Дата и час: Пет Май 30, 2025 11:27 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 20 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
За загубата на Левски 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
ДА БЕ А КОГАТО НИЕ ИГРАХМЕ С ЛИВЪРПУЛ НА ВРЪХ 3-ТИ МАРТ КОИ ОТ ВАС ЧОРБАРИ ВИКАХА ПРОТИВА ЛЕВСКИ. (БЯХТЕ 2000 И ТО НА ВРЪХ ТРЕТИ МАРТ) СЛЕД ТОЗИ СЛУЧАЙ СИ ПРИЗНАВАМ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВИКНА ЗА ЧЕРВЕНИТЕ НЕДУРАЗОМЕНИЯ!!!
НЕКА ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ВСЕ ПАК, ЧЕ ТОВА Е ФОРУМ НА ФИАТ А НЕ ФУТБОЛЕН!!!

Пет Мар 31, 2006 9:00 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак

UNREAD_POST 
oduh написа:
Малко встрани по същата тема...
Слушах току що СтивиО, който каза, че съдиите са причината да се стопи разликата ...

Да и на мен са ми противни подобни изказвания! Съдиите може и да грешат, но е смешно оправданието за съдята, когато имаш претенции да си с класи над противника!
Вярно отмениха ни редовен гол срещу Локо Пд, но и 1:1 да беше кой знае каква разлика няма.. виж, ако бием в неделя и в последствие по някаква причина не ни стигне 1 точка например за шампионската титла.. тогава да.. ще е тъпо.
Както и да е... тема май се изчерпа за ЦСКА и Левски :wink:

Съб Апр 01, 2006 1:43 am
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Ядосваме се на начина по който някои хора правят бизнес и пари. Защото по никакъв начин не си мисля че в тези отбори се наливат пари с цел развитие на футбола. Всичко е бизнес, договорки, уреждане на мачове и тн. А ние скачаме, дразниме се а някои даже леят сълзи

Пон Апр 03, 2006 10:53 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Цитат:
Я се стегни бе брат ми
Ти какво очакваш?Все едно вие левскарите не умряхте от кеф като ни би Ливърпул с 3:1 или като паднахме от Славия. Са ми се правите на големи българи
Смешно е
Ти чувал ли си фен на Селтик да вика за Рейнджърс или фен на Реал да се кефи че Барса са продължили
Аз лично не се радвам, че Левски е паднал от Шалке, защото този отбор не ме вълнува изобщо. Ще се радвам в неделя

колега, тази аналогия е просто неточна.не можеш да сравняваш клубове като реал,барса,рейнджърс с клубове като левски и цска.за нас един мач повече в европа е успех.за отбори като споменатите по-горе това е едва ли не ежедневие.те са доказали и като клубове и като нация.а ние?когато достигнем тяхното ниво на успехи в европейския футбол, тогава може да говорим за тази вражда между клубовете.нека си я има вутре в България, тя е енещо нормално, но когато сме навън нека не се излагаме по този долнопробен начин.тук идва ред на репликата-Българска му работа.аз като нагласа съм привърженик на левски.но поради цялата пумия в родния футбол, почти не следя.и когато чуя че български отбор е постигнал какъвто и да е успех в европа се радвам.та макар и локо горнонанадолнище.
хайде останете си със здраве...

при интерес снимки и цени ;)

Пон Апр 03, 2006 5:30 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
враждата във футбола е има нявсякъде !! Лично съм бил свидетел и съм гледал мач Рома-Лацио ,Партизан-Цървена звезда .там си е война .Последният мач също счупиха рейса на Реал !!Дори и на мачовете на националните отбори има вражди !!! Българина още си брои стотинките искате да мисли като Европеец ,дето сме повече европейци от европейците :mrgreen: ,не на футбол раабира се !

Пон Апр 03, 2006 8:14 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 20 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2