|
|
Дата и час: Сря Май 28, 2025 12:16 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
В Събота откриват сезона на Божурище
Автор |
Съобщение |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
diyan123 написа: вярно ли е че сиерата се е псунала втори път и свалила до 9.84...не знам дали е първоаприлска шега но така писаха във тунинг.бг/ффорум
шега е
Нед Апр 02, 2006 2:01 pm |
|
 |
polly_s
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Окт 02, 2005 12:21 pm Мнения: 111 Местоположение: Елин Пелин
|
sev написа: бях до към 18 часа там от любимата марка едно Punto добре се представи
Кое бре?! ... синьо, сиво или черно?! ;)
Синьото радва много!  ... а сиерата беше разбиваща! ... успех на Цунами! 
Нед Апр 02, 2006 7:11 pm |
|
 |
muf_bi4
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Окт 23, 2005 6:09 pm Мнения: 152 Местоположение: Казанлък
|
е само я хвалите тази сиера, качете някоя снимка и данни за нея и ние да видим за какво става дума
|
Нед Апр 02, 2006 7:32 pm |
|
 |
sev
Фиат идол
|
polly_s написа: sev написа: бях до към 18 часа там от любимата марка едно Punto добре се представи Кое бре?! ... синьо, сиво или черно?! ;) Синьото радва много!  ... а сиерата беше разбиваща! ... успех на Цунами! 
това, което направи 14 и нещо беше черно
Пон Апр 03, 2006 8:32 am |
|
 |
geo_g
Кара Симсонка
Регистриран на: Пет Мар 17, 2006 2:28 pm Мнения: 53 Местоположение: София 03 Възраждане
|
 Божурище
Кажете какъв е регламента, как и кога се ходи. Става въпрос за зяпачи. От години де каня да ходя и все не остава време, но вече съм обещал на сина ми да го водя да гледаме яки коли.
Благодаря Ви предаврително.
|
Пон Апр 03, 2006 8:43 am |
|
 |
jorko
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 6:26 pm Мнения: 290 Местоположение: София 07 Слатина
|
 Re: Божурище
geo_g написа: Кажете какъв е регламента, как и кога се ходи. Става въпрос за зяпачи. От години де каня да ходя и все не остава време, но вече съм обещал на сина ми да го водя да гледаме яки коли. Благодаря Ви предаврително.
http://tuning.bg/forum/viewforum.php?f= ... ab3a1c2ba5 , това е мястото , където ще намериш най-точна информация за това . bat Gogo е шефа на пистата и можеш и него да го питаш :roll:
Пон Апр 03, 2006 8:48 am |
|
 |
polly_s
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Окт 02, 2005 12:21 pm Мнения: 111 Местоположение: Елин Пелин
|
sev написа: това, което направи 14 и нещо беше черно ... като си добре осведомен.., трябва да знаеш и че синьото дебютира... - важен елемент..! ... друг е въпроса за наличието на пристрастия!:) ... хев а фън! ... а пък... и кво да ти кажа..: и двете са на дело Цунами... май... 
Пон Апр 03, 2006 9:01 am |
|
 |
sev
Фиат идол
|
jorko написа: geo_g написа: Кажете какъв е регламента, как и кога се ходи. Става въпрос за зяпачи. От години де каня да ходя и все не остава време, но вече съм обещал на сина ми да го водя да гледаме яки коли. Благодаря Ви предаврително. http://tuning.bg/forum/viewforum.php?f= ... ab3a1c2ba5 , това е мястото , където ще намериш най-точна информация за това . bat Gogo е шефа на пистата и можеш и него да го питаш :roll:
а твоето 300+ на 29-те ще го видим ли? 
Пон Апр 03, 2006 10:37 am |
|
 |
jorko
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 6:26 pm Мнения: 290 Местоположение: София 07 Слатина
|
sev написа: jorko написа: geo_g написа: Кажете какъв е регламента, как и кога се ходи. Става въпрос за зяпачи. От години де каня да ходя и все не остава време, но вече съм обещал на сина ми да го водя да гледаме яки коли. Благодаря Ви предаврително. http://tuning.bg/forum/viewforum.php?f= ... ab3a1c2ba5 , това е мястото , където ще намериш най-точна информация за това . bat Gogo е шефа на пистата и можеш и него да го питаш :roll: а твоето 300+ на 29-те ще го видим ли? 
не знам още :roll:
Пон Апр 03, 2006 11:09 am |
|
 |
sev
Фиат идол
|
надяваме се значи
дано стане
Пон Апр 03, 2006 11:20 am |
|
 |
polly_s
Кара Фиатче 126
|
обещаната специална настилка... не я доставиха! ... а на тоя бетон... как ли се тръгва?!? :?
... за 29ти... ще се подготвят... доста изненади.., доколкото чувам и чета тук-там... ... и бързо типо ще има.., по непотвърдена информация!?!
Пон Апр 03, 2006 12:28 pm |
|
 |
sev
Фиат идол
|
polly_s написа: обещаната специална настилка... не я доставиха! ... а на тоя бетон... как ли се тръгва?!? :? ... за 29ти... ще се подготвят... доста изненади.., доколкото чувам и чета тук-там... ... и бързо типо ще има.., по непотвърдена информация!?!
на Фил ли?
сигурно
всичко е хубаво, но трябва да се измисли нещо за публиката
Пон Апр 03, 2006 12:44 pm |
|
 |
polly_s
Кара Фиатче 126
|
sev написа: polly_s написа: обещаната специална настилка... не я доставиха! ... а на тоя бетон... как ли се тръгва?!? :? ... за 29ти... ще се подготвят... доста изненади.., доколкото чувам и чета тук-там... ... и бързо типо ще има.., по непотвърдена информация!?! на Фил ли? сигурно всичко е хубаво, но трябва да се измисли нещо за публиката
Да бе.., съгласих се..! Пълно е с "лумпени", както често се изразяват в техния форум!  :!: ... мрежа... до финала на пистата!!! ... висока два метра.., на дупки, с диаметър 20 см..?!? ... може би!?!
Пон Апр 03, 2006 1:20 pm |
|
 |
polly_s
Кара Фиатче 126
|
diyan123 написа: .горкото ламборгини, едно порше карера турбо го смаза..и то на няколко пъти.., ... 3:1 за поршето
Пон Апр 03, 2006 1:45 pm |
|
 |
sev
Фиат идол
|
polly_s написа: sev написа: polly_s написа: обещаната специална настилка... не я доставиха! ... а на тоя бетон... как ли се тръгва?!? :? ... за 29ти... ще се подготвят... доста изненади.., доколкото чувам и чета тук-там... ... и бързо типо ще има.., по непотвърдена информация!?! на Фил ли? сигурно всичко е хубаво, но трябва да се измисли нещо за публиката Да бе.., съгласих се..! Пълно е с "лумпени", както често се изразяват в техиня форум!  :!: ... мрежа... до финала на пистата!!! ... висока два метра.., на дупки, с диаметър 20 см..?!? ... може би!?!
да
но не само това
защото след 100-ия метър вече колите са с много висока скорост и ако стане нещо...
а и само на първия ред се вижда какво става на пистата
Пон Апр 03, 2006 2:22 pm |
|
|