася за "залежалата" Алфа.. тя се продаваше около 2 месеца когато отидох във автокъщата, а Бравата която бе продадена беше пусната в обява преди 2 дена...
Иначе и аз харесвам като цяло Алфите.. например 159-ката :wub: ..обаче се ядосвам на разни (да не кажа кретени) дето ще плюят автомобила който съм избрал със сърце!
Имах парите да си купя и хубаво А4 и от новата Астра и други автомобили до 12к.. и изобщо не ми е било проблем да си купя и Алфа.. ако съм искал. Определено не съм от тези дето са си купили ФИАТ защото не са имали пари за "истинска" марка (например VW, BMW или ALFA)!

Пет Юли 28, 2006 2:26 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Както някой спомена Алфа Ромео и Фиат са много различни една от друга,макар да имат много общи неща.Алфа Ромео е автомобил от един клас,а фиат от съвсем друг! :idea:

Според мен спорове като този са напълно безмислени,защото се пораждат само интриги за няма нищо!

Пет Юли 28, 2006 10:12 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Абе нека и аз се изкажа: :sex:

Всеки да гледа какво кара и да не се впряга много! Всеки иска да кара мазерати и ламборгини ама не че не му стиска ... не му доостигат парите.
Че и тук ... момчетата с алфите /никой не може да отрече че са по-скъпи от ФИАТ/ имат парици, и защо трябва да се заяждаме с тях, а?

Поздрави от каращият Темпра, защото това мога да си позволя в момента
Ивайло

Съб Юли 29, 2006 12:36 am
Профил ICQ WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2