|
 |
 |
|
Дата и час: Пон Сеп 22, 2025 11:47 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Реквием за един Запорожец
Автор |
Съобщение |
Vladim
|
И аз имам един Кадет на 26 години, който е така зле изгнил, че няма смисъл да се прави. 8 години ми служи почти безпроблемно, но сега нещо ми прави магарии и не мога да го стегна така, че поне до вилата да си ходя с него. Пътя е черен, каменист и стръмен не искам фиатката да чанча по такъв път...
|
Вто Май 23, 2006 8:25 am |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
:(:(:(:(:( Аз също ще се разделям с Вартбурджинито :( За щастие имам шанс да убедя нашите да не го даваме на вторични и евентуално да направя нещо от него ... примерно бъги ... с този двутактов 50кс двигател ... От както имаме Фиат Чинкуеченто знам, че вартбурга ще отиде ...
|
Сря Май 24, 2006 2:20 pm |
|
 |
Pecho
Фиат маниак
Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 4:11 pm Мнения: 674 Местоположение: София, Илинден
|
kiler_4o написа: :(:(:(:(:( Аз също ще се разделям с Вартбурджинито :(
Ами да беше взел ЗАЗ-а на Митко. Едно време им слагаха двигатели от Вартбург - ставаха пушки!
_________________ FIAT Brava 1.8 16V ELX
|
Сря Май 24, 2006 7:13 pm |
|
 |
Ferrari
|
Pecho написа: kiler_4o написа: :(:(:(:(:( Аз също ще се разделям с Вартбурджинито :( Ами да беше взел ЗАЗ-а на Митко. Едно време им слагаха двигатели от Вартбург - ставаха пушки!
Ставаха истински бегачки с двутактовите мотори, а и преправянето е лесно.
|
Сря Май 24, 2006 7:44 pm |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
Аз сега сериозно се замислям да му махам купето и да му вдигам окачването, после тръби отгоре и стана бъги  но се чудя дали ще мога да го направя с помощта само на 1 приятел ... :roll:
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Сря Май 24, 2006 9:41 pm |
|
 |
spas4o
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Яну 03, 2006 2:44 pm Мнения: 88 Местоположение: София 20 Връбница
|
Завиждам ви на ентусиазма! Когато продадох БТР-а(Москвича) дойдоха двама братя с най-строшената ЛАДА която бях виждал някога,закачиха БТР-а с една кука(сигурно са и викали твърд теглич) и го закараха в неизвестна посока.Аз прибрах в джоба 130те лева,въздъхнах облекчено и отидохме с жена ми да "полеем" сделката.И през ум не ми е минавало,че от него може да стане каквото и да е.
|
Чет Май 25, 2006 1:20 am |
|
|