Дата и час: Нед Сеп 21, 2025 3:38 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Англия-най-слабия отбор на света 
Автор Съобщение
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Ми тя тая тема се окьопази с "ракиените ти изрази" вече... :twisted:
Защо не го уважаваше като футболист? И защо го изтъкваш публично? Левскарче си явно, но аз не видях нокой да плюе сините успехи... :roll:

Българска работа сме... По-добре да не се пускат футболни теми.

Съб Юни 17, 2006 8:59 pm
Профил ICQ
Фиат маниак
Фиат маниак

UNREAD_POST 
"Сини" успехи? :roll:
Не ги плюем, просто защото ги няма :mrgreen: :wink:

Сега сериозно... заглавието си е тенденциозно. Ако ме питате мен много малко отбори играят качествен и смислен футбол. Всъщност проблема е в това, че отборите не играят точно футбол, ами нещо средно между футбол и борба - при това доста грозновато. Очаквах много повече дори и от Бразилия. Аржентина в първия мач разочарова, но срещу Сърбите играха момчетата, при това целия мач, а не както другите отбори - вкарват за 1:0 в 15 мин. и след това до края на мача да ми лазят по нервите! След влизането в игра на Меси за Аржентина и "европейския" състав на Бразилия все още ме задържат пред ТВ-то да гледам мачове.. и не съжалявам... Вчера например беше голям кеф да гледам "любимците" ми от Чехия как бяха размазани по всички параграфи на играта от едно африканско отборче :mrgreen:

Нед Юни 18, 2006 9:35 am
Профил
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
нищо не казвате за италянските вазелинаджии. ей това е най слабия отбор кире (поне до сега)л тръгнали са от вкъщи с 300 кг. гел за коса и 300 кг. анален гел.

Нед Юни 18, 2006 4:56 pm
Профил
UNREAD_POST 
everton написа:
нищо не казвате за италянските вазелинаджии. ей това е най слабия отбор кире (поне до сега)л тръгнали са от вкъщи с 300 кг. гел за коса и 300 кг. анален гел.

Винаги много съм се дразнел от "Калитковщината" на скуадрата! А това срущу Щатите
беше поредното потвърждение! Тъкмо се :shock: облещих, че късмета им, май ги напуска
и хоп .... изгониха, не един, а двама американци!

Нед Юни 18, 2006 6:07 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2